- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
őstag
Lehet, bár az UI kicsit ízlés dolga, nekem az LG felülete is tetszik, sokáig használtam. Ott a laggolásokkal volt gond.
A HTC lehet jobban optimalizál, őszintén megmondom, nem sokat nyomkodtam. De az UI bármikor cserélhető, nem ez alapján vennék telefont. Amit viszont látok, hogy hardverben nincs igazán innováció, kb hozzák a kötelezőt a flagshipeknél, de semmi egyediséget, kreativitást nem veszek észre egy jó ideje (mondjuk ez az érintésvezérelt oldalél érdekesen hangzik, még ha most nem is látom életképesnek...de hátha). A középkategóriás vasakkal meg épp kullognak a mezőnyben, vagy annak is a végén (pl. 2017-ben Helio P10-zel kiadott telefon).
Persze lehet rosszul látom, vagy a piacot nem jól mérem fel, de ezt a trendet folytatva nem jósolok nekik nagy jövőt, ezekkel az árakkal meg főleg.
(Kicsit soká sikerült reagálni, bocs utólag is)
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- sziku69: Szólánc.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest