Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Sirandrish #46 üzenetére
-
->Raizen<-
veterán
Nem lesz gyengébb ha beleszámoljuk azt hogy szinte közvetlenül érik el a hardvert a fejlesztők. Pc-nél az API korlátoz. Abban is biztos lehetsz hogy rá fognak kényszeríteni arra az újabb next gen konzol átiratokkal hogy szinte az egész géped lecseréld időről időre! Nyilván az elején nem lesznek olyan játékok amikben nagyon nagy fejlődést tapasztalnánk. De ahogy egyre jobban kiismerik és kihasználják a konzol minden képességét lesznek majd ledöbbenések azt garantálom!
Nekem volt Ps3 a resistance fall of man nem volt egy nagy eresztés de pl az uncharted 3 olyan volt hogy az állam kerestem a padlón! Volt fat ps2 kompatibilis ps3 meg kettő darab slim ps3 az utolsó cfw.
Xboxbol is volt a legelső szériás aztán a jasper alaplapos végül a slim xbox360 rgh-s. -
->Raizen<-
veterán
Meglepő azt hittem ue4-el jön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest