- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
zord01
senior tag
Nekem egy ilyen cucc nagyon jól jönne melóhoz. Tatyóba bemenne mellé egy normális BT billcsi, és már is kész a komplett PC. Ha meg akarom, akkor csak tablet.
Ott van meglőve a dolog, hogy dupla annyiba kerül, mint amit ér (és akkor még finom voltam). Atomos procival én többet az életben nem fogok szenvedni (bár hozzátenném, hogy anno 80k-ba volt a netbookom 4!!! éve, és akkor kicsinek is számított, olcsónak is, sokat is ment aksival, így elnéztem neki, hogy dög lassú), Core procival meg horror áron lesz.
150-180k-ba tudnám szeretni (Core procival) de így nagyon felejtős. Ha az árak ilyenek maradnak, Nexus 7 mellé Ipad jön nagytesónak...További probléma ezzel a kicsi aksis üzemidő, az aktív hűtés (nemáááááááá), és hogy tetű vastag. Szóval szerintem összességében hiába jó cucc, nagy bukta lesz.
(Még kell egy 3-4 év, mire az X86-os architectúra igazán tablet éretté válik (már ha ez egyáltalán bekövetkezik))
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged