- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NathanCullen
senior tag
Windows Mobile nem is volt
ez most valami smiley nélküli hülye vicc ugye?Én sem tudom, ezt kérdeztem én is, ha megnézed a legelső hozzászólásomat itt. A cikkben az szerepel, hogy a Microsoft a Windows Phone-nal lépett be a mobilpiacra.
GoodSpeed: Találtál egy 3 éves témát, Bog meg nem azt írta, hogy fikázás volt az enyém, hanem hogy törölte a nem a témába illő, illetve a fikázó hozzászólásokat. Az enyém az előbbi volt. Egyébként nem fikáztam semmit itt sem, pusztán jogosan megjegyeztem, hogy szakmailag pontatlanságok vannak az első oldalon, plusz tele van helyesírási hibákkal egy ekkora oldalon megjelenő cikk (első oldala, a többit nem néztem). Az lenne a fikázás, ha leállnék fröcsögni a Windowsról, de nem kívánok hozzászólni, pusztán a cikkről jegyeztem meg az észrevételeimet.
Gondolom a helyesírási hibalista miatt akadtál ki... Ha nem inged, ne vedd magadra.
-
NathanCullen
senior tag
válasz
pushalias #129 üzenetére
A képhez szólva: A gyenge értőolvasás is ront a helyzeten... A hozzászólást a cikk - 1. oldalának - tartalma miatt írtam, magában a helyesírási hibák miatt egy szót sem szóltam volna, azokat már csak mellékesen jegyeztem meg, oda is írtam a helyesírási hibák elé, hogy "Más:". Értelmezve: ez azt jelenti, hogy más téma következik.
-
NathanCullen
senior tag
a ma már múlt időben létező netbookok, amiket a tábla PC-k vágtak agyon
Ezt hogy kell értelmezni? Mert szó szerint értelmezve hülyeség.
évekkel ezelőtt beléptek már a mobil piacra – Windows Phone –
A Windows Phone-nal, igen, korábban nem. Windows Mobile nem is volt... Ez vicc akart lenni, vagy szimplán hülyeség? Egyébként a mobilpiac egy szó, a Windows Phone-t pedig zárójelbe illett volna tenni.
Az operációs rendszerek egyik nagyon fontos része a tálca.
Ha van olyanja.
Más:
W98
Az mi az isten?
fa struktúra
Fa-struktúra.
ami eltűnt – active desktop –
Ide zárójel illene.
mobil kütyük
Egybeírandó.
az iPhone, az iPad és a Mac operációs rendszereinek
Rendszerének. Az iPhone, iPad és a Mac is egyes számban szerepel.
Ebben a bemutatóban azt fogom megvizsgálni, hogy mennyire lehet hatékonyan használni a Windows 8 operációs rendszert hagyományosan: egérrel és billentyűzettel, úgy, ahogyan használtuk a korábbi rendszereket, és vajon mi igaz a mítoszból, hogy a Windows 8 csak érintőképernyős rendszereken domborít igazán?
Ez most kérdő vagy állító mondat? Mert nagyon nem mindegy. A főmondat kijelentő, de van benne egy kérdő alárendelt mellékmondat is. Ilyen esetben a főmondat dönti el a mondatvégi írásjelet, tehát a mondat kijelentő lesz, pont kerül a végére, nem pedig kérdőjel, ahogyan az idézetben szerepel.
Ezzel vége az első oldalnak, tovább nem volt szívem olvasni a cikket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest