- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
rizso
addikt
Ez a kép nincs meg valakinek 1200*800-as felbontásban?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
szupitijs
csendes tag
készvok a frissítéssel minden jó csak a progikat újra kell rakni -.-
Üdv, Robi.
-
peterk
senior tag
válasz Varszegig #12636 üzenetére
Persze, elnézést is a hülye fogalmazásért, a példát nem úgy értettem, hogy minden balkezes elfuserált, hanem úgy, hogy ha van egy elfuserált aki balkezes és ilyen ötlete lenne. Megjegyzem, én is balkezes vagyok.
s4hu|SyD^ (12612): A te dolgod, hogy a magánéletben mit csinálsz, de szoftverfejlesztőkén böki a csőröm, hogy ilyen egyszerűen ideológiát gyártasz annak, hogy lopsz. Azokba az általad sommásan "használhatónak" nevezett szoftverekbe a fejlesztőik sok melót beletesznek, hogy "használható" legyen. Ők se ingyéé vásárolnak a közértben, ezért szeretnének a munkájukért cserébe némi pénzt is látni. Gondolom te se örülnél - akármi is a szakmád -, ha valaki azzal jönne elő, hogy reméli ellopják a munkádat, mert a t*ke kivan attól, hogy fizetni kell érte.
Megjegyzem, ha tízezres szoftverekről lenne szó, mint pl. a játékok, desktop szoftverek esetén, akkor még valamennyire meg is érteném a "minden pénzbe kerül" nyafogást. De akkor, amikor egy nyolcvanezres vadonat új telefont meg tudsz venni, de pár eurót sajnálsz még attól a fejlesztőtől is aki szerinted is "használható" szoftvert készít, nos ezt már egyáltalán nem tudom megérteni.
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
-
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz leslieke #12656 üzenetére
Csak példaként írtam.
Pénz ide pénz oda nem mindenki keresi sz@rrá magát, személy szerint örültem, hogy össze tudtam szedni a pénzt erre a telóra, nem beszélve arról, hogy költhetek még rá(mem kari+tok), és akkor utána jöhetnek talán a fizetős progik talán. Ha már ennyiért vesztegetik ezt az egészet akkor el is várnám, hogy 1-2 jobb program ingyen legyen.
De mindenkinek magánügye, hogy mire költ és mennyit. Ezért mondtam, hogy ne is feszegessük ezt.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
peterk
senior tag
válasz s4hu|SyD^ #12655 üzenetére
Akkor nem, ha ugyanakkor egy nyolcvanezres telefonra viszont van pénzed. Az nem indok, hogy a telóra is nehezen jött össze, ezért nem akarsz többet költeni. Autót sem a melényzsebedből veszel, de mégsem akarod hozzá lopni a benzint. Vagy igen?...
Egyébként ebbe a topicba több olyan ember is ír, akik írtak, írnak, és készülnek írni alkalmazásokat Bada-ra, az Appstore-ba. Legalább az ő munkájukat tiszteld meg azzal, hogy nem várod el, hogy ingyen készítsenek neked "használható" alkalmazásokat. Ők is itt élnek nem csak te, és ők is szeretnének megélni valamiből. Ha ennek ellenére ingyen adják a munkájukat, azért külön köszönet jár, de ne legyen már ez az elvárás...
[ Szerkesztve ]
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz peterk #12659 üzenetére
Tőlem írhat akárki, pénzért is. Úgyis az fogja megvenni, aki megteheti vagy akinek nagyon kell.
Nem mondtam, hogy elvárom, hogy ingyen dolgozzanak, konkrétan itt nem a magán emberekre gondoltam, hanem mondjuk a Samsung programozókra pl.
Tiszteletet meg nem pénzzel kell kimutatni."Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
krisi047
aktív tag
válasz SlyChocolate #12660 üzenetére
-
SlyChocolate
senior tag
Közben találtam egy bada progi letöltő oldalt!
[link] -
csabám
addikt
én most próbáltam ki az utalkot és a sima palringos accomat írtam be és mükxik. egyedül az zavar msn - nél h rengeteg ismerősöm van akinek mindenféle hülye neve van és nem jeleníti meg rendesen. Ugye gépnél nincs gond ha felrakod az msn plust. Telóra vmi megoldás esetleg?
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
peterk
senior tag
válasz s4hu|SyD^ #12661 üzenetére
Lehet, hogy rájuk gondoltál, de nem róluk beszéltél, konkrétan azt írtad, hogy szeretnéd, ha valaki feltörné a "használható" appokat. Az appstore éppen nem a Samsungról szól, mert ha ők írnak valamit, az benne lesz a firmware-ben.
A tisztelettel kapcsolatos véleményed meg nagyon tiszteletre méltó. Áruld már el, mi a szakmád, biztosan van nálunk valami, amit meg kéne csinálni. Baromira megköszönném.
-
Jake88
tag
válasz peterk #12668 üzenetére
Tud valaki ehhez a telóhoz olyan headsetet 3,5jack,de van rajta távirányító és abba belelehessen csatlakoztatni még egy fülest ami szintén 3,5jackes.
Nokiának van ilyenje.Lényegében csak távirányítós része érdekelne,a füles felsőrésze nem.
Na ilyenre lenne szükségem csak samsungosba.
[ Szerkesztve ]
-
scapegt
őstag
Valaki megoldást?
#12475 -
carlosca
tag
Valaki linkelhetne egy palringo-t amiben az msn is benne van, igen kerestem pl 2.1.7 et de az olyan kockás felbontáson fut mint állat. ja és az be sem lép
-
-
DonMedve
addikt
Urak!Bada 1.1-ről hallani valamit?Valami új infó?
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
rizso
addikt
válasz cryingdr4g0n #12680 üzenetére
Köszi! A HTC-s nem mutat olyan jól mint ahogy én azt gondoltam, viszont a másik egész "3D-s" hatást kelt az oldalak lapozásánál...Na valami hasonló hátteret keresek, ami kicsit háromdéssé teszi a kijelzőt
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Atomgeszi
veterán
válasz carlosca #12674 üzenetére
Mert először a palringoba kell regelj és csak utána léphetsz be az msnbe..
Ööö. Kapcsold ki vagy be a képernyőhöz igazítást és akkor jó lesz.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
SlyChocolate
senior tag
válasz cryingdr4g0n #12680 üzenetére
Én is köszi!
A vízcseppes nagyon állat! -
rizso
addikt
válasz cryingdr4g0n #12684 üzenetére
Nem rossz, de maradok olyasmit keresek, mint amit te is küldtél 4 oldalra kell a háttér, nem kell a kép közepére semmi...Eddig így használtam (értelemszerűen ott is én vagyok rizso). Most másik órám van, és keresek valami jó kis hátteret is...
-
carlosca
tag
válasz Atomgeszi #12686 üzenetére
Á az a baj a small-t szedtem le közben nekünk a medium kell, ja és a jar és a jad-ot is telepíteni kell.
Amúgy köszönöm a segítséget.
Link : Palringo 2.1.7
-
rizso
addikt
válasz cryingdr4g0n #12684 üzenetére
Mégegyszer kösz a képet, szerintem egész jól mutat - és még a 3d-effekt is megvan kicsit lapozáskor
[ Szerkesztve ]
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz user137 #12695 üzenetére
Még egyszer is szívesen mindenkinek
Elvileg meg lehetne csinálni, olvastam ilyen flash alapú, időjárás szerint változó háttérről, talán pont valamilyen samsungnál.
Azt nem tudom, hogy a wave-nél flash lehet-e a háttér, vagy pedig csak animált gif és jpg• Flies around shit - bees around honey •
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest