- Honor Magic V2 - origami
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telefon javítás, szervíz!
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyurma_13
aktív tag
Felraktam IOS-re és T-s otthoni wifin az első öt percben akadozott, de utána jó lett egy újraindítás után.
Viszont nem jöttem rá, hogy kell letölteni zenét, hogy offline-ba is tudjam hallgatni.És még valami. Hogy kell lemondani az alkalmazást ha apple cuccon van fent? Tud valaki segíteni? Van valahol erről videó? (Olyat találtam csak ahol pc- ről törlik, de olyat nem amit IOS-ről)
-
Polllen
félisten
Elérhető lett itthon is, 3k havonta. Tegnap próbálgattam és nagyon jó. A windows klienst nem tudtam kipróbálni, mert hibát dob az oldal, de a webplayer jó. Szépen szól, remélem a programba egyszer majd belekerül a wasapi/asio támogatás, úgy lenne teljes windows alatt. (Ha tudja, mea culpa.)
-
Lawos
csendes tag
Offline-ban hova tölt le ? Telekomon tényleg szakadozik
Azért van olyan zene ami itt sincs meg
-
tomp
félisten
Sajnos Telekom hálózaton(dsl, optika, 3G, LTE, kábel) gondok vannak a TIDAL sebességgel mert nem tud 1 dal sem betölteni megakadás nélkül! Reggel viszont jó!
Telenornál nincs semmilyen sebesség gond.
Szerintem megéri kipróbálni! -
Speeedfire
félisten
Nem tűnik rossznak, jelenleg Spotify-t használok. De lehet ki fogom próbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp 820 G3 16gb ram 256 ssd,1080p érintőkijelző
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vector GP77 13VG 17.3" QHD IPS i7-13700H RTX 4070 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest