Új hozzászólás Aktív témák
-
Eddie141
senior tag
Azta nemjóját!
Nem semmi szerkezet! Kiváncsi vagyok, hogy valaki alkalmazni fogja-e, mert vevő lennék rá
(jó árra mondjuk nem számíthatunk nagyon
)
-
iZed
aktív tag
ugy nem gondolja komolyan a cikkiro, hogy a kameraknak egymas fele is fordulgatni kene mint az emberi szemnek? az emberi szemben csak a szembol beeso feny utjaban van olyan receptorsuruseg, hogy elesen lassunk, de egy kamera receptorai mindenhol ugyanolyan suruek. nem kell forogniuk. lasd peldanak a tap-to-focust. ha nem kozvetlen ra nezel, de ott van a kep szelen akkor s rafokuszalhatunk..
-
baliii
senior tag
válasz
bigmasterg #10 üzenetére
hordanod kell magaddal egy 2*akkora szemüveget, mint a mobil, vagyis többet, hogy a haverokra is rá tudd adni
-
bigmasterg
addikt
Jah és ezt hogyan lehet visszanézni, hogy 3d szerű hatást is keltsen?
(#5) h-yle:
-
.bableWes
őstag
még normális képminöséget sem birtak kihozni a telefonok kameráibol, de már 3D-t raknak bele...
-
Magnum_
nagyúr
válasz
DeltaPower #1 üzenetére
-
geri|
aktív tag
jééééé-
-
h-yle
addikt
Awesome!
Önnel is megesett már, hogy túl lapos volt a zaj videó felvételeiben? Hiába utómunkázta AE-vel, és Mayával órákig, valahogy nem nyújtott megfelelő élményt?
Ennek most vége!
Az új Sharp 3D HD Mobil CCD 720p CMOS 30FPS RGB Optical 2x1 technológiának köszönhetően most megelevenedik a zaj és vitustáncot jár felvételein, sosemlátott HD minőségben. Az SD 2D zaj kora lejárt, itt a tűéles 3D zaj eljövetele. Csak a Sharptól. Csak itt, csak most.
-
Probber
őstag
És akkor ezek a kamerák már nem is fognak tudni normális felvételeket készíteni? Vagy olyankor csak az egyik kamerát használja a kettőből?
Igazán mehetnének már a süllyesztőbe ezekkel a 3D-s marhaságaikkal a gyártók. Pedig ha jól látom sajnos ez lesz a jövő (vagy ez már a jelen?).(#2) Brutális eb - tényleg van benne egy kis Johhny 5!
-
válasz
DeltaPower #1 üzenetére
-
Brutális eb
addikt
Heheh a cucc úgy néz ki mint a rövidzárlat filmebeli robot.(Johhny 5 talán)
Igen nekem is üres enélkűl az életem.
-
DeltaPower
addikt
tudtam hogy valami hiányzott az életemből...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged