- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
Nézd, (nyilván emiatt a te szemedben nyilván egy igénytelen surmó vagyok, de) nekem az óra pontosan annyit képvisel, amit Csapoati leírt: a karomon lévő, időt és/vagy egyéb információkat jelző eszköz - nem stílus, nem pénz nem egyéb hozzá társított, vélt vagy valós érték. Hogy egyszerűbben fogalmazzak: nem abba a társadalmi rétegbe tartozom, ahol az alapján ítélnek meg hogy milyen órát hordok.
És pontosan erről szólnak ezek az eszközök egyelőre. Az persze megint más kérdés, hogy jelen formájában én is használhatatlannak tartom - pl. mi a halálnak bele Snapdragon 400, ha akkuk csak ennyit bírnak?
-
kcsa
veterán
És?
Én magam egyébként inkább egy olcsó connected órát keresek, ezért nézegetem a híreket - ugyanis nekem tökéletesen elég lenne egy rezgő jelzés hogy történés van, a többire úgyis ott a telefon.
De ezzel együtt nem fosom tele az összes okosórás hírt azzal, hogy én ilyet meg olyat vennék, és ez egy szar.
-
kcsa
veterán
válasz
Fritz Teufel #3 üzenetére
Miért jön minden okosóra topikba egy megmondó, aki elmondja hogy neki nem kell, csak egy hagyományos?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen okostelefont vegyek?
- Automata kávégépek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elite: Dangerous
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával