Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Végre hivatalos a legolcsóbb 5G-s készülék
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Vodafone mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így készül egy Earfun headset
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdman
őstag
Na, megérdeklődtem a kijelzővédő plexit: 17k beszereléssel együtt (16+1) és 1 nap alatt készül el.
Mondtam az emberkének, hogy ez egy kicsit nevetséges, de sajna muszáj lesz megcsináltatni, főleg most így ősszel amikor állandóan tiszta pára szerencsétlen telefon
Sopron city :)
-
Legi5
csendes tag
Sziasztok!
Gabi: Én is szívesen megtekinteném ezt a videót is..
hdman: A kijelzővédő plexi miben különbözik az alap kijelzőtől? Látható a különbség vagy ugyanúgy néz ki?
Csupán érdekességből kérdezem, mivel ha netán valami véletlen folytán velem is megtörténne ilyen rosz dolog mint veled, akkor én is képben legyek..Üdv.: Legi5
-
Myair
tag
Várható a közeljövőben valami használható rom?
A jelenlegiekkel nem nagyon vagyok kibékülve.. -
Senser87
tag
Szétszerelési és összerakási útmutató
Ha ezt végigböngészed, akkor megtudod mi az a plexi, meg egyébként is érdemes, hogy meglegyen
SAM GS23U
-
llll
senior tag
nekem talán nem pont ilyen, de egy ehhez nagyon hasonló van:
http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefon_tartozek/tok_tarto/samsung_hoz/samsung_i8910_omnia_hd_autos_tarto_181337036.html
én még 5 kilóért vettem a vaterán
(e-bayon feleannyi lett volna, de ott nem vagyok járatos)
az átlagos magyar utakon néha annyira remeg, hogy alig látom a navit
de legalább a gégecső nyeli el a rázkódást a teló helyett
normális minőségű úton pedig tökéletes
összességében én meg vagyok elégedve vele[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
chipi-85
senior tag
Kedves mindenki!
Holnaptól nem tartozom majd a HD tulajdonosok közé
Ha minden jól megy ma megveszik a telefonom, és jön is az új, egy GT S8500 Wave!
Megpróbáljuk...Nagyon tetszett a telefon, és remélem a Wave tudja pótolni
IIII: én is ilyen tartót használtam, én is vateráról, csak engem kicsit át b***tak vele: a töltő nem tölt, és már az első nap ragasztanom kellett, mert az alumínium rúd kitört!
Igaz hogy méretpontos, de azért 5k-ért adni egy kínai minőségű tartót[ Szerkesztve ]
-
ere233
tag
sziasztok az lenne a kérdésem hogy frissitik a romot a samsung szervízbe is ha nem gyári garanciás a telefonom gondolom pénzért csinálják? a másik kérdésem van olyan garmin vagy más navi ami nem meriti a telefont mert a garmin nekem piszkosul merítette?
[ Szerkesztve ]
-
Gabi 8906
senior tag
válasz chipi-85 #9061 üzenetére
Nekem volt Wavem.Szoftverben sokkal stabilabb a HD.
Akkuidőben ugyan olyasmi a 2-ő.Kinézetben jobb a wave (legalábbis énszerintem..)
...Na meg persze prociban,de a HD-t is ugyan olyan gyorsnak találom működésben.
Csak videókban való tekerésnél jönne jól egy nagyobb proci....[ Szerkesztve ]
Motorola Razr 40 Ultra+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
llll
senior tag
az utolsó verzióknál (5.00.50, 5.00.60) már nem áll fenn ez a probléma
a korábbiaknál pedig asszem vmi cardrunner.dll fájl kitörlése volt a megoldás
a sygic és az ndrive szintén jókegyébként mit jelent az, hogy piszkosul merítette?
mert max 2-3 óra alatt totál lemerül folyamatos és töltés nélküli navigálás esetén
ez sajna normálisnak tekinthető[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
Gabi 8906
senior tag
Erre a Samu HD-ra lehet tenni valami más kinézetű zenelejátszót?(Pl mint ami a Sation van).De a Sation lévő multimédiás(PSP) menü is bejött(a háttérben szaladgáló fehér fények ).
Valaki tud ien csodát tenni a HD-val??
Ha igen,a segítségét előre is köszönöm.Motorola Razr 40 Ultra+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
ere233
tag
a kezembe volt tegnap egy nokia n8 as hát nem győzőt meg a telefon gyakorlatilag szerintem az i8910 gyorsabb és szebb a kijelzője a nokiának meg a 12 megás kamera ami jó de kijelzőbe veri a nokiát gondolkodtam hogy veszek egy n8 ast de letettem róla egyenlőre marad a samu mert szerintem jobb telefon
-
törölt tag
Sziasztok!
Repült egyet a telóm tegnap...kicsúszott a kezemből
túlélte de lett pár lyuk rajta... lehet rajta első-oldalsó burkolatot cserélni? ha igen hol? előre is köszi a segítséget...jah és vmi tokot is feltennék rá... ti milyet használtok?
[ Szerkesztve ]
-
phaet0n
tag
válasz #89874944 #9071 üzenetére
üdv!
Burkolattal kapcsolatban nem tudok tanácsot adni, de a tokos kérdésre annyit válaszolnék, hogy én ilyet használok.14$ volt mindennel együtt. - Kb. egy hónap alatt érkezett meg, mondjuk akkor volt az izlandi vulkános sztori, ami nem tudom, mennyire kavart be.
Bár.. Talán burkolatot is ebayen érdemes nézni szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
TokLac
senior tag
-
Land
veterán
Üdv!
Tud valaki, hogy a telefonra készülne android rom? Azzal igencsak jó lenne. Gyorsabb működés, sok androidot elverne már maga a hardverével.
Land
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
-
ere233
tag
sziasztok olyan kérdésem lenne nektek meddig bírja az aku nekem egy fél nap után lemegy az első csík de utánna bírja még 2 napig eddig nokiám volt annál pont fórdítva volt az első csík nehezen ment le de utánna hamar merült
-
Gabi 8906
senior tag
Nekem az akku olyan 3 napot bír.(A 7-es egység a legerősebb)Az álltalába 1 vagy,másfél napot elmegy nekem.Ma navigációra használtam Miskolcon,ez 2 egységbe(7-es és 6-os egység lement,a 2 legfelső) került de vagy 40-50 percig ment a GPS.
"Megjegyezném hogy az akkumulátoromon Akkufresh van,és még csak pár hónapos!"[ Szerkesztve ]
-
Gabi 8906
senior tag
Néztem SPB Mobile Shell v3.5-öst a telóra.Azt írják "szignózni" kell.
Mit jelent az hogy szignózni??
Ha valaki tudna nekem segíteni a telepítésben megköszönném.Motorola Razr 40 Ultra+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
llll
senior tag
válasz Gabi 8906 #9082 üzenetére
szignózás:
http://i8910.blog.hu/2009/12/20/szignozas_1
de ha hackelve van a telód, akkor soha többet semmit nem kell szignóznod
hackelés:
http://i8910.blog.hu/2009/12/20/teljes_hack_i8910_omnia_hd_re
semmi veszéllyel nem jár, csak előnye van
az spb shell pedig szép, de kb megfelezi az akkuidődet[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
-
Gabi 8906
senior tag
A segítségeket köszönöm szépen!
-
ere233
tag
tudtok ajánlani valami jó progit hogy a hátérbe futó proceszeket ki tudjam lőni mert valami nagyin merití most a telómat pedig csak garmin van fent abból is az új 5 ös verzió és most másfél nap alatt lemerül pedig új a telefon
-
Gabi 8906
senior tag
-
-
Gabi 8906
senior tag
Elképzelhető.Eggyik haveromnak is bajos volt az I8910 HD-ja,amikor megvette.(ez még tavaly volt.)
Neki is akksi gondja volt,de a 3g kikapcsolásával és a fényerő levételével megoldódott a gond.Én 3-on használom a fényerőt,nekem az úgy jó és szép élénk színű képet ad.[ Szerkesztve ]
-
llll
senior tag
válasz Gabi 8906 #9086 üzenetére
akkor megoldódott?
szignózni nem a telót kell, hanem a tört progikat
ezt váltja ki az ecceri hackelés
nekem egyébként csak rövid ideig volt fent a shell
(meggyőződtem róla, hogy tényleg amiatt merül ilyen veszettül és repült)
de ezen rövid idő alatt ilyen gondom nem volt
...másik verzió?(spórolási lehetőségek:
http://i8910.blog.hu/2010/01/04/energiagazdalkodas)[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
banpity
tag
Sziasztok
Egy kis érdekesség.Bár én nem merem kipróbálni mert ennyit nem ér az egész.Proci 950 MHz-en!!!!!!!!!!!!!!
http://upfone.hu/content/vilagujdonsag-samsung-i8910hd-cpu-950-mhz-en
Samsung Galaxv S II LeoMar75_Revolution_Rom_v2_7_1_XXKI3
-
bukest
csendes tag
-
chipi-85
senior tag
-
Gabi 8906
senior tag
Nem kellett.Az SPB Shell amit felraktam szépen felment a telóra.Csak az a gond vele hogy nem érek el semmien multimédiás adatot ha be van kapcsolva. (pl:videók,zenék,képek..)
Nekem nincsenek akksi gondjaim.Viszonylag új akksim van,és még azon van egy Akkufresh tapasz is,és főzött romot használok.Motorola Razr 40 Ultra+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
Gabi 8906
senior tag
Valakinek egy fullos,dobozos Samsung I8910 HD nem kell??
Sátoraljaújhelyen átvehető,megtekinthető.Az ára mindössze: 57990 Ft.
Galaxy S-en gondolkodom,holnap kap a Telenor belőle 1 darabot.Ha tényleg kapnak akkor eladó eme remek I8910-es teló.Motorola Razr 40 Ultra+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPhone 11 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest