Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TokLac
senior tag
válasz Pizgyec #8550 üzenetére
Gyakran bele esnek az eltúlzott moddolásba. HX egy menücsoportba akarja rendezni az auto fókusz és egyéb dolgokat ami ki és bekapcsolhatóvá teszik a patcheket. Példának felhoznám a Turbo patchet, aminek semmi értelme csak hibákat okoz. Persze HX a trükkök terén az élen jár és nagyon tud! Nagy koponya, csak amit ő képvisel az nem az én stílusom. Én a visszafogott, gyárihoz közel álló romot részesítem előnyben. Amikor a HD moddolást elkezdtem addigra már sok Nokia romot moddoltam, azért mertem azt írni hogy én csak saját romot használok. V6 akkor lesz ha valóban lesz újítás és annak van is értelme. Egy dolgot mindenképpen kiakarok még próbálni rom ügyben. Ez rengeteg meló, majd a jövő eldönti sikerül-e.
Symbian modding: www.smartphonepro.hu
-
Pallli
tag
Na épp most raktam fel sikeresen a Pro V5-öt. Átmásolom rá a cuccaimat és elkezdem próbálgatni. Holnap írok róla.
További kellemes estét!
We like our RAM like we like our women - fast and cheap
-
TokLac
senior tag
Köszi mindenkinek! Várom a beszámolókat!
Symbian modding: www.smartphonepro.hu
-
Pallli
tag
Kedves hölgyeim és uraim, a helyzet a következő:
Tegnap este óta nyomogattam a telót kb egy órán keresztül, a telepítések, a személyre szabások, stb. miatt, majd elkezdtem letesztelni a GPS-t a zenelejátszót, filmeket, fényképezőt, kamerát, szóval a legjavát.
Egyik szemem sír, a másik nevet. A GPS okés, a fényképező okés, a 720p-s videó szerintem tökéletes, a telepített progik az alkalmazásokba mennek végre (rosszul felrakott n2o3 után) a 3D menü jól működik, sebessége megvan, tetszetős a design, szóval stabilnak és jónak tűnik. Egyedül telefonálni és internetezni nem próbáltam még rajta, de biztos vagyok benne, hogy az is redben van.
Ami negatívum (és nekem nagyon az), de ez szerintem már nem a ROM hibája, hogy a hangok recsegnek/alapzaj van. Már a bekapcsoláskor észrevettem, hogy olyan mintha vmi 32 kbit/s-os mp3 szólna egy rossz PC speakerből. Mikor halkul akkor a leg észrevehetőbb.
Aztán beraktam a zenelejátszót és ugyanaz a rettenetes alapzaj fogadott. Lejátszás közben vegyétek le a hangerőt és hallgassátok meg légyszi. A barátnőm nem egy 'vájtfülű' de még őt is zavarta. A kamara felvételek visszajátszásánál hasonló a jelenség, de az talán mégjobban zavaró. A kisebb hangokat nem is lehet hallani az alapzaj miatt. Csak az én készülékem ilyen, vagy ennyire rossz ez a hengkeltés Samsungéknál? Volt nem egy Sony-Ericssonom, de azok nagyságrendekkel jobbak voltak.Összességében annyit, hogy ha ez a hang dolog valahogy megoldódna, szinte tökéletesen elégedett lennék a telóval.
A készítőnek gratula a V5-höz, nekem nagyon bejött, az n2o3 után!
U.I.: Légyszi a hangot nézzétek/hallgassátok már meg mihamarabb, mert nagyon zavar!
Köszi szépen mindenkinek, további szép napot!
Pallli
-
llll
senior tag
ha esetleg még nem tetted nézd meg nincsenek-e össze-vissza elállítgatva a hang beállítások értékei:
http://i8910.blog.hu/2009/12/28/audio_tune_menu_gyari_beallitasai
illetve
http://i8910.blog.hu/2009/12/27/hangero_novelese_audio_tune_menu
(Művészúr ezen blogját egyébként is erősen ajánlott végigbogarászni)
és csak nyugi
jó telót vettél[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
Pallli
tag
Köszi szépen, ezek tényleg hasznos linkek. Egy-két dolgot viszont továbbra sem értek. az eredeti beállítások a 'record'-nál a blog szerint így vannak:
4 CamcordARM_ARM:
Tx MicAmp: 24 dB
Tx Channel: 25 dBNekem viszont így voltak eredetileg:
4 CamcordARM_ARM:
Tx MicAmp: 30 dB
Tx Channel: 25 dBLehet az előző tulaj elpiszkálta?
Művészúr azt írta, hogy a Tx MicAmp-nál a 18 jó, a 24 viszont már teljesen eltünteti a háttérzajt. Ha nekem 30-on volt eredetileg, akkor annak elméletileg még jobban szűrnie kellene nem?Na mind1, kipróbálom majd és írok, csak most melóban vagyok és síri csendben van minenki, nem akarnám felverni a társaságot
-
-
llll
senior tag
Művészúrnak higyj!
látatlanban ki merem jelenteni, az előző tulaj ismeretének hiányában is
nagyon úgy fest, hogy találomra állítgatta el az értékeket, ami a blog szerint kifejezetten ellenjavallt
...élek a gyanúperrel, hogy esetleg az "eredmény" miatt adta el a telót
sztem első körben állíts vissza minden értéket a blog szerinti alapra
(hogy teljesen megnyugodj én anno összevettem a gyári telóm értékeit a bloggal és természetesen stimmelt)Quasi: de ha másnál ue rom nem recseg...?
(egyébként én is maximálisan meg vagyok elégedve az újabb lengyek gyárival, eszem ágában sincs cserélni)[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
Quasi_modo
nagyúr
-
Pallli
tag
válasz Quasi_modo #8566 üzenetére
Visszaállítottam mindent alapra, így már sokkal jobb a helyzet. Túl sok minden egyébként nem volt elállítva, 'csak' a Play soundnál az mp3/mp4 LoudSPK és HeadSPK.
Így tényleg jobb, de egy kis sziszegés mindig van nulla hangerőnel. Ezzel viszont már megbékéllek.Köszönöm a segítséget mindenkinek!
U.I.: Ha már ennyire belelendültünk, olyat hogy kell megcsinálni a Garminnál, hogy pl. a geocaching-ről letöltött koorinátákat felismerje a gép? Hová rakjam be, milyen formátumba?
-
llll
senior tag
hát...a garminhoz konyítok vmit, de a geocaching az mi az?
ha esetleg ez is vmi olyasmi mint a saját poi-k, akkor a garmin/poi mappába kell pakolni mondjuk gpi formátumban
odanavigálni pedig úgy tudsz a garminnal, hogy hova?>extrák>saját poi, itt kiválasztani a kategóriát és hozza az összes odatartozó találatot, amiből választhatsz
vagy esetleg hova?>pozíció és itt bepötyögheted a cél koordinátáit
de ha nem "olyasmi", akkor nem szóltam
akkor majd vki okosabb...[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
expander
senior tag
válasz Quasi_modo #8564 üzenetére
nembiztos, hogy igy le kene nezni az ilyen embereket... nalam az egyetlen gyari rom, a magyar volt, amivel megvettem, azota csak fözött van/volt rajta, es nalam nincsen semmi recseges, semmi felhangosodas meg recseges telefonalas közbe stb... biztos, hogy nem a rom hibaja, sokfajta volt fent nekem, es nalam nemigazan jelentkeztek oylan dolgok, amiket masok leirtak, hogy nekik csinalja. gondolom aprobb gyartasi hibak, vagy csak mi jobban vigyazunk a telefonunkra...
-
expander
senior tag
válasz Quasi_modo #8570 üzenetére
pontosan erröl.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz expander #8571 üzenetére
Milyen embereket nézek én le?
Ha a főzött romokról beszélsz, azok bizony 90 százalékban amatőr emberek amatőr munkái. Mert szép dolog a lelkesedés, és más dolog a hozzáértés.
BÁr ettől még nem néztem le őket, csak a helyükön kezelem a munkáikat.
De lehet nem erre gondoltál, vagy simán félreértettél valamit.
Mind1. Hagyjuk.[ Szerkesztve ]
valami
-
steffe8101
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap váltottam t-mobile mediamania dijcsomagra és wapozni szeretnék a telóval(i8910 hd omnia,mi más?? :-) ),de valamiért nem akar kapcsolodni és folyamatosan a wlannal akar csatlakozni..
tudja valaki a beállitást,esetleg leirná részletesen hogy lehet beállitnai??
Előre is köszi!!steffe
-
llll
senior tag
válasz steffe8101 #8573 üzenetére
első kérdés: egyáltalán van-e megadva wap hozzáférési pont a telódon?
itt nézheted meg: beállítások>kapcsolatok>célok>wap-szolgáltatások
ha esetleg nincs, akkor a létrehozásának a legegyszerűbb módja, hogy kiveszed-beteszed a sim-kártyádat (elvileg)Soha többet DPD!
-
steffe8101
csendes tag
-
gPéter
tag
válasz steffe8101 #8576 üzenetére
kérd le sms-ben a beállításokat,és mentsd el az internet-beállításokhoz(beállítások-kapcsolatok-célok-internet)
-
Bdanyy
addikt
Én azt szoktam nekik mondani mikor lekérem, hogy 5800/n97 beállításokat küldjék le ehhez, és azzal tökéletesen működik
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
llll
senior tag
amikor én legutóbb próbálgattam ezt az sms-ben lekérést, akkor már "a szolgáltatás pillanatnyilag nem volt elérhető"
most meg egyáltalán nem is találom a honlapjukon
a sim-kártya kivétel-berakás sem müxik nekem sem, pedig korábban kipróbáltam mindkettőt
de hogy az ügyfélszolgálaton sem tudnak segíteni az az eddigi csúcs
marad az, hogy akinek megvannak a beállításai legyen oly kedves közzétenni...[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
drevin_71
tag
A beállítások a a 3332 hozzászólásnál is megtalálható
de akkor újra:Kapcsolat neve:Internet
Adatátvitel módja: Csomagkapcsolt
Hozzáférési pont neve: wap
Felhasználónév: wap
Jelszókérés: nincs
Jelszó: Wap
Hitelesítés : Normál
Opciók -> További beállítások:
Hálózattípus: IPv4
Telefon IP-címe: Automatikus
DNS- címek: Automatikus
Proxyszerver címe:212.51.126.002
Proxy-port száma:8080[ Szerkesztve ]
-
Bdanyy
addikt
One touch acces-nél hogy tudom megodlani, hogy lássa a telefon modemjét usb-n keresztül is? Bluetoothon keresztül rá tudom kötni a netet gépre, de kábelen nem.
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
llll
senior tag
bocsánat
nem tettem hozzá, de ezt az sms-bsn lekérést még a nokia e51-gyel próbálgattam anno
csak úgy gondoltam most nem ezen van a hangsúly a probléma szempontjábóldrevin: én láttam
de Steffe ezexerint nem és az ő kedvéért...
persze eccerűbb lett volna megadnom azt a hsz-t[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
llll
senior tag
...csak ott meg úgy fogalmaztál, hogy pillanatnyilag ezen beállításokkal megy, ezzel bizonytalanítottál el egy kicsit
(elnézést lejárt az időm)Soha többet DPD!
-
drevin_71
tag
válasz steffe8101 #8586 üzenetére
Hali !
nekem egy NET100 csomaggal megy + minden kapcsolatkor az Internet nevű kapcsolaton
keresztül megyek fel
milyen böngészőt használsz? -
Pizgyec
csendes tag
Nektek is eltünt a skype a fring-ből?
-
Pallli
tag
Hétvégén Nyíregyen voltam, így rendesen tesztelgettem a navigációt, fényképezőt, kamerát és sok egyéb funkciót is a telón a Pro V5-ös ROM-mal.
A telós garmin sajnos nem olyan jó, mint az autós Garmin, mivel egyszer elvesztette a jelet is, és nagyon sokszor későn szólt, hogy kanyarodjak, így vissza kellett fordulnom, vagy úgy útvonalon tovább menni. Nagyon hasznos volt a sok berakott POI-val, de maga a navigáció így nem százas. Néha nem is az úton mutatta, hogy megy az autó...
Voltunk Nyíregyen egy középkori étteremben (nem a reklám helye ) és eléggé félre navigált a jószág. Pont egy utcával arrébb mint ahol ténylegesen van.
Egyszer egyébként fagyott a a készülék.Egyéb Észrevételek: Feltelepítettem 5 db JAVA-s játékot és sajnos egyik sem megy, ami azelőtt ment. Valamelyik elindul és becsíkoz, majd kilép, valamelyik meg el sem indul. Ezzel kezdeni kell valamit!!!
A fényképezés rendben volt, a képminőség nagyon jó, viszont a videó lejátszás be-be akad. Ezzel lehet kezdeni valamit?
Volt még egy olyan apró dolog, hogy feltelepítettem a widgetizer 1.04-es verzióját, amivel kiraktam a főképernyőre a Garmin indító ikonját, és egy-egy lépegetés után az ikon eltűnt és helyette csak egy fehér négyzet lett. Vártam egy napot, de csak egy újraindítás segített. 1x 2x olyan is van, hogy ugyanez az ikon, nem indítható. Be kell lépnem az elérési helyére és csak onnan Ezek mitől lehetnek?
Most így hirtelen más probléma nem jut eszembe, mert a zene része mostmár tényleg okés hála a segítségképpen belinkelt blogoknak.
-
Pallli
tag
IIIII: [www.geocaching.hu] Ez egy kincskereső oldal. A site lényge, hogy ha valamerre kirándulsz, ott az érdekesebb/látványosabb helyeken ált. elrejtenek un. geoládákat, amelyek kis jelképes ajándékokat tartalmaznak, majd ezek GPS koorinátáit feltölti erre az oldalra és közzéteszik azt, kis helyi leírással megszínezve.
Jó dolog, mert így egy kirándulást izgalmasasbbá lehet tenni egy kis 'kincskereséssel' kombinálva.Ezekről a koordinátákról lenne szó, amik itt letölthetők a GPS-be. Csak nem tudom, hogyan és hová, ebben kérném valami hozzáértő segítségét.
A POI mappába már beraktam többet is több féle képpen, de nem látja. Idáig a réigi telómmal már találtam 3 ládát Pálháza környékén, de azzal csak a 'Hol vagyok' részt használtam, ami csak a koordináltákat mutatja. Egy papírra felírtam a láda helyét és addig mentem jobbra-balra amíg a két koordináta meg nem egyezett Így viszont kissé nehézkesebb és hosszadalmasabb pontosan behatárolni a helyet. Ha szimplán betölteném a pontot, akkor pikk-pakk odanavigálna, bár a nyíregyi eset után ez sem biztos, pláne egy sűrű erdőben...We like our RAM like we like our women - fast and cheap
-
Quasi_modo
nagyúr
Az újab játékok között vannak ilyenek, de azok a gyári romon is csíkoznak.
valami
-
lalakov
senior tag
Hogyan lehet még a skype-ot használni míg vissza nem jön a fring-ben?
-
llll
senior tag
válasz Quasi_modo #8592 üzenetére
nincs azzal a garminnal semmi baj
(persze ettől függetlenül természetesen bátran ki lehet próbálni az említetteket is)Palli:
valszeg azért mutatta az út mellett a helyzetedet, mert a beállítások>beállítás>térkép>saját pozícióban megadhatod, hogy az úton tartson, vagy a valós gps pozíciódat mutassa
talán ue miatt "vitt" 1 utcával arrébb is
(fincsi volt a kaja ugye?
csak rohadt drága...)
esetleg nézd meg nem túl régi-e a térképed
saját adatok>térképek - tudtommal a naviguide 5.4 hungary a legfrissebb
magából a progiból pedig az 5.00.60s60.9 - ezt a névjegynél nézheted meg
magas épületek között (lakótelepen) esetleg tényleg elveszítheti a jelet
nem túl gyakori sztem, de ha megtörténik nem abnormális
ha "nyíltabb" terepen történt és meg-megismétlődik, akkor esetleg el lehet kezdeni izgulni...
az akadozásnak pedig elejét veheted azzal, ha nem terheled túl a poi-kkal
(jelztess kevesebbet eccerre)
ezt a geocachinget is biztosan össze lehet hozni
sztem a garmin poiloaderrel, vagy a mapsource-szel kell mahinálni vmit
ha időm engedi majd belemerülök, csak most éppen szabadságolások vannak és nyakig ér a munka
(addig is ha vki esetleg ki tudja rázni kisujjból a dolgot, rázza nyugodtan ne fogja vissza magát...)[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
llll
senior tag
...és ha "erdőben" is akarsz keresgélni talán nem árt egy túrista térképet is felvarázsolni a telódra
(bizony
a garminra ilyen is van!)Soha többet DPD!
-
llll
senior tag
...vagy szintén jótékony hatással van a sebességre, ha a térkép részletezettségét lejjebb veszed
(elnézést, de ilyen lassan jönnek a gondolatok...)[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPhone 11 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest