- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Meg is lesem, mert eddig minősíthetetlen az FB app. A múlt héten 5-ször riasztott miatta a Watchdog mert a háttérben 50% felett pörgette a CPU-t... Jobban is merült a Sensation mint szokott...
-
törölt tag
borzasztó volt eddig a fb kliens androidra, tableten meg külön rémálom. böngészőből is elég hitványan ment a javascripttel teleszemetelt oldaluk, szóval elég kínkeserves volt eddig a mobilos használat. ennek még adok egy esélyt, hátha...
-
Engem az új kliens nem enged belogolni.
So fucking great.A legnagyobb nyűgöm az Androiddal az volt, hogy nem volt használható FB kliens...
Most állítólag van, csak nekem nem működik.
Vazz, kísért az Andoid FB szelleme...
Remélem hamarosan frissítik. -
Jadro
veterán
Frissítettem és ez teljesen jó így. Használható rendesen és teszi a dolgát.
-
RaveForce
veterán
akkor talán a wp7est is heggesztik a konyhában, h egy képzavarral éljek
-
iBlast
aktív tag
Nagyon ráfért már...mérföldekkel jobb ez a mostani. így tovább
-
Domxc
senior tag
Végre egy kevésbé bugos átláthatóbb kliens. [link]
-
daniel909
addikt
végre kiírja a chat ha írnak! de az új nézet is gigalájk
-
barii86
tag
kicsit magas a felső menü, de like
-
hdtomi
senior tag
Most frissítettem én is (HTC Wildfire S), nem is rossz így elsőre.
Tegnap az egész szoftvere + market, ma meg ez, szuperBeállításokat kell átnéznem, az máshogy van, hogy biztos észrevegyem hogy írnak.
-
fatal`
titán
Sima, asztali böngészőre socialfixer kieg és máris sokkal jobb lesz az egész.
-
Prien
addikt
Nekem is sokkal jobban tetszik ez az új kliens. Csak így tovább!
-
kiskaktusz
addikt
amikor tavaly nyáron megvettem a kis okostelómat, pont akkor voltam nagy facebook kábulatban, de gyorsan ki is ábrándultam belőle a fullbugos appjuk miatt... a telefonkijelzőn meg inkább nem facebookozom...
aztán már a sima böngészős része is 1 kalap szar a legutóbbi frissítésük óta, úgyhogy hamarosan törlöm is magam onnan és átlépek a "nem létezők" körébe
-
Tikakukac
titán
Az értesítések külön viccesek. Elmondtam mindenkinek, hogy rendes mailt küldjön ha akar valamit, mert fb megeszi a priviket meg a posztolásokat is legtöbbször. 1 hónapos késés nem volt gáz amúgy privi válasznál, de hát nah. új skin meg fényképnézegető meg anyám tyúkja az kellett...
-
gzbotii
nagyúr
Hat anno amit en hasznaltam meg a nyar elejen droidon az kimeletlenul ocska volt szegeny. Defyrea is amit hasznaltam 1 honapja az is csak gyorsassagban fejlodott..
Ahoz kepest a WP7 kliens megvaltas volt -
Nekem nincs fb csak a nejemnek.Nála láttam az újat valóban szebb,gyorsabb..
-
Ami a képeken van, ugyan úgy néz ki, mintha WP7-ről felmennék a touch.facebook.com-ra..
-
Integra
titán
az értesitések még ha pc-n vagy beloggolva bármilyen browseren keresztül, mai napig rosszak. egyszerűen nem működik. ahogy a beépitett browser-es chat is egy hulladék.
minél inkább teletömik teszteletlen ficsőrökkel, annál szarabb az egész... a második verzió óta csak hanyatlik ahogy van, ez meg 2006-2007-et jelent.. -
fatal`
titán
Végre, a régi egy rakás szar volt. Mostmár normális a sebesség is, vissza is váltottam rá a FriendCasterről, mert az meg nem értesített mindenről.
-
sagit
veterán
én már rég a friendcaster-t használom de ennek az új verziónak adok 1 esélyt
-
Integra
titán
az eddigi minősithetetlenül bugos gigaszarhoz képest, ez egy megváltás.
-
BDave
őstag
Tényleg jobb a program, habár nekem eddig se volt vele bajom! Gyors és egyszerű! Így tovább!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Hardcore café
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest