Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
Új hozzászólás Aktív témák
-
Everman
addikt
Hasonló menüért nem kell messzire menni:
[link] -
KennyONE
aktív tag
Már sokan próbálkoztak ilyennel.
De lehet hogy nem kéne ezt eröltetnie az Apple-nek.Vagy ha már nagyon akarja akkor szerintem csak az iOS eszközökön használja és ne terjessze át a Macre.Mert a Mac kisebb,nagyobb hibákkal de így jó ahogy van.
De hát majd meglátjuk,de szerintem nem lesz pozitív hatással a készülékek kezelhetőségére. -
moonman
titán
-
Ricardo
titán
"A köralakban elrendezett menük használata egyáltalán nem tűnik újdonságnak, ám az Apple legújabb szabadalmi bejegyzése az érintőkijelzős és egérrel vezérelhető eszközökben való kényelmes felhasználásukat vázolja fel."
Ismét nem egy új ötletet védet le az alma, hanem egy meglévőt leporol csiszolgat (elnézést: megcsinál rendesen), és azt adja el saját ötletnek.
Kíváncsi leszek ha megérkezik, milyen fogadtatása lesz a hívek részéről.
-
fi:zi'k
nagyúr
-
n0_gAboR
őstag
Nem hiszem, hogy tetszeni fog

-
Lenry
félisten
aha... tehát most jól levédték, ami a Maya-ban 15 éve benne van?
trollmód on:
az oké, hogy az innovatív agyameldobom ötleteket le kell védeni, de az ilyen hangyaf*sznyi apróságokat miért? hogy legyen kit perelni, amikor másnak is eszébe jut? -
skajwa
senior tag
Hogy is hívták azt a mbilt, amiben az egész menü körkörös volt és külön hüvelykujjas kezelésre tervezték?
-
m@xsys
senior tag
Ez akár jó is lehet, nem szokott nagyon csicsás dolgokat csinálni az Apple.
Várom -
zéügynök
csendes tag
-
Ashcroftt
csendes tag
Aki használt már SketchBook Pro-t, annak ismerős lehet az ilyen vezérlés, szerintem nagyon intuitív, kevés helyet foglal (legtöbb dolog csak akkor látszik, ha épp klikkelgetsz), és tipitapihoz gyorsabb is, mint a menükben turkálás. Androidra pl. szivesen látnék valami hasonlót..
-
-
pontazire
tag
"fűmenü"

-
moonman
titán
ez lényegében a clickwheel képernyőre való felszögelésének felelne meg, csak ikonokkal. nekem személy szerint kicsit idegen így elsőre, de ha ügyesen megcsinálják még jó is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- HP ProBook 455 G7 15,6" Ryzen 3 4300U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tudtam, hogy E betűvel kezdődik!
Lehet mégsem álmodtak olyan rossz dolgot, ha az Apple is másolja az ötletet...

bumerángot a füledre

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)