Hirdetés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Most nézem... ki adna 5400 Ft ot egy portalért meg egy episode 2 ért amikor már mindkettő ezer éve a piacon van. Sajnos itt kelet-európában az euróért minden nagyon drága. Főleg ilyen kegyetlen árfolyamok közepette.

-
Franklin
addikt
A Steam akkor lett igazán drága, mikor a dollár helyett bevezették az eurót. Ami eddig 50 dollár volt, az most 50 euró.
Magyarul ami eddig 10e Ft volt, az most 15e lett. Nice...
-
gtasystem
őstag
5 rúpiáért nagyon jó a lost planet..
gamepad nélkül is egész jó..
lehet rovarirtani..
-
BalaNce87
addikt
A steam-el csak az a gáz hogy kurva drága lett, én annak látnám értelmét hogy mivel nem dobozos meg nincs szép kis borítója ezért olcsóbban kéne adni a játékot, ehelyett simán drágább, persze én előnyösnek tartom maga a steamet, csak az árak enyhén szólva túl magasak, mintha azt ígérték volna anno hogy a steam olcsóbb lesz, mint a bolti mert nem kell fizetni rá hogy behozzák az országba stb... Akciók igaz hogy vannak de kb 14000-ről 12000-re, legalábbis ismertebb játékoknál, meg legfőképp a valve által fejlesztett játékok az olcsóbbak, kivétel most a left 4 dead, persze gondolom ez azért is van mert eleinte csak valve játékokat lehetett venni steamen, meg lehet valve csinálta a steamet is.
-
vante
aktív tag
DOW2 mikor lesz megvásárolható steamen? Mert adatlap van neki, de nincs "Add to Cart" vételi opció

-
fpeter07
veterán
vki adjon egy bankkari-t

last remnantot kipróbáltam, ilyen gagyi játékot már rég nem láttam

-
.mf
veterán
In other news:
A Valve, miután egyik hétvégén féláron kínálta a L4D-et, és emaitt 3000%-kal több kelt el belőle, rájött, hogy a játékok árai magasak, és amint azt lejjebb viszik, a megnövekedett kereslet összességében nagyobb forgalmat generál. Ezután valószínűsíthető, hogy a Valve többször fog ilyen akciókat tartani.Hogy ez milyen sokáig tartott

-
Misi 007
őstag
1500FT az ló"izé" érte!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- HP ZBook Fury 15 G7,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,1TB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Bontatlan Apple Pencil MU8F2ZM/A 2. generáció / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

gamepad nélkül is egész jó..