Új hozzászólás Aktív témák
-
Arthur1
csendes tag
Valaki vett már ilyet és működik??? Mert én vettem de nekem nem ...
-
Gude
senior tag
Az ujjlenyomat már a múlté.Most már érrendszer azonosítás a nyerő
Viccet félretéve okos kis jószág és a cikk is jól sikerült.
-
vcsabika
tag
válasz
Irodaiharcos #6 üzenetére
Hát akkor mi értelme van?
-
^Clown
addikt
Érdekes cucc! Egy sebesség-teszttel azért még "adós" maradtál
-
lorenzen
aktív tag
"A kézikönyv szerint a maximális adatátviteli sebessége olvasáskor 10MB/sec, íráskor pedig 3MB/sec."
Ezen paraméterek alapján használhatatlanul lassú ez a jetflash. Kíváncsi vagyok mekkora sebességgel dolgozik a valóságban.Még egy tesztel kiegészíthetnéd az írást. Mennyire verhető át az ujjlenyomat olvasója. Láttam, talán a discovery csatornán, egyszerű módszerrel verték át a profi cuccot. (Szkennelt ujjlenyomat, grafikai programmal kijavítva. Papírra kinyomtatva és egy kicsit megnyálazva, elegendő volt a rendszer átverésére.)
-
VS461
tag
Köszi az írást
Ez a Windowsba való bejelentkezés érdekelne, mivel notit akarok venni. Gondolom, bekapcsoláskor / felébresztéskor benne kell lennie a cuccnak az egyik USB-ben. Lehet, buta kérdés, de... bejelentkezés után ki lehet venni belőle? Csak, hogy ne álljon ki egy ekkora (akármekkora) cucc
Meg az USB-portok korlátozott száma, ugye...
Köszi!
-
mexicanraven
senior tag
Nem tudom mennyire lehet megbízni hosszú távon egy ilyen külsőleg Kingston utánzat cuccban?!
-
luw2win
őstag
Azta, nagyon jó kis cucc, én is gondolkozom új pendriveba mert a régi 256megás már nagyon öreg, ezek a titkosítási funkciók meg nagyon hasznosak. Viszont kár hogy csak IE-t támogat az Autologin
Köszi az írást, hasznos volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- Házimozi belépő szinten
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen processzort vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Interactive Brokers társalgó
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- TP-Link EAP Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest