- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darkness1
aktív tag
Egy gondolat volt, amik bennem akkor merültek fel, mikor a korábbi cikkeket olvastam. Az egyes részleteken folyó fórumvitát is kicsit parttalannak éreztem annak elméletiessége miatt. Én a szerkesztőgárdát itt nem ismerem, nem tudom, hogy kik ők és mit tudnak, milyen szinten állnak, milyen eszközparkjuk van stb. Megítélésem szerint egy fotózással foglalkozó oldalon ilyen dolgoknak ott a helye, még akkor is ha van már sok fellelhető anyag, bár tapasztalatom szerint még mindig a nyomtatásban megjelent könyvek tartalmazzák a legtöbb tudást.
Még ha az emberek többsége olcsó eszközöket használ, akkor is van értelme ha tudnak bizonyos dolgokat, pl. mi a helyzet a képfeldolgozással egy olcsó eszközön.
-
Darkness1
aktív tag
válasz
philoxenia #133 üzenetére
Off, csak eszembe jutott. A fotosuli sorozatban nem ártana foglalkozni ezekkel a dolgokkal, mert a gyakorlati fotózás szempontjából többet számít ezek ismerete, mint mondjuk a CMOS szenzor működése. Olyasmikre gondoltam, mint pl.: mélységélesség részletesebben kivesézve, fotótémák és objektívek kapcsolata (mihez mi kell/ajánlott), utómunka fontossága, színterek, publikációval kapcsolatos dolgok (mit kell csinálni nyomtatáshoz, online, digitális formában), milyen paraméterek jellemeznek egy jól sikerült képet egy adott témáról. Ezek nekem úgy hiányoznak. A rengeteg könyvből, amiket árulnak egy-kettő van csak ami ezeket a fontos technikai alapismereteket rendesen megmagyarázza képekkel illusztrálva. Én is csak azóta vagyok sok dologgal tisztában, mióta elolvastam egy ilyen könyvet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dune: Awakening
- Elektromos autók - motorok
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Torrent meghívó kunyeráló
- RAM topik
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 12 BLACK akciókamera sok tartozékkal
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 380 / 4200 expoval )
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- Canon EF 11-24mm f/4L USM objektív -Újszerű-
- Canon EF 17-40mm F/4 Fullframe obi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest