Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nemec

csendes tag

Hello!

Úgy néz ki, hogy nálam össze kellett érnie a rom-nak, mert egy nap után sokat javult a memoria ütemezés(+ V6 Suprcharger is sokat segített), de szerintem sokat javítana a pörgésen, ha lehetne állítani a CPU-s részét, ill. a CPU Boot beállításokat figyelembe tudná venni.
    Egyébként kiváló munka, gratulálok hozzá, ez is profi lett!
    Esetleg az előbbiek valahogy megoldhatóak?

Előre is köszönöm a segítséget!

• nemec

csendes tag

A WIUI 3.1.27.-et használva (eddig ez pörög nálam a legjobban, még a Mokee-nál is simábban fut, ill. több cm7-9-10 rom után megtetszett a MIUI vonal), ezen felbuzdulva próbaképpen feltoltam ezt a V4 rom-ot. Biztos ami biztos RSD Lite /sbf stb....alapozással. Ennek ellenére több problémám is volna:
    Hogyan lehet beállítani hogy a rom a bootmenűben beállított, esetemben smartass/CPU beállításokat vegye figyelembe, ne pedig a romban előre beállított értékeket, mert a nofrills cpu nem veszi figyelembe akárhogy is csűröm-csavarom, a setvsel pedig ebben a rom-ban nem ad fel állítási lehetőséget.
    A flashelt smartass V2-t szintén nem látja!
    -nekem ez a variáció nagyon bejött:

Status: [Enable]
    Load all modules: [Disable]
    Scaling: [Smartass]
    Clk1: [400]
    Clk2: [700]
    Clk3: [1100]
    Vsel1: [26]
    Vsel2: [37]
    Vsel3: [58]
    smt_min_cpu_load: [25]
    smt_max_cpu_load: [65]
    smt_awake_min_freq: [520000]
    smt_sleep_max_freq: [400000]
    smt_up_min_freq: [1100000]
    smt_wakeup_freq: [700000]
    smt_ramp_up_step: [100000]

Második problémám, hogy a Control panel nem állít egy két dolgot pl. a status bar színét, áttetszését.
    -lehet hogy a Go Launcher a gondja? GB romban tökéletesen állítható minden
    A harmadik, hogy egyszerűen elfogy a memo és lefagy egy kis időre + akadozik
    Megprobáltam pontosan ugyanúgy belakni mint fenti GB. WIUI-t elég sok alkalmazást használva, de ott minden patentül működik, szabad állandó 150 MB Ram-al, 1-2 döccenéstől eltekintve mert az mindegyikben jelen van.
    A MIUI launcher talán simábban viszi...

Új hozzászólás Aktív témák