Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Dogee V20pro
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Vivo V70 – a stílus érték?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Preda
aktív tag
Hehe csávó beépítette a starportot a Lost Temple lejárójába amit meg ki akart küldeni az olyan csúnyán buggolt, hogy öröm volt nézni. Szegény egység a falon próbált átmenni
. Azért kár, hogy nincs a bétában hard Ai megnéztem volna, de valószínű még kész sincs. Zergeknél a Hidra valami eszeveszettül jól néz ki. -
atike
nagyúr
Indítom...
-
Jojo5
őstag
bejövős

-
menalcas
őstag
Van még híjja, lehet várni kéne még 10 évet a kiadással akkor már a DX14el pofásabb lesz

-
Wolverine
félisten
Nem tudok róla, hogy szerkesztőségi szinten kértünk volna.
#5: ez egy bétateszt. Itt vannak profik és amatőrök is, ugyanis utóbbiakon is tesztelni kell a játékot, mennyire intuitív és mennyire könnyű eligazodni benne... No meg itt még lehetnek bugok is, azokat is ki kell szűrni.
-
Sicilian
addikt
Na majd este nekiugrok...Jobb lesz, mint a Tv-t nézni

-
hát ez elég tré.. a fele elmehetne sc1 bemutatónak.. mér ilyen emberek kapnak béta kulcsot... meg az a csávó, How to harvest gas... istenem

bétakulcsot veszek !

-
Xaels
félisten
Nem néztem teljesen végig. Itt-ott beletekertem, de egész meggyőző amit láttam csak a LAN-t sajnálom, jó lett volna itthon nyomni vele. A Brood War-t nem rég vettük elő és jó emlékeket ébresztett bennem. Kár, hogy átlagosan nem tart egy parti 10percnél tovább
Kellene ellenfél, bár a Zerg gép tud néha meglepiket okozni... -
iSonic
addikt
Na én is elkezdem lesni

-
EczkE
veterán
Na elkezdem nézni.

-
JoeYi
őstag
gamepod kapott béta kulcsot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7235HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 1,5 év gari
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Azért kár, hogy nincs a bétában hard Ai megnéztem volna, de valószínű még kész sincs. Zergeknél a Hidra valami eszeveszettül jól néz ki.
(bele-beletekergettem...

Kellene ellenfél, bár a Zerg gép tud néha meglepiket okozni...