-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
razorka777
veterán
-
Thorax89
csendes tag
válasz Pickle Rick #15552 üzenetére
May, tehát lehet...
-
freemanone
addikt
válasz kk831228 #15541 üzenetére
az SD card írás/olvasási sebessége miatt dobtam fel a képet. a pontszám az epenisz és ha az érdekelne akkor nem ezt a telefont választottam volna...
furcsán lassú az írási sebesség egyeseknél... és sokan 54-es rommal üzemelnek, gondoltam egy .75-össel összevethe érdekes lehet. A másik meg, hogy fele annyi pontot sem kaptam cpu integerre mint darvinya pl.[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
válasz freemanone #15555 üzenetére
Nekem: 21.1 write, 30 read... 0.544 rom-on.
A cpu integer nekem is :1294.
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
darvinya
titán
Na pont ezért kérdezkedtem a ftf. file méretet.
Az első ICS-nek .544-es kicsivel kevesebb a ftf file mérete mint az .54-es fw-nek amit én raktam össze.
Viszont amit itt nemrég mutattak .54 .75 fw-k ~200MB különbsége van ami már szembetűnő.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
jarodin85
csendes tag
Tegnap raktam rá a .75-öt.
6657pont.
cpu:2389
ram:1085
gpu:2448
I/O:735
cpu integer: 1313[ Szerkesztve ]
-
freemanone
addikt
válasz darvinya #15559 üzenetére
259MB - Sony Xperia P_6.1.1.b.1.75_Generic World
------------------
JB-nél a 'MAY' szócskát azért tette oda a supportos csóka, amit a köv mondatban ki is fejtett. Az első körben benne lévő telefonokra jön a héten, vagy a köv héten. A többiek meg várnak mint ahogy az megszokott, de ugye ekkor már XDA-ról szorgosan lehet lefele tölteni a JB-t.[ Szerkesztve ]
-
bernadett_d
csendes tag
Sziasztok!
Olvastam az előző oldalakon, hogy sokan panaszkodtok a kamerára és a rá jellemző fekete foltra. Sajnos ez nálam is jellemző. Igazából, megerősítő választ nem találtam, hogy valyon javítható-e ez? Van-e már hozzá frissítés esetleg? És leginkább arra szeretnék választ kapni, hogy mivel garanciás még a telefonom érdemes-e ilyenkor visszaküldeni? megoldják a problémát, vagy itthon gyorsan én is véget tudok neki vetni? Válaszotokat előre is köszönöm! -
Maxentius
addikt
válasz bernadett_d #15566 üzenetére
Flashtool-lal telepítheted a .75/.89-es firmware-t, vagy CWM-ben felteszed az xda-s patch-et (szólj, ha valami kínai ).
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
Maxentius
addikt
válasz bernadett_d #15568 üzenetére
Van itt egy leírásom, de ez még az S-hez készült, pár dolgot leszámítva megegyezik a P-vel a módszer.
-
Maxentius
addikt
válasz bernadett_d #15568 üzenetére
Közben elküldtem PÜ-ben is röviden!
-
dajkapeter
senior tag
Az miért van, hogy a képernyő olykor-olykor nem reagál a bekapcsolásra. Vagyis nem villan fel a kijelző egyből, ill. elsőre...
[ Szerkesztve ]
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
kola1234
tag
Sziasztok. kellene egy kis szájbarágós segítség.
segítsetek légyszíves.
régebben a P men GB volt, majd rootolta, majd flashtoolla icst is raktam rá,rootolva, de az utolsó T frissítésnél ez eltűnt.A kérésem az lenne.
Melyik az az FW ami utoljára megjenet pl független telóra,és felmegy egy T függőre, és melyik flashtoolal, és mit kell ilyenkor pipálni, kijelölni mert nem értem a lényegét.A másik, hogy melyik a legújabb Tfüggő FW ami felmegy a telóra és rootolható. szintén gondolom flashtoollal felrakni, és ilyenkor mit kell kijelölni.
Tud valaki nekem egy átfogó leírást linkekkel adni, akár PÜ ben is.
Megköszönném.tehát vagy gyáro FW +root vagy Tfüggő FW+root kellene.
továbbá vírusírtóban sem találtam számomra megfelelőt.
a magicbox.apk úgy nézem az eagames csoportot telepíti. a mcafee jelzi csak károsnak.
ki akarok gyomlálni minden felesleges dolgot az FW ből ,ami ilyesmi.
Hálás köszönet.
zsolakettő után tudnék vele foglalkozni, ha esetleg valaki elérhető akkor FB ,msn az jól jönne. kösz.
-
darvinya
titán
válasz kola1234 #15577 üzenetére
Mind T-s és mind független fw-t lehet root-olni.
Ami hivatalosan kijött fw .54-es.Én még nem hallottam, hogy valaki is frissítet .75-ös fw-re SUS-al vagy PCC-re.
Csak valami Flashtool ftf file van amire mondják, hogy .75-ös fw.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
mrlujoak
veterán
válasz csacsi67 #15579 üzenetére
Nem értem.
Mérges vagy egy gyártóra mert:
-veszel egy szolgáltatófüggő modellt
-amit aztán rootolsz
-majd FT-lal teszel rá szoftvert, (mert gondolom nem bírtad kivárni a szolgáltatói ICS-t)
-mindezek után T-s frissítésnél bekavarodik...Ezt gyártófüggetlenül írom, sem a Sony, sem egyéb másik gyártó mellett sem kampányolva.
Ilyen esetben tessék kérem drágábban venni gyártói független, lehetőleg piac/régióazonos modellt, és nem kell semmilyen más manőver után nyúlni!
Ha logikusan végiggondolod, ez a user döntési hibája!
Rosszul határozta meg az igényeit (minél előbb, és minél frissebb oprendszer megléte), emellett rosszul választott ezért az elvárásért árat.Vagy olcsóbban veszel egy eszközt, de elkönyveled, tudatosítod, hogy ez hátránnyal is jár (függőség, és frissítések csúszása/hiánya), vagy az elvárásaidhoz hozzáigazítod az árat...
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Knight666
aktív tag
Ja, a szolgáltatók nagyon pofátlanok. Amikor rákérdezel vásárlásnál, azt mondják, hogy nincs semmilyen hátrány / különbség a függetlenhez képest. Ha meg érdeklődsz, hogy miért nincs még új szoftver, akkor azt mondják, hogy a gyártó hibája. Még szerencse, hogy a logo-rászitálásról már leszoktak.
-
mrlujoak
veterán
válasz csacsi67 #15584 üzenetére
iPhone ára.
Ennyi.
Az Apple - egyébként nagy poén, pont emiatt számíthatnak vizsgálatra - egyedi szolgáltatói szerződéssel, egyedi feltételekkel értékesíti a szolgáltatói modelleket is.
Gondolom emlékszünk még arra az időkre, amikor iPhone-t csak szolgáltatónál vehettél...
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Atmo
senior tag
válasz dajkapeter #15588 üzenetére
Nem, az ics-en belül a beállítások menü alatt található adatforgalom számlálót szertném nullázni... valahogy biztos lehet....
VANESSZA1 ... vicces, vicces
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb: mindenből beérem a legjobbal ;)
-
Atmo
senior tag
Az fxp213 changelog alapján eltávolításra került a Gyroscope sensor
na ezt most miért? nem fog ez gondot okozni?[ Szerkesztve ]
-
Atmo
senior tag
válasz razorka777 #15592 üzenetére
Ez evidens, csak nem értem miért kellett kivenni. Láttam pár cm verziót amiből pl az fm rádiót vették ki. de miért kérdem én, miért kellett azt eltávolítani??
-
Atmo
senior tag
válasz razorka777 #15594 üzenetére
Én se fogok, ez a 212-es elég stabilnak tűnik, nincs vele gond, csak akkor sem értem miért vesznek ki egy lyen fontos funkciót belőle
-
djpetar
tag
Sziasztok!
Érdekes problémával állok szemben. Zárt BL-es a telefonom, nem is lehet kinyitni, ezért keresgéltem rá rom-okat. Eközben találtam egy megoldást, hogy a nyitott BL-re írt rom-okat lehessen futtatni zárt BL-en. Először feltettem az XperiaPremium V4-et (FXP207 az alapja) evvel nem működött a kamera (nem lehet a kamerához csatlakozni, vagy valami hasonló hibát írt ki). Olvastam, hogy többeknek nem ment, ezért feltettem a 211-es FXP-t, működött is a kamera rendesen, majd egy újraindítás után ismét a már említett hibát írja. Nos wipe stb. megvolt, azóta visszatettem a gyári ICS-t, azon működött, majd újból procedúra, most FXP 211, ill. 212 is fent volt a telefonon, de nem tudom működésre bírni a kamerát. Van esetleg ötletetek mit érdemes még megpróbálni?
Előre is köszönöm a segítséget.
Trust me, I'm a doctor.
-
djpetar
tag
válasz csacsi67 #15597 üzenetére
Még a fürdőszobáról lőttem is egy képet tegnap. A kamera szoftverében lehetett variálni, hogy a front panelen levőt használjam stb. Erre tisztán emlékszem. Viszont ha senkinél nem ment eddig, akkor kezd érdekes lenni a dolog.
Méghozzá ezt használtam:
[link][ Szerkesztve ]
Trust me, I'm a doctor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő