- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Speciel engem marhára hidegen hagynak az okostelefonok. Akkor használom (kényszeredetten...), ha telefonálok, vagy hívnak (inkább utóbbi
) aztán passz, totál nem tud lekötni egyéb funkciója. Én PC-s vagyok, azon "élek", a filmet meg átlövöm a merevlemezről a tévére, aztán kényelmesen nézem a jó kis kanapén. A lányomnak van egy (szerintem) modern mobilja meg egy alig valamivel több, mint 1 kilós, 13-as notija, azokkal tökéletesen elvan. És igazad, van, ahány ház, annyi szokás úgy kb. Hozzánk, a mi életünkbe valamiért nem fér be a táblagép, nem tudom miért.
-
törölt tag
Nálunk a családban eddig két táblagép volt-van. Mindkettő évek óta az egyik szekrényben pusztul a polcon, senki nem ér hozzá. Arra voltak jók, hogy megtudjuk: Nincs ezekre szükségünk. (Pedig itt figyel a lassan 14 éves leányzónk is, aki elvetemült módon használja a telefonját és notebookját.) Nem találtuk meg azt a felhasználhatósági szegmenst, amibe a táblagép befért volna, pedig volt ilyesféle szándék. Ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Milyen videókártyát?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Crypto Trade
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest