Hirdetés
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heroes fan
őstag
Tud valaki valamit erről?
-
Exon
tag
Egész jól néz ki.
-
imibogyo
veterán
Így van futni fog, kisebb butításokkal, de futni fog.
Radásul baromi rugalmas rendszer a Cryenginnel és az UDK-val szemben, így lényegében ami leprogramozható c, c++, js, vagy java nyelven, az beépíthető a játékba két kattintással.Így várható, hogy ennél élettel telibb lesz a játék mire a polcokra kerül.
-
Kirrr
aktív tag
ne akarjatok crysis 3 szintű grafikát. ha minden igaz a unity az böngészőben (is) fut...
-
Plasticbomb
addikt
Cím alapján azt hittem, hogy egy új warhammer FPS, de a videó egyből letörte a kedélyemet....
-
ricshard444
veterán
Akárhogy néztem ez egy Eztveddmeges kb 2006-s játék szintjén van a videó alapján

-
Low Noise
senior tag
Nem készül túl gyorsan, már 2007-ben is voltak róla hírek és videok. Interstellar Marines: First Immersion 2007 (Official)
-
aram01
nagyúr
nem jöttem lázba
-
errorcode06
őstag
Ígéretes, nekem tetszik. Bár egy picit crysis szaga van, de összességében elég jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Radásul baromi rugalmas rendszer a Cryenginnel és az UDK-val szemben, így lényegében ami leprogramozható c, c++, js, vagy java nyelven, az beépíthető a játékba két kattintással.