- Swarovski kristályok a fagyos Motorolán
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Én értem és tudom is, hogy van olyan ahol nem elég, de gondolom te sem nem 13-as ULV-s notin dolgozol és gondolom nem marketing manager vagy vagy üzletkötő. Pl az NN-nél az ügynökök már nem is kapnak laptopot, hanem csak tabletet, mert az ő munkájukhoz az is elég. Nekik elég a 64 GB-os tárhely is.
-
nemlehet
őstag
Egy 13,3-as ULV notin, dedikált VGA nélkül mit akarsz csinálni amire nem elég egy 512-es SSD? Tényleg érdekelne.
Ez tipikusan manager és üzletkötő gép, oda egy 250-es valószínűleg, de egy 500-as SSD tuti bőven elég. Ha meg nem akkor a cég majd vesz szépen cloud tárhelyet, vagy van hálózati meghajtó amit VPN-en keresztül is el lehet érni.Ez tipikusan olyan, hogy miért nem lehet porsche-val nehéz utánfutót húzni. Simán ráférne a nagyobb vonóhorog...
Nem akartam kiforgatni a mondandódat, de ha egy vállalat veri a tamtamot, hogy ez az új csúcsgép és minden IT-s kapjon nerdgasmot tőle és javasolja a főnöknek akkor 600k-s induló árnál nem a 60k-s SSD-n kéne spórolni. Valószínűleg gyártóként ennél jelentősen olcsóbban kapják...
-
nemlehet
őstag
Ha már üzleti, ha már csúcsgép és ha már 1900 euróról indul akkor te elfogadhatónak tartod azt mondani hogy "Majd a vezérigazgató úr belepattint egy SSD-t!" ?
Persze senki sem hal bele ha így van, de ha már prémiumnak árazzuk, pozícionáljuk és kommunikáljuk a termékünket akkor legyen is olyan minden szempontból. Ez az SSD-n való szarrágás a gyártók részéről érthetetlen, főleg ebben a kategóriában...
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Honda topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megjelent a Stormgate teljes kiadása (PC)
- Swarovski kristályok a fagyos Motorolán
- iPhone topik
- Sorozatok
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- További aktív témák...
- HP Zbook Firefly 15 G8 - i7-1165G7/24GB/512GB-/W15"/W10 Pro/ ÁFÁ-s
- Lenovo ThinkPad P16s AMD Gen2 R5 7540U / 32GB RAM / 1TB SSD / FHD Touch ÁFÁ-s
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB /512GB SSD/13"3 FHD, Touch, Matt/Win11 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest