Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Utánanéztem a kártyám spec.-jének és tényleg.
Integrated HD audio controller
Output protected high bit rate 7.1 channel surround sound over HDMI with no additional cables required
Supports AC-3, AAC, Dolby TrueHD and DTS Master Audio formatsEgy kérdésem lenne:
Konkrétan most megnéztem a foobart és a powerdvd-t is és egyikben sem szerepel a vga, mint kimeneti (hang)eszköz. A hdmi csak pass-through-ra szolgál, semmi többre....akkor hogy tudom használni??
Mert eddig semmi nem utalt arra, h lenne még egy hangeszközöm.
A teljes driver csomag fent van, tehát hdmi is.Lehet azért, mert nincs bekötve? Vezérlőpulton ki van szürkülve, "not plugged in".
Ha rákötnék vmit, akkor a lejátszó programokban is megjelenne talán, mint "hangkártya"?huskydog17
Crystallizer-hez azért a teljesség kedvéért fűzzük hozzá, h leszámítva a 24 bites resample részét (ha egyáltalán tényleg van ilyen funkciója), önmagában csak egy sima EQ-ként működik. Remaster-el.
Ezt vmelyik külföldi hifi oldalon ki is mérték műszerrel. Nem emlékszem hol, talán hydrogenaudio.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest