Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
a WMP letöltéséhez biztos ezt a linket akartátok megadni?
javasolnám inkább: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=1d224714-e238-4e45-8668-5166114010ca
-
DarkByte
addikt
Rádiós progi tipp: Screamer Radio. Ingyenes, pici, pont azt tudja amit kell. És lehet vele felvenni is.
-
MODERÁTOR
Térerő legyen veletek
Sajnos rádión nem tudom hallgatni, megpróbáltam a streem-et, de a win7+mediaplayer kombó a képembe tolja, hogy nem támogatott formátum Mit tolok el?Everybody lies.
-
Kobaljov
senior tag
Utána még azt is meglehet csinálni, hogy lemented m3u-ba a címet valahová a gépre, arra csinálsz egy parancsikont amit aztán kitehetsz az asztalra, tálcára, stb. és így gyorsan egy kattintással el lehet indítani az online vételt (meg persze van kb. 1 perces késés az online adásban az FM-eshez képest)
Ja és az FM adás nemcsak Bp-en hanem hivatalosan a 60 km-es körzetében, nem hivatalosan a domborzati és légköri vételi viszonyoktól függően ennél messzebb is hallgatható (pl. úgy rémlik volt már aki a Balatonon is fogta)
[ Szerkesztve ]
-
plus44
veterán
Na én ott fogok kuporogni a gép előtt.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Sztbeni
őstag
Engem érdekel. Majd néha biztos meghallgatom.
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
m@xsys
senior tag
Ügyesek legyetek
Csupa fül leszek! (mint a Tökéletes katonában ) -
joey04
titán
Olyan kérdésem lenne, hogy ha nem vagyok se net se rádió közelben valamilyen módon, akár korlátozott ideig (pl 2-3 nap) "felvételről" is meg lehet hallgatni az adást?
-
válasz LEFTHORSE1 #1 üzenetére
Csak egy rádió program kell hozzá, és a cikkben is leírt URL-t kell beleírni (pl.: http://media.dream.hu:16000). Butafonnal lehet hogy ezt nem fogod ilyen egyszerűen eljátszani, de lehet hogy írt valaki rádió klienst Java ME-re is
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Simán tudod mobilnettel is hallgatni egyébként.
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
Bog
HÁZIGAZDA
Igen, fent lesz a hanganyag!
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
LEFTHORSE1
őstag
Håt akkor semmi esèly mobilròl mobilnettel hallgatni, esetleg van esèly a hanganyagot kèsöbb letölteni mp3 formåtumban?
Cseberből vederbe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest