- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
tzolta
tag
Abban tud nekem segíteni valaki, hogy Ausztriában milyen szolgáltatók vannak, és hogy melyik a legolcsóbb mobil internet szempontjából? Rákerestem guglin de németül nem megy.
-
Jake88
tag
válasz tzolta #12851 üzenetére
Orange AT,T-mobile AT,A1,H3G.
Mobilinternetnek minden hol ugyan annyinak kell lenni uniós szabvány ha jól tudom.Ha T-mobile-os vagy akkor érdemes használni kinti T-mobile hálózatát.
Nekem is lenne egy kérdésem. Az előfizus roamingot vágja valaki T-nél? Kimegyek és használom vagy itt is bekell ütnöm *104#-et.
Én görögbe használnám a mobilomat péntektől.[ Szerkesztve ]
-
s4hu|SyD^
addikt
Simán a GPS-t hogy tudom belőni navigáció nélkül? Hülye vagyok ehhez az egészhez teljesen.
[ Szerkesztve ]
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
tzolta
tag
válasz Jake88 #12852 üzenetére
Köszi!
Kint vennék feltöltős netet laptophoz. Azért hogy így olcsóbban jönnék ki, mert ha jól tudom ha a hazai netet kint használom, szintén számol roaming díjat netre, nem?s4hu|SyD^ sajna ahhoz is kell kártya mert a térképet le kell töltened, hogy láthasd, anélkül csak az üres lap lesz egy piros pöttyel ami te vagy. Símán gps koordinátákhoz meg elég ami a telón van hely címén vagy pedig az appsből letölthető gps status progi.
[ Szerkesztve ]
-
Jake88
tag
Memkari olcsón itt. [link]
-
Varszegig
veterán
válasz Quasi_modo #12847 üzenetére
? Látnia kell. Ha nem látja, akkor nincs feltelepítve a driver.
s4hu|SyD^: Ipon-t nagyon tudom ajánlani memkari ügyben. Én mondjuk 16-osat vennék. És kingstont. class2 elég többek tesztje szerint, én class4-est vettem. Annál gyorsabbat felesleges pénzkidobás. GPS belövése: beállítások/hely/saját helyzet.
Jake88: Kimész, használod, fizetsz. Telenornál így van
[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
válasz Bukoba #12837 üzenetére
Mire begépelem, kapsz 5 választ, annyira pörög ez a topik, de sebaj.
Fagyás nincs. Újraindulás már előfordult: betettem a zsebembe lezárt billentyűzárral a telefont, és mikor kivettem, kérte a PIN-t. Friss szoftverrel ez egyelőre nem jelentkezett. Alapvetően stabil a szoftver, a legutolsó hivatalos frissítéssel a bugok jelentős része eltűnt, alapvetően kezdek megbarátkozni a rendszerrel, pedig fújtam rá rendesen. A Kies egy komoly gyenge pont, az tény.
Android vs. Wave/Bada: na, itt komoly különbség van, az Android szoftveres támogatottsága nagyon komoly. Hiába stabil a Wave, hiába okos a bada, ha a widget SDK hiányosságai miatt nincs rá egy tisztességes naptár widget. A tört programokról itt nem beszélünk, de nem is lenne miről, lévén nincs ilyen; androidra kismillió. A bada app store csak ügyeskedéssel működik itthon, és pl. navigációs programból egyelőre slussz-passz 1 azaz egy db van, miközben Androdira, iPhone-ra fél tucatnyi. Szóval van hová fejlődnie a szoftvernek.
A hardver viszont büntet, abba csak belekötni lehet.
-
Varszegig
veterán
A bada app store csak ügyeskedéssel működik itthon
pontosítsunk: A fizetős bada app store csak ügyeskedéssel működik itthon
mellesleg a widget sdk-ról: a galaxy s is azt használja, de messzebb megyek, szerintem az összes widget ready telónál a bondit használják, annak a lehetőségei a korlátozottak naptár terén. (SDK csak egy editor, még el is lehet lenni nélküle, ha akarod
[ Szerkesztve ]
-
s4hu|SyD^
addikt
Ez ha beállítok ékezet nélküli üzenetet ez azt jelenti, hogy úgy is kéne írnom, szóval ékezet nélkül, mert amint egy ékezetes betűt belerakok az üzenetbe azonnal lecsökken a maximális karakterszám 1 üzenetre eső értéke?
Magyarán szólva nem tudok ékezettel írni 160 karaktert 1 SMS-ben?
Ékezetes 70 karakter. Ez így elég szívás, miért van ez így?
[ Szerkesztve ]
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
válasz s4hu|SyD^ #12874 üzenetére
Üdv a valóságban, egy SMS 160 septetet (azaz 7-bites karaktert, a GSM ABC-ből), 140 octetet (hagyományos értelemben vett byte-ot) vagy 70 UCS-2 karaktert tartalmazhat. Ha egy régebbi telefonoddal 160 ékezetes betűt küldtél, akkor az a telefon hazudott.
“All nothings are not equal.”
-
gazfickó
tag
válasz cryingdr4g0n #12872 üzenetére
Nincs pardon! Tetszett a kép. Mikor megláttam és láttam mellé az üzenetedet is, egy pillanatra komolyan elgondolkodtam hogy vajon honnan ismerhetsz?
-
s4tch
veterán
válasz DonMedve #12875 üzenetére
Azért bele lehet kötni, nem is nehéz: simán elfért volna rajta egy hangyányi LED, ami az elmulasztott eseményeket jelzi (E71-en megszoktam), illetve elfért volna egy fényérzékelő, amivel dinamikus fényerőt tudott volna a telefon (E71-en ez is jól működött; gsmarena.com is hiányolta a Wave tesztben). De ezek tényleg nem létfontosságú dolgok.
Varszegig: köszi a kiegészítést, én is a fizetős boltra gondoltam. Amúgy egyelőre a fizetős kínálat hiánya sem nagy veszteség, eddig 2-3 játékot vettem meg, fizetős "nemjáték"-szoftverek közül egyedül a Smart Office, ami elgondolkodtatott. (A R66 megvásárlásához nem kell a bolt.) Legyen hamar nDrive magyar verzió bármilyen formában, nem lesz hiányérzetem.
-
DonMedve
addikt
Jobban örülnék,ha szoftveresen kicsit jobban megtámogatnák.Ezek nélkül elvagyok,előző telómon kifejezetten idegelt,ha villogott,ha elmúlasztott eseményem volt.Majd megnézem ráér. Na jó fényérzékelő,ehh!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
gazfickó
tag
-
Jadro
veterán
Az üzenet/elmulasztott hívás led tényleg jó lenne, de E71-en a fénymérés csak a billentyűzet világítás bekapcsolására szolgált. Omnia2-n volt ilyen, de ott meg feleslegesnek ítéltem meg, mert ha kimentem úgyis fullra kellett rakni a fényerőt. Wave-nél már jobban lenne értelme, de nekem elég lenne egy widget is amivel legalább 4-5 lépésben lehetne állítani a fényerőt.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
mrmegtette
tag
Na köszi srácok a helpet mégegyszer. Csak most szabadultam a melóhelyröl ami csúnyán le van árnyékolva. Elindítottam a GPS statust és elindultam haza. Mire kiszáltam a kocsiból, cirka 5 perc, magáratalált a GPS! Jeee, nincs itt hiba!!!
-
gazfickó
tag
válasz mrmegtette #12891 üzenetére
Tetszik az aláírásod.
És én is ekképp látom a helyzetet -
tzolta
tag
válasz mrmegtette #12891 üzenetére
-
tzolta
tag
Van a Napi tájékoztató nevű program ami az AccuWeather.com adatait használja. Ezzel semmi gond, csak valahogy sosem azt mutatja ami a valós helyzet. Észrevettétek már?
Ugyanennek a programnak vajon lehet változtatni az összetevőit? -
Kis@
tag
válasz tzolta #12894 üzenetére
A topic házi widget buherátora VárszegiG barátunk, de nem hinném hogy a gyári widgetbe bele lehetne nyúlni ilyen szinten. Egyébként több időjárás widget is van ami az accuweather-t használja, és sokat magyarítottak is már. Én mondjuk egy idokep.hu-s widgetet preferálnék az accuweather szerintem sem pontos.
Kis@
-
Tomajdon
aktív tag
Sziasztok,
Hogy lehet az 1-nél is lejjebb venni a fülhallgató hangerejét? gondolom hogy hülyének néztek hogy mi lehet nekem hangos az 1-es szintnél egy fülhallgatónál, de tegnap este kipróbáltam a fülhallgatót, és az 1-es szint nekem hangos volt. megszoktam hogy az e51-nél ha leveszem akkor tényleg halk lesz, de itt az 1 olyan mint az e51-nél a hangerő 1/4-e. szóval valahogy le lehet venni ennél is halkabbra?? Ja és a fülem csak nekem olyan kicsi hogy a gyári fües kicsúszik a fülemből? Hiába nyomom vissza mindig kijebb csúszik, azt nem is tudom használni szinte. vagyis tudom de akkor nem hallom normálisan a basszust, másik fülessel meg doboz hangja van a basszusnak.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest