- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
A gyári, szeptember eleji szoftverrel (aminél T-nél és Vodánál jelenleg sincs újabb hivatalos!) nekem gyakran nem bírt ki egy napot az Omnia. Diamond jó eséllyel a vacsoráig se vitte volna.
Egy E52 ehhez képest inkább energiaforrás. A navigálás, a 3G-n telefonálás ill. a WiFi-n vagy 3G-n netezés mellett valóban a kijelző eszi a legtöbbet.
-
oalex
senior tag
nekem is Omniám volt és most E51 van, ezek és az elödök is egyész nap folyamatos 3g (exchange miatt) és BT (auto kihangosító miatt) bekapcsolva van. Mail leszedés és küldés (nem 5 perc, nem fél óra, hanem) folyamatos/azzonali. Egy napot mindegyik kibírt, ahhoz nem kel BB.
Szerintem a Pre is kibír ennyit, ezek a eredmények reviewsoktól jöt, ök nekik pont az a dolguk, hogy egésznap nyomkodják a kütyű és tudjuk, hogy a képernyő fogyasztja a legtöbbet.
-
erdoke
titán
Az Omniám a cégest 5 percenként, 3 különböző privátot fél óránként kérdez le, folyamatosan 3G-n. Kapok még 4-5 (hír) MMS-t naponta, 2 óránként frissül az időjárás, 4 óránként a GPS Xtra, stb. Telefonálok naponta 40-80 percet (3G-n, kivéve ha nincs), van 10-30 perc (3G) net, 5-15 perc WiFi, gyakran egész nap megy a Bluetooth). Ezekkel együtt másfél napot bír az Omnia (1440 mAh).
-
Magnum_
nagyúr
na akkor BB kitárgyalva, szerintem jöhet az iphone
-
törölt tag
ez is 3G-s, csak nem UMTS, hanem annak a CDMA megfelelőjén (EV-DO ugye, bár ezt nem értem, mert úgy tudtam, hoyg a CDMA2000 a megfelelője)
nem hiszem, hogy hardveresen is komolyabban hozzányúlnnak a géphez (memóriabővítés), de majd meglátjuk. egyelőre nagyon nem akarózik nekik a tengereninnenre fejleszteni.amúgy nehogymár egy BB nehéz legyen
tessék kézbefogni egyet, csak egy kcisit. az új széria nagyon komoly, és még majd most jönnek a frissítések (Onyx meg Niagara például).
lehalna, de például az emailezéshez nem kell folyamatos online kapcsolat, amennyire ismerem a rendszert. -
Integra
titán
az első szériát itt úgyis kenhetjük a hajunkra
ha lesz 3g/gsm belőle, ahogy írják, akkor abba valszeg már a memória kártya hely is meglesz. és biztos vagyok benne, hogy a webos-t is tovább pofozzák.
ahogy egy izmosabb akkis sem kizárt szerintem.
gondolkodtam a 10 alkalmazáson. soha nem használtam egyszerre ennyit handheld eszközön. -
Magnum_
nagyúr
szokásos kis fricska, hogy a Sprintnek nem kell a kigyozó sor, mert az ügyfél kényelme fontosabb, mint a nyitó bevétel.. ja persze
-
Integra
titán
indexes összeollózott cikkben már megindult a fika.
amúgy ha az a fél napos akksi lemerülés frankó... az gond lesz..
bát ki a retek van egész nap netre bejelentkezve kézi cuccról, amiről tudni lehet, hogy nem folyamatos a tápellátása.. hm.. az amerikaiak?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iPhone 16 Pro Max 256GB napozós 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest