- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
KonzolKartel
őstag
Ha valakinek kell egy pulse(32e), írjon rám nyugodtam
. Én már feladtam a pulse érzést...
-
KonzolKartel
őstag
Az alábbi problémám lenne.
Rootoltam a telót, feltettem az FLB 1.7, de nem volt EXT particióm, ezért A2SD-m se..
Fogtam wipe-oltam mindent, bootoltam amonra-ba, ott particionáltam(0 swap, 256 ext) az SD-t. Vissza clockwerkbe ott wipe megint mindent és újra raktam az FLB-t. Bootol, felál és nincs A2SD-m. Miért lehet ez? Csak swapom van.
Bár lehet ez a sok lehet gáz, de sajnos nem értem a foghíjas angoltudásom miatt"- NEW: Swappiness setting through A2SD. Use a2sd swappy## where ## is a number between 00 and 100. 60 is default, 15 is ideal, 30 may work better for some people.".
-
KonzolKartel
őstag
válasz
butcher eu #12370 üzenetére
Szia!
WAZE.
-
KonzolKartel
őstag
Engem az SMS bug tud a falhoz vágni...Valaki talált már erre megoldást? Most feltettem 3 SMS appot és így úgy néz ki, hogy megkapok mindent, de amikor csak a ChompSMS volt, akkor minden 3-4.-edik jött meg.
-
KonzolKartel
őstag
Valaki próbált "komolyabb" játékokat pl. Exzeus, Dungeon Hunter, Crusade of Destiny ?
Nálam ezek közül egy sem megy
. Esetleg valaki próbálta bármelyiket?
-
KonzolKartel
őstag
válasz
ATM_automata #11026 üzenetére
Ez nem FLB hiba. Ez azért van mert nem olyan fájl kezelő van a telódon ami ismerné azt amit csatolni szeretnél.
-
KonzolKartel
őstag
válasz
ATM_automata #10932 üzenetére
Igen...Dolphin HD állandóan FC-zik, el sem indul.
-
KonzolKartel
őstag
Én arra lennék kíváncsi, hogy a swapot hogyan lehetne működésre bírni, vagy egyáltalán arra, hogy miért nem megy pulse-on, míg pl. droidon és jó pár telón megy.
-
KonzolKartel
őstag
Akinek nem működik rendeltetés szerűen egy rom az szerintem kezdje elölről a folyamatot és wipe-oljon(mindent) a rom telepítése előtt.
-
KonzolKartel
őstag
Szóval, "kész" a telóm, eddig használtam is így(egy alkatrészt még nem tudtak beszerezni), de most már baromira idegesít, hogy mondjuk megnyomom a vissza gombot és hozzá adja a hangerő le gombot, ami baromi hangosan "beepel" egyet. Ezt a hangot szeretném törölni. Ha esetleg valaki tudja, hogy merre lehet, vagy tud valami jobb megoldást ne habozzon
.
-
-
KonzolKartel
őstag
Kész a telefonom. Végre!
-
KonzolKartel
őstag
Még mindig vennék hibás Pulse-t.
-
KonzolKartel
őstag
Amúgy most megy a swap vagy nem?
-
KonzolKartel
őstag
válasz
bounty123 #8489 üzenetére
Sztem le sem fogják sz*rni. Írtam nekik tweet-teren, kíváncsi vagyok mi lesz a reakció. Ha jól gondolom, akkor lassan le is veszik a frissítést
.
Más.: Reméljük, csak a feltöltés rész nem sikerült és valóban meg van nekik a végleges !u8220! eclair
.
szerk.: igazából így jobban belegondolva, szinte biztos, hogy itt az a hiba, hogy rosszat töltöttek fel. Ez is pulse meg az is pulse...Ez betett az embernek
.
Kár, hogy valószínűleg ma már nem derül ki.
-
KonzolKartel
őstag
válasz
akos727 #8129 üzenetére
Az 2.0 volt.
"JoHnni
(senior tag)csak addig lehet a modacosok összedobják a 2.2-t "
Sajnos a pulse fele annyi supportot nem kap, mint pl. egy HTC...Ha valaha össze is dobják a 2.2-t akkor addigra már biztos járunk vagy 2.5-nél. A legnagyobb probléma még mindig az, hogy nincsenek meg a driverek.
-
KonzolKartel
őstag
válasz
CoolBoy323 #8037 üzenetére
Gangstar West Coast
-
-
KonzolKartel
őstag
Aki megcsinálta a JIT-et a telójára írjon róla pár sort legyen olyan kedves.
Elsősorban arra lennék kíváncsi, hogy mennyivel lett gyorsabb és hogy több lett e az FC. -
KonzolKartel
őstag
Srácok valaki válaszolhatna, hogy neki megy e a mikrofon 2.1-el.
Konkretizálom. Telefonálás közben a másik fél hall?
-
KonzolKartel
őstag
válasz
pitterr #7727 üzenetére
EQ van, visszább írtam is róla egy "mini faq"-t. Flash-t meg elhiheted, hogy biztos meg csinálják rá. Skyfire már most is támogatja, de elég sz*r (még).
Anyway.
Továbbra is keresek Pulse-t.
Gyors kérdés.
R6.1-ben működik a mikrofon? Mert én tegnap azért vittem vissza a szervizbe, mert nem volt jó a mikrofon. Ez lehet, hogy a ROM hibája volt?
-
KonzolKartel
őstag
Hibás Pulse-t vásárolnék
, tudom, hogy ez nem az apró, de hát csak a készülék saját fóruma
.
-
KonzolKartel
őstag
-
KonzolKartel
őstag
Watt, itt vannak a driverek, nekem ezzel tökéletesen működött.
-
KonzolKartel
őstag
Kész a telefonom
. Este megyek érte. Egy baja maradt, felcserélődött két gomb
(bár szerintem ezért nem tudtam megcsinálni magamnak), most a hangerő fel a piros és a piros a hangerő fel...Érdekes is volt, hogy "bármit" nyomok ugyan úgy fast boot-ba lép.
Mind1, olcsón megúsztam. -
KonzolKartel
őstag
válasz
llaszlo #7367 üzenetére
Elírtam az a kombinációt, igazából azt meg sem lehetne csinálni...
Arra gondoltam, amit írtál, azzal valamiért a fast boot jön be.(#7368) fone
Igen, teljesen olyan mintha elb**m volna az FW frissítést.
szerk.: Ha bent van az SD, amin rajta van a decemberi frissítés és bármilyen bill. kombinációt nyomok amiben benne van a "piros", akkor FW-t szeretne frissíteni, ha nincs, akkor ugyan így piros és bármely hang + vagy - gombbal fast bootol.
Igazából nem feszegetem tovább a témát, max ha úgy érzem, hogy megcsinálom, bár szerintem előbb viszem el a T-hez és csináltatom meg.
-
KonzolKartel
őstag
hát, állandóan fast bootolni akar
. Persze, fel is tettem a decemberi update-et, de úgy se bootol.
szerk.: Persze, bejön, tudom is "bactatni", onnan tettem fel a super bootot meg pl restartolni is tudtam fastbootol, de az amon-t az istenért sem tudom behozni, bár nem hiszem ,hogy az megoldja a problémám
. Igazából nem tudom mi lehet a hibája...Na jó azt tudom, hogy beázott,de hogy most miért nem megy.
-
KonzolKartel
őstag
válasz
CoolBoy323 #7360 üzenetére
Észre veszik tuti, mert állítólag van benne valami cucc, ami elszíneződik.Eh...Menü+piros+home-al is decemberi update-et akarja feltenni
-
KonzolKartel
őstag
válasz
llaszlo #7358 üzenetére
Ennek nem örülök, de köszönöm szépen
. Esetleg Te nem tudsz valami korrekt szervizest? Elképzelésem nincs, hogy mi lehet a gáz...Rezeg, bejön a trémob logo kis fekete képernyő, majd reboot. Most azon próbálkozom, hogy ha bejön az amon akkor nyomok mindenféle wipe-ot, de nem tudom mi az amon bill kombinációja, bár szerintem már a létező összeset végig próbáltam, így lehet, hogy az sem jön be. Azt kihagytam, hogy a fastboot megy
, bár nem bizonyult hasznosnak, mert az adb-t onnan nem tudom elérni.
A decemberi update-et most teszem fel kb. 6x...Bár már szerintem ott se minden tökéletes, mert a végén "restarting..."-ot ír, de ezt már manuálisan kell megtennem.
-
KonzolKartel
őstag
válasz
CoolBoy323 #7355 üzenetére
Modaco, de még ne tegyétek fel, állítólag van vele valami bibi.
-
KonzolKartel
őstag
A dec. update felmegy, de nem tudom bootra bírni a telefont, ha esetleg valaki tud jó szervizest, PM-ben szívesen venném a telefonszámát.
Én sajnos nem tudom ki próbálni ,de itt van a 2.1 pulsera!
-
KonzolKartel
őstag
Valaki megnézné, hogy aksi nélkül, csak usb/220-ról feláll e a telefonja? Mert szerintem most nekem ezért nem akar bootolni.
-
KonzolKartel
őstag
Nem rég értem haza, most ott tartok, hogy a t-mobile felírat bejött, de nem tud bootolni a teló. Töltöm a decemberi "update"-et és próbálom felpakolni, hátha úgy feláll a rendszer.
Voltam bent a trében azt mondták, hogy pulse már nem nagyon lesz, egy két helyen még lehet, de már inkább csak a webshopban elérhető és ott sem sokáig, szóval ha valaki pulse-t szeretne, az gyorsan cselekedjen.
-
KonzolKartel
őstag
Se kép, se hang, abszolút halott. Fújattam hajszárítóval tegnap egy bő fél órát reggel megnéztem, de teljesen halottnak tűnik, csak a hangszóró sistereg. Gondolom erre nem a igazán él a gari, szal kérdés továbbra is fenn áll, hogy szállok ki a legjobban a buliból
. Én arra gondoltam, hogy meg mondom hogy ellopták és veszek egy újat, bár ebben az esetben is 2. előfizetési díjat kell majd fizetnem, mert gondolom nem igazán érdekli őket, hogy ellopták e. Vagy először megéri beadni szervizbe?
-
KonzolKartel
őstag
Na remek...bele ejtettem egy lavor vízbe a pulse-om...Hozzá tenném, hogy előfizus. Ilyenkor hogy tudok a legjobban kiszállni a dologból? Mondjam be, hogy ellopták? Bár gondolom a részletet akkor is fizetni kell, de legalább a szám meg marad...Vagy adjam be szervizbe? llaszlo ezt a kérdést, most neked szánom
.
-
KonzolKartel
őstag
Valaki ezt meg tudja nyitni?
szer.: Mármint meg nyitni én is meg tudom inkább az a kérdés, hogy be jön e valakinek.
-
KonzolKartel
őstag
válasz
CoolBoy323 #7311 üzenetére
Én a kis testvérével is beérném
, bár annyi az árkülönbség köztünk, hogy már inkább a desire-t venném én is, ha lenne rá most keret
.
Bobo sztem ma sem portolja az Eclair-t...Lehet nektek kéne hinni"Megyek a barátnőmhöz..."
-
KonzolKartel
őstag
Reméljük nem lesz igazatok... Elég elfogultnak tűntök. A(z) MT-t is "megcsinálta" gyakorlatilag a koordináták hiányoznak neki, ha megnézitek a huawei forumot ott állandóan posztol, hogy adják már ki a koordinátákat.
-
KonzolKartel
őstag
Bigbear át tette holnapra a feltöltést
.
-
KonzolKartel
őstag
válasz
CoolBoy323 #7277 üzenetére
Igen, azt. Reméljük még ma meg lesz.
-
KonzolKartel
őstag
válasz
CoolBoy323 #7274 üzenetére
Bigbear rootolta az Eclair-t
. Már tényleg nem sok és publikálja.
-
KonzolKartel
őstag
Most nézem, hogy modacon a srácok meg okoskodták a 2.1-et pulsera a mini romjából.
Marha lassú és szinte semmi nem mükszik :d, szal sztem nem érdemes feltenni (még). -
KonzolKartel
őstag
válasz
akos727 #7125 üzenetére
"(#4298) KonzolKartel
Akinek van új volume hack-je és nem tudja, hogy kell feltenni az equalizert.
WINDOWS 7
1. Töltsd le az andoridSDK-t.
2.Töltsd le a JAVA JDK-t.
3.Tedd fel a JAVA JDK-t.
4. Sajátgépre jobb klikk -> tulajdonságok -> környezeti változók
itt keresd meg a "Path" sort, amit egészíts ki az alábbi sorral:
C:\Program Files (x86)\Java\jdk1.6.0_14\bin;C:\ android\tools
Valahogy így kell kinéznie "%SystemRoot%\system32;%SystemRoot%;%SystemRoot%\System32\Wbem;%SYSTEMROOT%\System32\WindowsPowerShell\v1.0\;C:\Program Files (x86)\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static C:\Program Files (x86)\Java\jdk1.6.0_14\bin;C:\ android\tools"
5. Csinálj mappát a C meghajtón "C:\Android\Tools".
6. Másold be a(z) "C:\Android\Tools" mappába az SDK-t.
7. Most már indul az SDK setup, indítsd el.
8. Installáld fel az általad kívánt frissítéseket és az USB driver-t.
9. Válaszd ki és csomagold ki a számodra megfelelő eq-t.
10. Mehet a parancsor -> CMD -> húzd be az ADB-t a C:\Androids\Tools mappából és mehetnek is a parancsok.
11. adb remount
12. adb push AudioFilter.csv /system/etc
13. adb shell
14. RebootKb. ennyi...
Azt kihagytam, hogy ha nincs fent a pulse-od drivere, akkor nem fog menni...Ha fent van a pc suit, akkor tallózd be a pc suit/driver/vista-ból a neked megfelelőt.
Ezek útán már mehet fel az equalizer
végre lesz egy kis basszus is!
Elég sokat szenvedtem Win 7 alatt az SDK-val ezért azt is megosztottam veletek."
Mint utólag kiderült, sokat nem ér az EQ. Fülessel az istenért nem akar működni, de viszont ezután mind ordított a hangszórón, kb ennyit értem el vele...na meg pár óra szenvedést és olvasgatást.
-
KonzolKartel
őstag
-
KonzolKartel
őstag
Ha esetleg valaki megcsinálná a splitet, akkor legyen olyan kedves és töltse fel valahova, mert sajnos totál buta vagyok a linuxhoz.
-
KonzolKartel
őstag
válasz
llaszlo #7111 üzenetére
Szerény angol tudásomból én ezt szűrtem le.
"By the way, this is the full ROM, not only language packs.
I extracted the language packs yesterday, and wanted to upload them, but then my "source" told me that it would be okay to upload the whole ROM smile.gif
Split the UPDATA.APP (from the dload folder) file with the script posted in post #5.
You can then try and flash the system and the boot image to your Pulse's, but you'll have to delete some apps first, as the system image is ~130 MBs large, and it has to be around 80 MBs to fit in the Pulse's memory.
Unpack the sytem.img with unyaffs.
You can then either generate an update.zip or repack it to a system image.Don't try to flash the UPDATA.APP file (it will fail anyway - the U8220 is not in the "upgradable versions").
TomG and klutsh are right, this could even screw up your fastboot mode.Greetings,
BigBear
" -
KonzolKartel
őstag
Valaki cáfoljon meg. Jól értelmezem, hogy bigbear megcsinálta a mini romjából pulsera a 2.1-et?
-
KonzolKartel
őstag
Végre
.
" new Browser for the Pulse, Skyfire Beta (supports flash 10 ?)"
-
KonzolKartel
őstag
GDE-vel task kill után mennyi szabad mem.etek van?
-
KonzolKartel
őstag
Jobbról balra? QR codeot fentről lefelé vagy lentről felfelé, de jobbról balra sehogy se
Market->barcode scanner letöltöd és ott még instrukciók is vannak az elején.
-
KonzolKartel
őstag
válasz
NoMagix #5424 üzenetére
(Szerintem) a legtöbb negatív vélemény abból ered, hogy nem ismerik még a telefont és úgy írkálnak össze-vissza.
Ami tényleg negatívum, szerintem az, hogy ha napi 4-5 órát nyomkodod akkor estére kifullad.
A headset halk és az átalakító még nem megy. Végül pedig, hogy még mindig nincs új OS...
Sajnos OS téren eléggé le vagyunk maradva.Ha valamit kihagytam, írjátok meg nyugodtan, de engem konkrétan ezek zavarnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Klaus Duran: 2025 dude
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Óvodások homokozója
- Horvátországi nyaralás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest