Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
joi29
őstag
-Néhány helyszín ismerősnek tűnt a Jedi academy-ból.
-Remélem ebben már nem lesz annyi textura hiba, mint amennyi abban volt.
-
nap
addikt
Tiszta Duke Nukem feeling.
-
Karr
tag
Na ez megfeküdte a gyomromat. Csak nekem nem tetszik a grafikája? Ha rajzfilmszerűre veszik a figurát miért nem olyan mint a Cartoon Networkös rajzfilm? Ha realisztikus, akkor bőven elavult a kinézet. Mostanában az Age of Conan és az Aion az etalon mmorpg grafika terén. Tudom a Lucasartsnak ciki grafikus motort licencelni, de annak ellenére, hogy az Indrustial Light and Magic áll a hátuk mögött grafikailag sosem voltak játékaik a csúcson. Remélem a játszhatóság jobb lesz. Egyébként egy Star Wars mmo már bukott, sajnálnám ha ez is erre a sorsra jutna.
Itt jegyzem meg offban, hogy a Cartoon Networkös Star Wars mestermű, sokkal jobb, mint az új mozifilmek
-
Arena87
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
én már gyűjtöm a money-t rá

-
ChromeX
addikt
válasz
Elijah Baley
üzenetére
ez jo kis duma

nekem is egybol beugrott a bajlos árnyak
akinek hiánya van ajánlom a klonok háborúja sorozatot lehet hogy rajzfilm de szerintem nagyonis nézhető és vannak egészen izgalamas részek, hozza a sw hangulatot abszolute és vannak kedvelhető karakterek külön jo pont a szinkron hangok megtartása a filmből az eredeti angolban nem a színészek szinkronizálták a sorozatot,ez a város meg elég brutál akkor komolyan be lehet járni minden szegletét? mert az kicsit óriási hatalmas terület
-
Elijah Baley
tag
Akkor ez most egy star wars köntösbe bújtatott wow lesz
- ha igen az baj, mert akkor nem biztos, hogy rendesen be fogok járni az óráimra 
-
HyP3b0y
senior tag
A cím kirajzolásánál eszembe jutott amikor néztem a Bajlós Arnyakat...
a régi szép idők
de vágynék egy újabb friss star wars-ra 
-
Vistaboy
veterán
A hangulatra nem lesz panasz, kíváncsi leszek rá én is.

-
Mr.Csizmás
titán
aztak***a...100% függés garantált

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Spellforce 3
- Yettel topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

- ha igen az baj, mert akkor nem biztos, hogy rendesen be fogok járni az óráimra 
a régi szép idők
de vágynék egy újabb friss star wars-ra