- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
bajusz15
senior tag
válasz bexinho23 #12047 üzenetére
majd én is megnézem 0Ft-al h mit megy, de most töltöttem a kártyát 3500-tel amiből már 600Ft van, nem szívesen próbálkozok addig.. 2 napig fészeltem ingyé' ( vagy ki tudja, lehet fél napig se xD ) eddig is meg voltam nélküle, sztem msot is megleszek
még a beállításaidra én is kíváncsi lennék. Nekem: netstart, telóban T-mobile NET, a kezdőoldal a 0.facebook.com", Edge-n vagyok.[ Szerkesztve ]
-
bexinho23
őstag
válasz s4hu|SyD^ #12048 üzenetére
Mindenféleképp T-s előfizetés vagy kártyásnak kell lenni, Opera mini-n keresztül nem szabad, és csak erről az oldalról szigorúan--> "0.facebook.com"
Ha valamire rákattintasz fb-n, és átirányítana máshova, akkor kiírja, hogy megerősíted-e, hogy átirányítsanak-e más oldalra, ami már költségekkel jár.
Én GSM 900/1800-at állítottam be, illetve a Csomagkapcsolat-ot beállítottam. Amúgy elején én is elcsesztem a próbálgatással, és levett 490ft-ot, ami az utolsó volt a kártyámon.Más: BSJF2 a rendszerinfó-nál a szoftver neve. (most hirtelen nem tudom hogy kell bill kombinációval előhívni, gondolom ez ugyanaz) T-s vagyok, és idegesít, hogy valamelyik divx megy, valamelyik nem. Szóval tuti kodek-hiba. De ahogy láttam újabb fw segít ezen a gondon. T-sek tudnak frissíteni? Nekünk Hol tanácsos? T-üzlet, vagy Samsung szerviz? Gondolom az utóbbi.
-
bexinho23
őstag
-
-
s4hu|SyD^
addikt
-
Kis@
tag
SIKERÜLT!
Legalábbis eddig úgy néz ki. Szóval a Samu szervizes JF1 volt rajta. XP-re telepítettem a legújabb KIES-t és minen úgy ment ahogy a nagykönyvben meg van írva. A reload hiba nem jelentkezik, szóval úgy veszem, hogy sikerült. Ja és sikerült végigizgulnom az egészet így is, pedig már teljesen belenyugodtam, hogy holnap mehetek a szervízbe...
A lényeg, hogy a #*1234# után azt látom hogy
<SW VER>
S8500XXJH3
<CSC VER>
S8500OXDJH1Köszi mindenkinek a segítséget!
Szerk.: Jól emlékszem, hogy most már bekapcsolhatom az automata időfrissítést?
[ Szerkesztve ]
Kis@
-
vidékiürge
tag
Sziasztok!
Hogy lehet azt megcsinálni hogy a szóköz a "@", ".com" és "." helyén legyen? idegesítő hogy "másik menüből" elérehető.
Őskor, Ókor, Középkor, Újkor, DualCore *** Köszönöm, hogy nem vagy megmondóember!
-
Kis@
tag
válasz berendit #12068 üzenetére
12065-ben már írtam a sikeremről (ami azért nagy szó mert egy hete a frissítés után csak restartolni tudott a telefon (egyébként ha kiveszed belőle a sim kártyát, akkor még csak pin kódot sem kér és folyamatosan rebootol amig ki nem veszed az aksit.)
Na szóval egyszer már megégettem magam a kies-es frissítéssel...
Ne az oktogonhoz vidd! Menj tovább egy megállót a 4-es 6-ossal és vidd be a westendbe az ottani srác kurvajófej, nekem egy óra alatt megcsinálta.
Kis@
-
Gubameister
csendes tag
Sziasztok
Kb egy hete vagyok egy Wave boldog tulajdonosa. Mivel ez az első okos telefonom lenne néhány kérdésem ami nekem nem egyértelmű:
1, Leszedtem a Samsung Appsről egy töltöttségi kijelzőt segítő programot. A problémám az, hogy az hiába írja ki az aksinál, hogy az akkumlátor teljesen feltöltve ez a segédprogi azt írja csak 85%on van. A program hibás vagy az aksimnak lehet valami baja?
2, Bár az idő normálisan van beállítva a telómon (GMT+1) a híváslistában valamiért mindent egy órával visszadatál. Ezt mivel lehet kiküszöbölni? Beállításbeli probléma vagy tegyek rá egy frissítés és megoldja ? (Néhány hozzászólást elolvastam itt a legutóbbiak közül így némileg ódzkodom az utóbbitól).
3, Az telefon oprendszerek világa egyenlőre teljesen sötét folt számomra így lehet hülye lesz a kérdés, de: Csak az eleve Samsung Badára írt programok futhatnak a telón vagy a más rendszer alá megírt programokkal is elboldogul?
4, A telefonon is elérhető Samsung Appson kívül van máshol is elérhető a telefonhoz hozzárendelhető programok?
Azt hiszem így elsőre ennyi, köszönöm előre is a válaszokt.
Gmeister
Nokia Lumia 920
-
Jadro
veterán
válasz Gubameister #12071 üzenetére
1.: A program rossz, felejtsd el! Használd a beépítettet, az jól mutatja
2.: Kapcsold ki az automata időfrissítést, ez bug. Későbbi romban már javítva van
3.: Csak a Bada Os-re írt programok futnak
4.: Nem
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
s4hu|SyD^
addikt
Grat!
Egyébként nekem, automata időfrissítés nélkül átrakta az órát GMT+0-ra, hiába volt +1-re állítva. Vagy nektek is így volt, vagy nekem volt fordítva. Legalábbis az előző FW-vel így volt, most viszont jó az újjal ki- és bekapcsolva is.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
s4hu|SyD^
addikt
-
Jadro
veterán
válasz s4hu|SyD^ #12075 üzenetére
Oké, igaz, de a Java a joker. Oprendszertől független, a kritérium hogy a készülék java képes legyen.
Widgeteket programokat máshonnan is lehet tölteni és külön felrakni. Nem kell sokat visszamenni és ott a widget ami a fórum gyors elérését szolgálja. Hibáztam bocsi.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
zack
nagyúr
Filmek linkjeit a jogvédelem miatt kiszedték. Szóval ez a linkelgetősdi így nem fog működni sajnos. Bár aki jelentette a modker-be, kíváncsi lennék, hogy a csengőhangjai után fizet e jogdíjat. Gondolom előtte azért letöltötte a filmeket mielőtt szólt. Persze ez még nem ok arra hogy közzétegyek jogvédett tartalmat, de közel sem vagyok biztos benne, hogy nem tehetem közzé mp4 formátumban.
Mindegy...Ez a döntés született, el kell fogadni.Mert ugye youtube-os videókat, zenéket, klippeket közzé lehet tenni a PH-n, amik szintén jogvédelem alatt állhatnak, de az senkit sem érdekel, hogy azokat is le lehet tölteni.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
s4hu|SyD^
addikt
Nem hibáztál, csak gondolom nem akartál 2 oldalas hsz-t írni, mert lehetne itt összefoglalni a dolgokat.
Valami changelog online nincs hogy mi változott az új FW-ben? Valami hivatalos. Miket javítottak, újdonság stb...
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
újhullám
csendes tag
Eltüntek a filmek likjei!
Hová dugtátok?Bocs már látom.
[ Szerkesztve ]
Réteskék
-
s4hu|SyD^
addikt
Én kezdek ezzel úgy lenni, hogy amit be lehet ingyen netről szerezni tökmindegy honnan az legális, hiszen nem tesznek ellenük semmit. Nem jogvédett ennyi. (ez hogy 5 évente megmozdítják a seggüket, hogy pár gépet lefoglaljanak és hetekre rá meg visszaáll az egész az gyakorlatilag semmi) Ezen kívül kérdezem én ki ad ilyen-olyan oldalaknak akkora tárhelyet, ki az aki figyeli a le- és feltöltési mennyiségeket minden felhasználónál. Na erről ennyit.
Akár pert is nyernék...
Mondjuk az tény, hogy nem éppen ide valóak a filmek..."Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
legenda
szerintem egy gyári csengőhangot használ, ezért igen, kifizette a jogdíjat a telcsi megvásárlásával! a filmeket nem töltötte le, már látta azokat!
ilyen módon, jelen jogszabályok szerint semmilyen formátumban sem teheted közzé!
amúgy nem rosszindulatból tette, hidd el, jobb egy ilyen megelőző moderátori intézkedés, mint egy hivatalos hatósági megkeresés - az ip címed kikérése...stb - utáni variálás, amikor már nem csak te, hanem részint a fórum is érintett lehet...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
zack
nagyúr
"szerintem egy gyári csengőhangot használ, ezért igen, kifizette a jogdíjat a telcsi megvásárlásával!"
Hát...már egy 5 éves telefon is tudta az mp3 csengőhangot. Kétlem, hogy 2110i Nokia-t használnál gyári Nokia Tunes csengőhanggal.
"jelen jogszabályok szerint semmilyen formátumban sem teheted közzé"
Egy jogszabályt nem ártott volna linkelned hozzá.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
legenda
galaxy s telcsit használok, de a gyárilag a telcsin lévő csengőhangok után hivatalosan rendezve van a jogdíj, már eleve úgy veszed a telcsit - ez minden készülékre igaz!
olvasd el; linkbexinho23; azért ne tedd tűzbe a kezed...
off vége, privátban válaszolok minden további kérdésre!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
user137
őstag
válasz user137 #12076 üzenetére
naszóval, peterk kolléga is megnézte a kedvemért, nála is jó volt minden...
KOR preconf volt az enyémen, átraktam XEH-ra, azóta nem mászott el a naptárból semmi... és olyan, mintha minden jó lenne!! (hold your breath! ) reggelig egylevegővel alszom, holnap eldől az igazság...
köszönöm urak!!
[ Szerkesztve ]
-
JMC
tag
Ez a KOR preconf érdekes dolog, sehol sem találtam nyomát a "hivatalos" listában, hogy kifiaborja.
-
bal-ta
csendes tag
Sziasztok!
Én a megjelenés után szinte azonnal vettem magamnak egy Wave-t. Minden hozzászólást elolvastam eddig a fórumon és nagyon örömteli, hogy ilyen sokan szeretik ezt a készüléket. Nekem nem volt eddig vele semmi gondom, de nagyon bántott, hogy a Kies nem ajánlott fel soha frissítést. Valószínűleg azért, mert Franciaországból hozták nekem és a magyar nyelvet Multiloade-rel rakták rá. De ma sikerült JF1-ről JH3-ra felhozni minden hiba nélkül.
Hálás köszönet ezért fatty, DonMedve és Karma kommentelő társaimnak!!!!
Soha ne legyen ettől rosszabb készülékem. Nokia N97 Miniről váltottam.
Még egyszer Köszönöm a leírást
-
benceclick
csendes tag
Nekem eddig semmi gondom nincs a telóval, amire használom, azt jól tudja. Ma vettem hozzá tokot is, ez is kipipálva, viszont lenne pár kérdésem:
1. A zenelejátszóból csak úgy lehet teljesen kilépni, h a feladatkezelőben bezárom, vagy van rá más mód is?
2. A csengés típusát át lehet állítani, h mondjuk hangosodó legyen? Ha igen, hol?
3. Van még egy olyan bajom, h ha felhív vki, akkor 5-öt kicsöng, aztán bekapcsol a hangposta. Ugyanez volt az előző telefonomban is. Tehát a kérdés, h belehet-e állítani, h tovább "csöröghessek"?köszi a segítséget
-
legenda
válasz benceclick #12089 üzenetére
- a feladatkezelő a biztos, a teljes bezárásra!
- alapban szerintem nincs ilyen funkció!
- nem telcsi, hanem a szolgáltató függvénye; van olyan átirányítás - adott esetben a hangpostára -, hogy amennyiben nem válaszolsz x idő elteltével, úgy átirányít a hangpostára![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
bal-ta
csendes tag
Szia!
Csak a 2. kérdésedre válaszolok, többire már kaptál szerintem is elfogadható választ.
tehát : Beállítások-Hangprofilok ( itt kiválasztod az általad használni kívántat)-Jelzés típusa- és azon belül hangosodó dallam, vagy bármelyik azok közül, amit itt találsz.
Ja és korábban kérdezte valaki, hogy hol lehet beállítani az SMS és email jelző hangokat. A fent leírt helyen kell azokat is kiválasztani és természetesen ezek lehetnek különbözőek.
Üdv[ Szerkesztve ]
-
peterk
senior tag
Ne viccelj már, ez kb. olyan, mintha átmennél a piroson, majd amikor megállít a rendőr, kérnéd, hogy idézze a jogszabályt.
Ahhoz, hogy tudd, hogy egy hollywoodi film jogvédett, nem kell jogszabályt idézni, ez hogy úgy mondjam közismert, feltételezhető tény. Ahogy nem teheted meg, hogy kiírod DVD-re és elkezded forgalmazni, ugyanúgy azt sem, hogy ide feltöltöd. (Vagy máshová, és itt linkeled.) A Youtube egészen más tészta, az ottani videók mind jogvédelem nélküliek, erről a feltöltőnek kell nyilatkoznia, amikor feltölti. Így is kerül fel olyan ami jogvédett, de a youtube tesz is ellene, ezeket amint tudomására jut, eltávolítja.
Végül az, hogy te milyen filmet honnan töltesz le, vagy hogy milyen mp3-at teszel be csengőhangnak, az a te magánügyed. Te vállalod érte adott esetben a felelősséget is. Onnantól viszont, ha valahová felteszed, már nem csak a tiéd a felelősség, hanem azé is, aki megengedi, hogy megoszd - amennyiben tudomása van róla és nem tünteti el. Akár filmről, akár csengőhangról van szó. Szóval csinálj amit jónak látsz priviben, de nyíltan ne várd el, hogy a mobilarena felelősséget vállaljon azért amit csinálsz.
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
taschner
aktív tag
Kérdezném lehet,hogy volt már.
A négy ikonos widgetet mivel és hogyan kell csinálni?[ Szerkesztve ]
A motorozás egy élmény!!!
-
csabám
addikt
3. ##002# ezt beütöd majd hívás gomb és minden átirányítást törölni fog és nem jelentkezik a hangposta tovább.
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
Killerlaca
senior tag
Azért ez a film link eltávolítósdi egy vicc!!
Mert aztán vigyázzatok mert elvisznek a böribe......
A neten ezer helyen vannak ilyen linkek majd pont itt lesz belőle gond nem?!Zack
Ha teszel még fel a filmet nekem privátba elküldhetnéd a linkeket.
Köszi. Maximum utána letörlöm ha elküldöd a törlő linkjét is.Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
tybsen
addikt
Hello,
az RSS olvasóhoz: mennyire jól használható, vannak beállítások pl. hogy milyen időközönként aktualizálja a feed-eket? Google-szinkronizálási lehetőség gondolom nincs? Ha ráklikkelsz a hírekre, akkor megmutat egy rövid kis hírt és ha ráklikkelsz, megnyitja a böngészőben? (Sajnos nem tudom kipróbálni, mert nincs - még? - wave-em ;-) Egyelőre csak gondolkodom néhány telefon között. )
Előre is köszi, üdv.
[ Szerkesztve ]
-
cryingdr4g0n
aktív tag
Tényleg valami front van... vihar egy pohár vízben ezekért a linkekért... ha egyszer tudjuk, hogy itt ez a szabály, akkor intézhető lenne máshogy is, pl. a két Wave-es fórum valamelyikén, itt diszkrét utalást téve rá. Az uszodában mindenki belehugyozik a vízbe, de a trambulinról nem szokás.
A másik oldala, hogy a f.szom legyen a sírbalógató kötele annak, aki ilyesmiért szalad a modikhoz.On- felkerült egy -ugyan fizetős és csak angolul tudó- proggi az appsra, tud hangtárcsázást, néhány hangparancsot, meg felolvassa (az angol nyelvű) maileket, diktálni lehet neki SMS-t, mailt, stb.
Hál'Istennek jött egy új vuvuzela program is, már éppen kezdtem hiányolni, mivel még csak az összes Bada program 98%-át teszik ki, és az nagyon-nagyon kevés. Esetleg valaki nem akar írni egy vuvzela widgetet is? :@• Flies around shit - bees around honey •
-
zack
nagyúr
válasz Killerlaca #12095 üzenetére
Bocsi, de ezt így nem vállalom hogy mindenkinek egyesével küldöm el a linkeket. Így is sok idő, úgy meg sokszorosa lenne, mivel nem 1-2 helyre kellene privátot küldenem filmenként. Találjatok helyet ahova fel tudom rakni, mert egyesével nem szeretném mindenkinek elküldeni.
Aktív témák
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...