- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
tomboy0013 #32 üzenetére
Csak szoba kerult, de valoban off. Bocs.
-
Reggie0
félisten
válasz
tomboy0013 #30 üzenetére
Ha annyian figyelnek meg, ahany kulonbozo app van a telefonon, akkor igen.
-
Lord Sidious
senior tag
Az Android pay fejlődése üdvözölendő, ezzel már pariba van az Apple pay-el, és remélhetőleg gyorsítja a hazai bankok reakcióját is a mobil fizetések felé.
USA-ba pl.: már a jogsid is (ez jön most UK-ba is) lehet egy iPhone-on, szerződést köthetsz és hitelesíthetsz. Jó lenne, ha Droidra is jönnének ezek a feature-ők és terjednének szépen itthon is. -
Fall-N
veterán
Bekerülhetne tényleg már a(z RRO) layer támogatás, vagyis a témázás. Kényelmesebb lenne tőle a személyre szabása a rendszernek, meg elég lenne a gyártónak is egyedi launcher helyett csak egy témát csinálni. Jót tenne a frissítésének is ha közel gyári maradna a ROM, de mégis egyedivé tudnák tenni a saját készülékeiket.
Google billentyűzet terén még van már olyan módosított változat, amelyik az alkalmazás színéhez alkalmazkodik. Ez a Chrooma keyboard.
-
Tejföl
tag
Nem is tudom mikor használtam utoljűra android billentyuzetet. Swiftkeynek nincs párja
Ay android payt már vártam, ideje volt
-
Wesder
titán
válasz
szupermacs #4 üzenetére
Ez kb ua. mint amit neked mutattam
Root+layers és nexuson olyan szineket raksz össze lollin ami nem szégyelsz -
tomboy0013
veterán
"...bár a számsor elhelyezése a betűk felett és az átméretezés egyelőre nem opció."
Hát nem tudom de nálam már 6 alatt is átméretezhető volt a legutóbbi billentyűzet frissítés után és ez N-en se változott. 5 méretben állítható a billentyűzet mérete.
Azt még nem érzem miért került ki a sötét téma már megint... Ennyire bonyolult feladat ez a Google-nek?
Ezt eltekintve tetszik nagyon az N, az értesítési sáv szuper lett és sebességre is van ahol jobb mint a 6. Az akku idő is igen jónak tűnik. 6 óra alatt nem ment le semmit az akku szint aktív nettel és helymeghatározással. Nem rossz a Doze 2.0 Képernyő idő is érezhetően jobb. 3,5 fél órája nyúzom a Nexus-on és még van benne 45%, Kb 40 perccel jobb eddig mint 6 alatt volt azonos használat mellett. A memóriát viszont jobban falja. -
-
atike
nagyúr
válasz
szupermacs #8 üzenetére
Akkor főleg nem értem az előző kérdésed...
-
willope
tag
Azt azért jó tudni, hogy telefonba épített csipekkel figyelik már a tevékenységünket. És milyen megnyugtató arra gondolni, hogy "talán csak" arra használják, hogy hatékonyabban tolják a képünkbe a reklámokat. Meg, hogy a csipek bizony nem továbbítanak infót ilyen-olyan fontoskodó szervezeteknek.
Aki érti, érti.
-
atike
nagyúr
válasz
szupermacs #4 üzenetére
Olyan téma ami a beállítások menü színeit és nem csak a főképernyőt (és / vagy záróképernyőt) változtatja meg...? Nincs.
-
törölt tag
Remek, hogy már zöld is lehet a billentyűzet, de tus esetleg végre magyarul is gesztusokat?
-
kakuk.tamas
addikt
Törölve......
-
atike
nagyúr
Csodás a témázható billentyűzet, de miért nem a rendszer komplett témázhatóságára gyúrnak...?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest