- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
Kezd érdekelni a cucc.
Így már lehet, hogy beváltom rá az S9-et.[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
zdanee
őstag
Őszintén szólva azért nem vettem legutóbb Samsungot, mert nem akartam az S8 után Exynost. Béka poraira!
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
Yeffy
veterán
-
SD 865 tökéletes választás .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
félisten
Van vmilyen modellszám, amivel egyértelműen beazonosítható az új változat?
Csak mert webshopok specifikációi gyakran félrevezetőek..."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Snooker147
tag
Azért ez nagy szemétség a Samsungtól. Legalább azokban a régiókban ahol hivatalosan nem kapható az 5G-s változat, ne korlátoznák a procit.
Azokkal viszont nem lenne fair, akik már megvették korábban a készüléket Exynos procival.
Erre is lenne egy megoldás mégpedig a felár. Most a 4G-s kapható hivatalosan 200-ért, Snapdragonnal 5G-vel lenne 240-250 és meg van oldva. Akkor is még az S21 ára alatt lenne az S20. -
szami777
addikt
Elfogyhatna a többi exynos is.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
leslien
nagyúr
már vettem is ...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
youngboy
senior tag
Nekem más gyártok különböző telefonjaival is sikerült autóban a leírt körülmények között kikapcsolásig főzni.
Ez még régebben volt. Azóta nem tudom, mi a helyzet, mert soha nem próbálom ki. Máshová kerül elhelyezésre a telefon az autóban. :-) -
adamklark
senior tag
azért az ultra gáz eléggé barokkos túlzás, nekem exynos note van és semmi bajom nincs vele, ezt a túlmelegedés dolgot is csak olvasom hogy mi a tök. Nyilván zavar hogy ugyanannyi vagy többe kerül mint a snapis változat. 5G hidegen hagy, alig használható (még), szóval jöhet a snapis verzió ehhez a telefonhoz
-
Badboys
őstag
Bocs, de félre vezető a cím. Nem elfogyott hanem beszüntették a gyártását mert ultra gázra sikeredett a 990. Akkor nagyon finoman fogalmaztam.
-
janeszgol
félisten
válasz Plazmacucci #3 üzenetére
Azert ez ultra gaz.
-
Rinocerosz
őstag
válasz Plazmacucci #3 üzenetére
Nem haragudnék én se, ha meghirdetnének valami akciót. Mondjuk bevinném az s20-at és valami kisebb összeg ellenében elhozhatnék egy s21-et.
Persze vannak állmok amik állmok is maradnak .
-
félisten
Pedig ez még "csak" egy S20 "lite". A Note 20 Ultra felhasználókat mivel hallgattatják el, mikor a monitorra kivezérelt telefonjuk befejezi az asztali üzemmódot, mert 15 perc alatt túlmelegedett?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
bollokcs80
Korrektor
Én ellennék vele anélkül is. Nem is értem minek ez a folyamatos bohóckodás az Exynos-al, így kellett volna eleve kiadni.
B.Cs.
-
TaylorPro
addikt
Mehet majd a matek az 5G feloldásáról.
Pixel 9 Wintergreen 256
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest