Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zord01

senior tag

válasz FLx #22 üzenetére

Jogos. De úgy értettem, hogy W8-as tabletből nem kell Atomos. Mert S Pro mocsok drága, ami meg olcsó lenne (Acer stb) azt meg nem viselném el.

• zord01

senior tag

Nekem egy ilyen cucc nagyon jól jönne melóhoz. Tatyóba bemenne mellé egy normális BT billcsi, és már is kész a komplett PC. Ha meg akarom, akkor csak tablet.

Ott van meglőve a dolog, hogy dupla annyiba kerül, mint amit ér (és akkor még finom voltam). Atomos procival én többet az életben nem fogok szenvedni (bár hozzátenném, hogy anno 80k-ba volt a netbookom 4!!! éve, és akkor kicsinek is számított, olcsónak is, sokat is ment aksival, így elnéztem neki, hogy dög lassú), Core procival meg horror áron lesz.
    150-180k-ba tudnám szeretni (Core procival) de így nagyon felejtős. Ha az árak ilyenek maradnak, Nexus 7 mellé Ipad jön nagytesónak...

További probléma ezzel a kicsi aksis üzemidő, az aktív hűtés (nemáááááááá), és hogy tetű vastag. Szóval szerintem összességében hiába jó cucc, nagy bukta lesz.
    (Még kell egy 3-4 év, mire az X86-os architectúra igazán tablet éretté válik (már ha ez egyáltalán bekövetkezik))

Új hozzászólás Aktív témák