Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
robogos10
senior tag
Az első rész az bejövős volt nekem is

De csak kapunk még videókat hogy ez milyen lesz! -
Z10N
veterán
Igen, mert nem a motorrol, hanem az art-rol es a texturakrol beszelsz. Az nem motor dolga, hanem tartalomnak hivjak
Egyebkent ennek meg ez adja a hangulatat. Ugyhogy duplan nem ertem mirol beszelsz. Tech szinten meg az egyik top engine. Valoszinuleg ez is kap majd Vulkan tamogatast, az pedig cutting-edge
My2cents. -
-
Rico83
tag
Oszt' amúgy ez is magyar felirattal lészen é, mint az első rész?
Aztat bezzeg nem írják sehun'.
(Legalább is én nem láttam) -
[CsuCsu]
őstag
-
VinoRosso
veterán
Gyönyörű gamma lesz, és ha hozza az első rész játékélményét akkor számomra GOTY.
Ha még egy editort is kiadnának hozzá itt helyben elélveznék.@1: mega LOL ez az egyik legjobb motor pl textúrázásban verhetetlen, bevilágítást tekintve is mindent tud amit egy modern egine-nek kell
-
snecy20
nagyúr
Az első képen a fül eléggé baltával faragott, amúgy gondolom fasza lesz!
-
konikan
aktív tag
Tetszik a stílusa a játéknak, kíváncsi leszek mennyire építenek a hozzám hasonló casual gémerekre, akik egy darabig lopakodnak, majd az első hibánál le akarnak gyakni mindenkit

-
Xaels
félisten
Milyen engine-re fog ez épülni. Az elsőt most játszom és az UE3 erősen érezhető rajta, persze ettől még nagyon klassz a hangulata és az akadó 130fps is remek. A vörös nőnek egyébként ritka patkány füleket csináltak

-
pomorski
őstag
Találtam hozzá videót is: [link]
-
[CsuCsu]
őstag
Technologiailag nem a legjobb, de muveszetileg nagyon ott van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyebkent ennek meg ez adja a hangulatat. Ugyhogy duplan nem ertem mirol beszelsz. Tech szinten meg az egyik top engine. Valoszinuleg ez is kap majd Vulkan tamogatast, az pedig cutting-edge
My2cents.