- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Aktív témák
-
Goldmen75
őstag
Srácok! Regeltem a kupon miatt, de a telón hogy a bánatba tudok másikkal bejelentkezni, mikor csak jelszót kér s a meglévő mail címet nem tudom átírni!?!?!??!!?
-
Goldmen75
őstag
Mi (többség) lépést tartunk a fejlődéssel, s frissítünk(majd)...attól ez még 8500 wave marad!!!!
-
Goldmen75
őstag
Most olvastam appson, egyik játéknál a hozzászólásokat...a skacok még mindig 1.0-val nyomják s csodálkoznak hogy nem mennek a játékok
Írtam nekik mi a francra várnak, miért nem teszik már fel az 1.2-őt, már mindenkinek sznte ez van
)
-
Goldmen75
őstag
Üdv!
Más jellegű kérdésem lenne...Bruce Lee game 840Ft,nem tudjátok véletlen , nincs valahol ingyen fenn? Nem magyar apps-on?
-
Goldmen75
őstag
Most nézegettem a tesz-veszen, lehet kéne venni még 1 wave-t vagy asszonynak, vagy tarcsiba
)))) Ez nagyon állat teló!!!
-
Goldmen75
őstag
Én azt nem értem, miért nem tudjátok megvárni a végleges bada 2.0-át? Már nincs messze, nem kell majd bajlódni ilyen-olyan bugok miatt (remélhetőleg), magyar is lesz s addigra biztosan megoldják az alkalmazáskompatibilitásokat is!
Én is izgalomba jöttem mikor megláttam, meg a videókat...de felesleges elcseszni egy ilyen bétákkal egy jól működő rendszert...szerintem... -
Goldmen75
őstag
Hát ez a memória téma érdekes...nekem 8 GB os CL4-es szaggatott, fagyott stb...raktam bele CL10-eset azóta minden megy s gyors mint a karikacsapás!!!!
-
Goldmen75
őstag
válasz
Lotusomega #42093 üzenetére
Nem is akarok, családom van, feleségem, csak érdekelt, hogy a nőket ez mennyire nem érdekli
DDDD Téma béna!
-
Goldmen75
őstag
Ez most csak eszembe jutott: Van/vannak itt női "olvasók" tagok???
))) Vagy csak a pasik ilyen kütyübuzik?
)))))))))))))
-
Goldmen75
őstag
öööö hogy találom meg sygic-et appson??? Ha jól tom más néven van....
-
Goldmen75
őstag
IGO a legjobb de hát nem mindenre portolnak sajna....de a 2. a sorban a sygic minenképp!
-
Goldmen75
őstag
Jó estét!
Bada 1.2 ezer éve
Volt-e már vkinek olyan hogy csak úgy újraindul a teló???
Nekem az utóbbi hetekben már többször...veszem ki a zsebemből s éri a pin-kódot...tehát újraindult?!?!?!?!?! -
Goldmen75
őstag
Üdv Hullámlovagok!
Mikorra várható a végleges 2.0?
Nem akarok most ezzel a jó kis telóval kísérletezni, megvárom a véglegest.... -
Goldmen75
őstag
Megválni egy ilyen jó jószágtól....nem is hűtlen, gaz, elcsábuló!!!
-
Goldmen75
őstag
válasz
SpaceKombajn #40276 üzenetére
Ez érdekes!!! Valakinek vélemény erről???
LEhet rendelek 1-et próbára! -
Goldmen75
őstag
Sziasztok!
Kérdés: véletlenül sms-írásnál, névjegy letiltás-ára nyomtam rá....azóta kaptam két üzenetet az illetőtől, de nem jelezte a telcsi s nem is volt az üzenetekben, csak ha rámentem a nevére, s híváslista vagy mi, ott láttam hogy jött tőle üzi...
Vissza lehet ezt valahogy állítani?!?!Köszi
-
Goldmen75
őstag
válasz
CoolBoy323 #38663 üzenetére
Én is T-s vagyok, hivataosan nem frissítik! Megcsináltam magamnak percek alatt...ennyi! Ugyanez lesz szerintem a 2.0-val is! majd...
Ess neki nyugodtan, csak kövesd pontosan a lépéseket! -
Goldmen75
őstag
HAWK-s nincs valamelyik országban ingyen???
-
Goldmen75
őstag
válasz
vidékiürge #38604 üzenetére
Hm...hogy lehet beállítani, hogy így vegyen fel??
-
Goldmen75
őstag
Üdv!
Vagy én vagyok vak, vagy nem találom a számkijelzés tiltást! Szeretnék úgy telefonálni,hogy ne jelenjen meg a számom az illető telcsijén!
Köszi!
-
-
Goldmen75
őstag
Van egy-két durva ár......
-
Goldmen75
őstag
válasz
Olyasmi #36196 üzenetére
Üdv!
Nem tudom hová valósi vagy, de nálunk pl:
4 GB MICRO SD SILICON POWER + 2 ADAPTER CL10 bruttó: 3.625.- 36hó gar
8 GB MICRO SD SILICON POWER CLASS10 / 2 ADAPTER bruttó: 5.750.- 36hó garSok embernek SP van a telcsijébe s jól teljesítenek!
Azért írom a drágább CL10-eseket, mert nekem CL6-van s a HD felvételek akadoznak, meg -megállnak, a CL10-nél már nincs ilyen gond! -
Goldmen75
őstag
Az androidnak ez az egyetlen előnye, a wave-nek meg maga a készülék
) Én még ha fizetnének se cserélném le holmi androidos "csodára"....Majd lezs ehhez is előbb utóbb ez meg az, de telcsizni tök jó vele, a kijelzője fenomenális! a hangja is, összerakásból csillagos 5ös, hd felvétel állati minőségben, jó képek...mi kell még?! Tényleg akinek sok apps-kell az VEGYEN droidot..benne is a nevében.............
)
-
Goldmen75
őstag
Gyerekek!!! Itt nem is az apps-okon van a hangsúly, hanem MAGÁN A KÉSZÜLÉKEN!
Egy nagyon jól eltalált, megtervezett vas!!! A soft meg úgy is alakul, de akinek Wave-ja van, elmondhatja hogy egy igen jó vas tulajdonosa!!! Ennyi! -
Goldmen75
őstag
750.-Ft-ért vettem tv kábelt
Tök jó nagyba jáccani
-
Goldmen75
őstag
Marha egyszerű, megnézetném egy szervizbe, mondják meg ők az okosat, ha meg tényleg a kijelző, oldják meg! Garos egyáltalán?
-
Goldmen75
őstag
válasz
bokrosolajos #36011 üzenetére
Fóliának néz ki! Nem volt rajta vagy raktál rá??? Nekem a fólia csinálta ezt, ami nem volt jó minőségű, mikor tetettem rá frankót, na az nem csinált ilyet!
-
Goldmen75
őstag
Jó estét!
Telefonálás közben még mindig csak a neveket látom, számok nélkül, s ha rákattintok hívja is, nem a számot jeleníti meg....szal hívás közben nem tudok számokat megnézni.....
-
Goldmen75
őstag
Üdv!
Telefonálás közben, meg lehet valahogy nézni egy telszámot? Mert ha a névjegyzékre bökök s ott egy névre, rögtön hívja is....
-
Goldmen75
őstag
De hozzáteszem a gépeimen minden eredeti s már van egy halom eredeti játékom is, fejlődőképes vagyok
-
Goldmen75
őstag
válasz
sittes79 #35790 üzenetére
Nézd, ha sok pénzem lenne, én is mindent megvennék s nem letöltenék akár egy filmet pl...De a magyar átlag polgár nem erről híres, márpedig a kikapcsolódást nehogymá bárki is beszabályozza nekünk , ha már megteremteni nem "akarják" a lehetőséget hogy jobban éljünk...egyre lejebb és lejebb csúszik a magyar állam....Inkább behozatom küldöldről pl...
-
Goldmen75
őstag
Lenne úgy pénzem, vennék még1-et tartalékba
-
Goldmen75
őstag
Kivonják a wave-t a forgalomból??? Hát ezek h....ék!
-
Goldmen75
őstag
Köszi! besz...ás!!! Már szedem is
-
Goldmen75
őstag
Ennek örülök is meg nem is....ugyanis végre lesz megvásárolható tartalom, DE milyen áron????? Tuti nem annyi Ft-ért veheted majd meg, mint pl az angol appsba átszámítva...
Na de ne legyen igazam! -
Goldmen75
őstag
Jó reggelt!
Ezer éve nem jártam erre!!! Hallom tényleg hamarosan lesz HUN fizetős apps badára????????????
-
Goldmen75
őstag
Most hívtam a samsung magyarországot...a telefonos csaj nem tudott a dologról! ő is megnézte a telóján, nála se ment! Felvette az adataimat s jelzi ha tudnak valamit erről a dologról...ÉRDEKES!!!!
-
Goldmen75
őstag
Páromnak még 2-3 éve E65-ös (asszem) nokiája volt...kocsiba véletlenül ráült
na mondom neki, ez annyi lesz, hogy megröptetheted a telcsit...
Erre bemegyek t-mob.szervízbe, srác közli velem, hogy 1 óra s 6.e.Ft!
Huh, kérem azonnal
Szal a 80.e-Ft-os (akkori áron) telcsi kijelző cseréje meglepő módon "olcsó" volt....
Igaz az nem gorilla glass voltUi: A telefont sebesen eladtuk
))(amúgy sem tudta kihasználni)
-
Goldmen75
őstag
Tegnap PC-n kivittem az összes pályát az Angry Birds-ben, így már nagyon nem mozgat hogy lesz-e badára vagy sem...még 1 x végigszenvedni 1-1 nehéz pályát.....soha!
-
Goldmen75
őstag
válasz
winters101 #33317 üzenetére
Üdv a klubban!
-
Goldmen75
őstag
Ezt az oldalt
ismeritek? -
Goldmen75
őstag
Tp-link 1043, reg után simán viszi!
-
Goldmen75
őstag
Eddig ok, már csak az lenne jó, ha lenne rtl klub, vagy tv-2 vagy valami "normális adó", akkor napközben nem maradnék le oly sokmindenről
-
Goldmen75
őstag
Na bazzz....regelni kellett volna
Bocsi skacok s köszi! Már tv-zek is
-
Goldmen75
őstag
Valaki mondja már el, hogy működik az SPBTV,mert nekem csak állókép van, ha meg rákattintok akkor bufferel órákig de semmi...?!?!?!
-
-
Goldmen75
őstag
Nekem fenn a route66, ndrive, sygic, de egyiket se használom, me van okos kis wayteq-em
-
Goldmen75
őstag
válasz
GrooveHero #33052 üzenetére
Gratula!
Én az első éjjel nem sokat aludtam, ha aludtam is a telcsi a kezembe volt))
Van mit nyúzni rajta, apps-ba is el lehet nézelődni órákat -
Goldmen75
őstag
válasz
GrooveHero #33039 üzenetére
Gratula!
Üdv a klubban
1 Hsz-elolvasása után kérdezz csak
A frissítéshez is olvashatsz már jópár segítséget de javaslom a samsungwave
Mysamsungwaveoldalakat!
-
Goldmen75
őstag
Háh ! Megvan!!! Tök jó! Köszi!!!!!!!!!!
-
Goldmen75
őstag
Hú ez így nem fog menni...ha app-s ba rákeresek, 3 dolgot ad be, egyik sem az..smt-re meg nem lehet keresni...
-
Goldmen75
őstag
PofaJenő még nem reagált....nem tudja valaki a témájának a nevét?
-
Goldmen75
őstag
Segítsetek!
Szeretném használni az ingyenes facebook -ot a telómon, de mivel eddig csak otthoni wifiről neteztem s hogy véletlenül se fizetősbe kapcsoljon, töröltem a többi kapcsolatot, mint ahogy páran itt mondták pár emberkének. Namármost a T-mobilos net beállítást hogyan tudom visszavarázsolni?
-
Goldmen75
őstag
Épp a minap beszégettem egyik kedves ismerősömmel, (szintén wave tulaj) s nem értjük mi folyik itt a fórumban...Mi mindketten örülünk mint majom a farkának a telefonunknak! Nyilván van 1-2 APRÓ negatívum, de ezt elnyomja a sok pozitív tulajdonság, s nyilván amit választottunk hosszas válogatás után, azt szeretettel használjuk!! Itt meg, sokan káromkodnak, elégtelenkednek...hihetetlen! Pedig ez egy tényleg nagyon jól sikerült telefon!!
-
Goldmen75
őstag
válasz
bokrosolajos #32750 üzenetére
Naggyon király!
S még a hanghatások!
-
Goldmen75
őstag
Van valami lényegi difi a wave s a wave II között? A kijelzőn kívül?
-
Goldmen75
őstag
Nekem nincs Sochub! Bada 1.2, semmi extra...
-
Goldmen75
őstag
Én azt nem értem, hogy miért vált át full képernyőre ha elindítok egy videót s változik a kezelőfelület?!.. Jó lenne ez az új, ha így maradna s én dönthetném el hogy mekkorába lesem....
-
Goldmen75
őstag
Hm...elsőre működött
-
Goldmen75
őstag
válasz
bokrosolajos #32310 üzenetére
Nem értem a módjával netezni részt....én napi rendszerességgel olvasom rajta a netet, s msn-ezem a család távoli tagjaival....?!
-
Goldmen75
őstag
válasz
szunyog199 #32304 üzenetére
A gps nálam jó! Pár navi progit már teszteltem rajta
De ez nem idevaló téma már
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest