Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
szmoktorátor
üzenetére
Szerintem igen, de érdemes elolvasni a fórum legújabb (azaz utolsó oldalán lévő 150-200 hozzászólást.
-
szmoktorátor
csendes tag
Jó vétel ennyiért az xa?
-
janeszgol
félisten
Igen, igazad van. Én csak azért problémázok ezen, mert nem olcsó telefonokról van szó, ráadásul 1 év garival. Ez a homokba dugott fej ciki. Nekem van egy Sony M2-m, totál hibátlan. Mégis zsinórban mennek tönkre, a Sonyra totálisan jellemző tipikus hibákkal. Szóval elismerem, hogy ez se különb a többi Sonytól, gyenge az összeszerelési minősége. Hiába hibátlan az enyém.
-
-
tomboy0013
veterán
Remélem a G6 is hasonlóan jól lesz árazva. Jó lenne már tudni róla valamit mert kezd elfogyni a türelmem és az S8 is egyre jobban tetszik.
-
Fejvadi
nagyúr
P10 Lite jó lenne, de óra nélküli árral, olcsóbban.
-
Lg nagyon bealussza a tavaszt, s8 előbb lesz kapható, pedig volt majd egy hónap előnye a G6-nak. Most már tényleg csak az árcímke segíthet rajtuk. Idén nagyobb lesz a verseny, nagyobb a választék felső kategóriában.
-
Luser2000
addikt
válasz
malnabokor
üzenetére
Vélhetően "elírás", illetve a 3+3+3 "csak" akkor jár, ha a user regisztrál rá. (Azaza, ha nem regisztrál, akkor 24 hónap). Az említett bolt hivatalos forrásból szerzi be, vettem már ott Huawei terméket.
-
aRm1n
aktív tag
A régebbi P9Lite még mindig 106.000 forintos listaáron van, erről nem tudom eldönteni hogy egy hosszan tartó áprilisi tréfa, vagy csak hülyének nézik az ügyfeleket... szinte olyan érzésem van, mintha a közelgő roamingdíj-mentességből kieső bevételt a készülékekből befolyó pénzből próbálnák részben kipótolni jó előre. Ha valakinek van egy jó ötlete arra, miért emelkedtek meg az áraik ennyire, ne tartsa magában

-
janeszgol
félisten
Nos. A P10 kártyás ára baromi jó, a P10 Lite mellé mi a bánatnak adnak okosórát? Az első kukába belevágnám, teljesen feleslegesen nyomta fel az árát. Remélhetőleg anélkül is kapható.
Mind a P9 Lite-nak, mind a Sony XA-nak jó ára van. Utóbbinak pláne a fejhallgatóval, elgondolkodtató az ajánlat.Az iSE-re nem reagálok. Maga a telefon tetszik, de hogy az Apple nem tud olyan szériát gyártani, ahol ne esnének szét a telefonok. (iSE is "kijelzőelválós".)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm éjfekete alumíniumtok Apple 1 év garancia
- új Apple Watch Series 11 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok Apple 1 év garancia
- Apple Watch Ultra 1 (49 mm) 87 % Dobozos 3 szíj Szép állapot
- Apple Watch Ultra 1 (49mm) Titán 98% akku 2 szíj EU modell
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Újszerű, 1 Év Garanciaval
- Microsoft Surface Laptop Studio 2in1 / i5-11300H 16GB RAM Érintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic8 Lite / Honor Magic8 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A21s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)