Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• kicsijoe

csendes tag

letöltöttem a cam drivert.megmondanád hogyan tudom aktiválni?

• kicsijoe

csendes tag

Hellósztok! Én március 29én vettem egy ilyen készüléket 14 EZER FORINTÉRT!!! dominó csomagban.

"Hali !!!
    1.Mennyi az életkora ennek a telónak (kb)?
    2: Szerintetek G502 vagy LG KE970?
    3:Mien az anyagja?Mármint recseg? (G502)
    4:Azt is olvastam hogy szar műanyag a billentyűzet.(G502)
    Ennyi lenne... ha még eszembe jut vmi még írok!
    Válaszoljatok lécccci!"

1.Életkorát nem tudom :-),biztos sokáig és az akkuja is jól bírja folyamatos használat mellett is.
    2.Szerintem G502,kezdve a koszolódástól,a multimédián át a kezelhetőségig mindenben jobb.Van egy Ku970 nevezetű is ami ugyanaz,csak frissítve lett a bugoktól.Még azon is elgondolkoznék hogy meiket vegyem ha ugyanannyiba kerülnének,de a ku970et nem lehet sehol sem kapni ha jól tudom.
    3.Az anyaga kiváló,kellemes a tapintása(én véleményem),és nem recseg,talán lehet valamit hallani amikor bedugom erősen a csatlakozót.A hátlapja is jól megvan csinálva.
    4. a billentyűzete teljesen jó,nekem ezelőtt joystickosom volt és nem is volt nehéz megszokni. Én nem bánom hogy ezt vettem ennyi pénzért. :C Nagyon jó videót is csinál,ja és nem értem hogy a tesztben miért nem kapott különösen ajánlott plecsnit :-(

ui: aki ilyet vesz,vegyen hozzá egy adatkábelt(mindegyik jó bele,mint pl. az én k510i-mből való),és egy M2 (memory stick micro) kártyát mert nincs alapból a csomagban...

Új hozzászólás Aktív témák