- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
-
DonMedve
addikt
válasz Tomajdon #11251 üzenetére
Itt is le van irva a fórumba,talán többször is,de itt is találsz,meg itt is!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
addikt
válasz taschner #11247 üzenetére
Cső!
Azért nem privátban válaszolok, hátha gondot okoz másnak is.
Első lépésben a Google Naptárban a beállítás menüben megkeresed a mobiltelefon beállítása menüpontot. Itt meg kell adni a telefonszámot amire küldik majd az ingyenes SMS értesítőt, stb. stb.
Ha ezzel megvagy, akkor csak szerkesztesz egy napi eseményt, esemény szerkesztés menüpontban az előugró ablakban beállítod az SMS értesítés opciót.
Itt egy kép róla, sok sikert. Garantáltan ingyenes, régóta használom.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
fecosrac
tag
Srácok!
Akksi kérdésem/problémám van. Eltérően a szokásos akkus hozzászólásoktól, nekem nem azzal van bajom, hogy rövid ideig bírja egy feltöltéssel. Az Én észrevételem az, hogy a "batterycheck" nevezetű program 85%-nál akkor sem mutat többet, ha egész éjszaka töltöm a telót. Nem megy bluetooth és szerintem más sem ami folyamatosan zabálná a kraftot.
A progi szar vagy tényleg ekkora alapfogyasztása lehet az akksinak készenléti állapotban, hogy a 85%-ot nem lehet túllépni?
-
lackaba
tag
Hamarosan megkapjuk a XXJH4-et,reméljük bugmentesen.
-
csabám
addikt
válasz lackaba #11266 üzenetére
"Ennek ne dőlj be DonMedve ! Utána olvastam és az XXJH4 valójában egy XXJH3 szolgáltató által módosított verziója, valójában semmi lényeges dologban nem különbözik a JH3-tól.
Tegnap majdnem feltettem az oldalra aztán az egyik fórumon olvastam, hogy felesleges erőlködés lenne."[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
erdoke
titán
-
rizso
addikt
válasz csabám #11270 üzenetére
Őőőő, szolgáltató által módosított JH3? Akár T-mobile-os frissítés is várható lenne?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
csabám
addikt
válasz erdoke #11271 üzenetére
@erdoke, rizso: gondolom vmikor igen.
@satomee: nekem is gondjaim voltak az elején. háttértár módban ment viszont a kies nem ismerte fel. letöröltem, feltelepítettem, illesztőprogram visszaállítás, win xp újrahúzása sem működött. aztán mikor újra próbálkoztam a csatlakoztatással kiírta h probléma lépett fel a hardver telepítése közben és utánajártam h mi is volt a gond, vmi hiányzott ami a win media player legfrissebb verziójával pótoltam és azóta rendesen felismeri.
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
-
addikt
válasz lackaba #11264 üzenetére
Egyik alternatívának nem rossz, Erdőke is erre utalt szerintem, de a kérdés az "szinkronizálásnál a google naptárral" lehetőségnek szólt.
Nem minden ki használja az Outlook-ot, de lehet, hogy ő volna ebben az esetben a legjobb.
Alap HTML-be nekem nem mutatja a névnapokat ill. a Hold fázisokat, lehet hogy az Opera Mini 5.1 böngésző az akadály. De úgy látszik, hogy a Samsung bada böngésző se akarja ezt.
Csak egy ötletet próbáltam adni neki!-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
satomee
senior tag
-
fhunor
csendes tag
üdv!
Valaki nem tud egy órarend progit vagy widgetet, mert itt a szeptember és aktuális lenne, na meg hasznos is ??
-
Varszegig
veterán
igazából a 2 heteseket kezeli rosszul. a másik téma, hogy megadsz egy ismétlődést mondjuk szept. 1-től dec 31-ig, azt nem tudom, hogy kéne kezelnie. Kiexportáltam a saját naptáramat csv-be, abban sincs ilyen mező, a naptárnak kéne úgy megcsinálnia (pl. outlook), hogy ddec 31 után ne legyen ott az esemény. Nekem a lightning jól kezeli ezt.
-
fecosrac
tag
FM Rádióval kapcsolatosan kérdeznélek Titeket.
Köztudott ugye, hogy a rádió csak akkor működik, ha a füles be van dugva. Viszont ha csatlakoztatva van, akkor képes a teló hangszóróját is használni. Amint a fülest kihúzom, a rádió is kikapcsol. A rációt nem értem, de felmerült bennem a kérdés, hogy valamilyen módon úgymond "emulálni" lehetne a fülest és használni a hangszórókat a csatlakoztatás nélkül.
Gondolkodott már valaki ezen, vagy talált esetleg megoldást rá?
-
rizso
addikt
válasz fecosrac #11287 üzenetére
Levágod magát a 3.5 jack-et a fülesről, és csak azt dugod be
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
-
rizso
addikt
válasz fecosrac #11289 üzenetére
Tudsz jobbat? Egy 2 cm-es kis dugó bármikor nálad lehet, elfér a pénztárcában is (amit általában magánál hord az ember)...Én ha zenét/rádiót hallgatok, azt fülesen keresztül teszem, de ha fontos lenne, hogy kihangosítva is menjen a rádió, akkor igen, venném a fáradtságot, és előkotornék a szekrényekből egy régi fülest, levágnám a jacket, és magamnál tartanám
-
Varszegig
veterán
Na akkor egy kés délutáni frissítő
Kicsit átmodoltam 1Luck applunch widgetjét, ami szétcsúszik és egy oszlopban előjönnek az ikonok. Ezt most 2 sorban 3 oszlopban teszi, így pont elfér a htc alatt, és persze magyarítottam isA widget elérhető innen.
Más: aki a simple weathert használja, annak is egy kis ajándék: magyarítás, illetve 1, 3, 6 óránkénti frissítés. Innen elérhető.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Politika
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...