Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Magisk
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lefotózták a Honor 300-at
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
muveszur
addikt
10 percet késni fogok a munkámmal... Elnézést!
-
muveszur
addikt
Magyar kiosztású QWERTY billentyűzet fekvő és álló módban
Szükséges hozzá:
-Hackelt telefon, vagy szignófájlok
-DayHand Input Mr. Milk által módosított változata:
-Általam módosított fájlok
Letöltés: Magyar billentyűzetLeírás:
1. Telepítsd fel a DayHand Input alkalmazást!
(Chinese alapú HyperX ROM-okon nem működik!)
2. Fekvő QWERTY billentyűzet módosításhoz másold be az OperaHugeHU_bymuveszur mappából mind a 4 fájlt a C:\data\dayhandinput\TouchSkinW\OperaHuge_byMilk mappába, és írd felül a korábbi fájlokat!
3. Álló QWERTY billenytűzet módosításához másold be az OperaPortHu_bymuveszur mappából mind a 4 fájlt a C:\data\dayhandinput\TouchSkin\OperaMini_byMilk mappába, és írd felül a korábbi fájlokat!
4. Indítsd újra a telefont, aktiváld a Dayhand Input alkalmazást!
5. A gyári billentyűzet helyett a módosított, magyar kiosztású fog megjelenni!Képernyőképek:
(Fekvő módú QWERTY billentyűzetről nem tudok egyenlőre képet készíteni, mert nem jó a képlopó programom hozzá.)
-
zack
nagyúr
válasz muveszur #2653 üzenetére
Köszi! Biztos nagy meló volt!
További problémák:
Eddig még csak a témákat válogatom, telepítem, és szelektálom, de már itt problémákba futottam. 10-15. téma után, 1db-ot se hajlandó telepíteni "unable to install"-ra hivatkozva. Mass Memory-ra tettem tehát nem lehet hely probléma. Újra is indítottam, de ez se segít.
Az már csak hab a tortán hogy sehol se találom hová telepítette a témákat a mass memory-n, tehát le se tudom őket szedni. Alkalmazások, és az application manager-ben nincsenek. De nem is akarnám leszedni őket, mert nehogy már 15 témát lehessen csak rátenni... Esetleg X-plore kell hozzá hogy lássam, és el tudjam távolítani?Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Xplore se telepszik, szintén erre a hibára hivatkozva. Valószínű valamiért semmit se fogok tudni telepíteni, bár semmi olyat nem csináltam ami ezt indokolná.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Quasi_modo
nagyúr
Az már csak hab a tortán hogy sehol se találom hová telepítette a témákat a mass memory-n
Nálam minden téma látható az alkalmazás kezelőben. Valahol nemrég volt egy link itt. Ezekből 16 van jelenleg feltelepítve és mind látszik. Vagy valami hibás témákat tettél fel vagy egyéb zavar van az erőben. (Reset?)
Ha valami feltelepített izé bezavart, akkor esetleg próbáld a mobilt lenyomott kamerabillentyűvel indítani. Nálam ez már egyszer segített.[ Szerkesztve ]
valami
-
muveszur
addikt
válasz Quasi_modo #2658 üzenetére
Mivelhogy főzött ROM, bármiféle telepítéshez szükség van a patchre!
(Nokia cert és egyéb integrálása miatt...) -
zack
nagyúr
válasz Quasi_modo #2656 üzenetére
Ezeket tettem fel, illetve nézegettem, és egyik sem látszik.
Elmondanám a ROM patcher alkalmazás is szőrén-szálán eltünt, pedig ott volt az ikonja. Mi az isten történhetett?[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz muveszur #2659 üzenetére
Installáltam ahogy írtad, és az "auto" mód is be volt kapcsolva.
Jah...és 20db témát nem tudtam volna telepíteni, ha bármi hiba van...de minden gond nélkül felment az első 20 téma. Nem hinném hogy az installserver-rel lenne a gond.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
muveszur
addikt
válasz Quasi_modo #2662 üzenetére
Én is úgy érzem, hogy az lesz belőle...
Egyébként ajánlom figyelmetekbe ezt a videót: Swype
HyperX integrálja a következő ROM-jába, mert eredetileg nem támogatta a telefont.
-
-
muveszur
addikt
válasz szhunor #2665 üzenetére
Az 1.5-ös bulgár ROM Chinese alapú, és a Chinese pakk miatt nem tudod felrakni...Ha ki veszed a pipát a chinese pack elől, akkor tovább fog menni, de az ékezekek helyett csak téglalapot fog megjeleníteni.
Olasz alapú HX 1.62-vel vagy gyári rommal tökéletesen menni fog.
Remélem a HX 1.7-es már megoldja ezt a bugot!
[ Szerkesztve ]
-
muveszur
addikt
Sziasztok! Végre működik a Slide IT verzióka az HD-n is!
Módosított demo
Nyelvi csomagokSzerintem ha kézbevesszük a telefont, és fekvő modban próbálunk írni, nem olyan jó, mert nagyon nagy a teló. Ha asztalon van, már nagyon király. Sőt, az álló billentyűzet egyszerűen tökéletes, bárhogy fogjuk.
Egyébként kombinálható a DayHand Input billentyűzettel is! -
zack
nagyúr
Fent van a gyári bolgár. Szoptam ezzel is, mert 1.52 flash tool-al nem ment. 1.50 flash tool-al viszont rendben lezajlott a frissítés.
A gond a következő: Már a főzött ROM-nál is használta valami alkalmazás a memo kártyát. Majd leformáztam és kiírta biztos formázod, mert egy alkalmazás használja. Biztos..Mass memory megformáz, C:// hard reset. Szoftver feltölt, majd amikor nézi a memóriakártyát első bootolásnál, szintén nem formázza mert valami használja. Véleményem szerint ez egy fasza kis vírus, ami a memo kártyára telepedett. Az a furi, hogy csak és kizárólag Quasi_modo kedvenc témáiból mazsoláztam, más alkalmazást nem tettem fel a ROMpatcher-en kívül, de az a főzött ROM mappájában volt, tehát másnak is gondja lett volna vele. Szóval nagyon remélem hogy nem Quasi_modo feltöltött kedvenc témái között volt egy kakukktojás.
Megpróbálom a gépen megformázni...hátha nem vírus, csak a telónak nem sikerül formáznia valamiért.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Megformáztam gépen kártyaolvasóval. Telefonba vissza, majd megint hard reset, hogy kialakítsa a könyvtárszerkezetet. De egy nem biztonságos alkalmazás még mindig ott van, és azt mondja lépjek be az alkalmazáskezelőbe. A f@szom kezd kilenni az Omnia HD-vel.
-
Quasi_modo
nagyúr
Szóval nagyon remélem hogy nem Quasi_modo feltöltött kedvenc témái között volt egy kakukktojás.
Miért lett volna? Nálam mind volt már fenn gond nélkül. Különben nem tettem volna fel őket a netre.
De nálam nincs főzött rom és nincs hack. Pontosan a problémák elkerülése miatt. (Nem bízom semmilyen helyi amatőrben)valami
-
Quasi_modo
nagyúr
zack: Még valami: a kártya formázását a mobillal kellene elkövetni. (Ezt tekinthetjük alapszabálynak is). Ha utána még mindig rajta a hiba, még mindig lehet mással próbálkozni. Ugye ha kiveszed a kártyát akkor nincs hiba?
valami
-
muveszur
addikt
válasz Quasi_modo #2674 üzenetére
Én gépen csinálnék egy teljes (tehát nem gyors!) formázást....
-
Bdanyy
addikt
válasz muveszur #2668 üzenetére
Szia!
Magyarra hogy tudod áttenni? Nálam kifagy egy idő után.
Szerk: Nem kifagy, csak sokat kell várni rá míg bejön az options gomb menüje
[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
muveszur
addikt
Új információk HyperX következő ROM-jairól:
(Mivelhogy nem is egy jön, hanem több is)HX 1.7:
1. változat: Gyári béta K4-es (Egyesült Királyság) firmwaren alapul, kinetius böngészővel, és
többnyire javított JAVA motorral.2. változat: Tajwan K1-es firmwaren alapul, kinetikus böngészől nélkül, és teljesen javított JAVA motorral.
Nyelvi csomagok:
K4-es firmwaren alapulnak.
A következő csomagok készülnek el: Arab, bulgár, cseh, német, görög, skandináv, lengyel, portugál, és orosz.HX Speed kiadás 1.4:
Tajwan K1-es firmwaren alapul. Videó róla: [link]A SlideIT nem kerül integrálásra, mert több bugot is okoz a rendszerben. Nemcsak a főzöttekben, de a gyári romokkal is problémás az alkalmazás.
-
zack
nagyúr
válasz Quasi_modo #2677 üzenetére
Megoldódott... Fogalmam sincs mitől. Jópárszor formáztam itt is, ott is, és nem lett jó. Majd egyszer csak itt is meg ott is...és egyszer csak jó lett.
Persze ezeken már rég túl voltam amiket írtatok tippként, hogy kártyaolvasóban rejtett fájlok megjelenítése, lassú formatálás...stb. Már én sem hiszem hogy a témáktól volt a gond, inkább a ROM-ra gyankszom. Nem akadhatott összes semmi, mivel semmi sem volt telepítve. Most gyári bolgár ROM van fent, de persze ez nem azt jelenti, hogy az újabb főzött ROM-ot nem fogom kipróbálni. Persze nem túl jó a nehézségekbe úgy belefutni, hogy 1 hete van meg a telefon. Gondolom minnél mélyebben fogom elsajátítani a használatát, annál könnyebben fogok megoldást találni a felmerülő problémákra. Így hogy helyreállt a rend, és lehiggadtam, folytatom tovább az "ismerkedést" a telefonnal persze mosolygósan.
A gyári bolgár ROM-ot valamiért gyorsabbnak érzem eddig, mint főzött verzióját, de még korai végleges következtetést levonnom, túl rövid ideje van még fent.
-
Quasi_modo
nagyúr
Alkalmam volt összehasonlítást tenni egy HTC HD2-vel. Hát nem cserélnék...
valami
-
zack
nagyúr
válasz Quasi_modo #2681 üzenetére
Nekem is ez a fő bajom...kipróbálnám a Samu O2 is, de félek megbánnám a cserét. I8910 HD se tökéletes, de a többi még ennyire se jó, nem hinném hogy érdemes most bármi másra váltani.
Mi volt a gond a HD2-vel?
-
Quasi_modo
nagyúr
Két dolog. Nekem a mostani Symbian szimpatikusabb mint a mostani WM.
A másik a kijelző. A HD2-é hiába nagyobb még ennél is, és hiába még aprólékosabb a képe, de az i8910-hez képest valami olyan hihetetlen fakók a színek, hogy aki ezekhez a szinekhez szokott, annak az már nem tetszik.
Egyébként a HD2 is ügyes meg okos meg gyors.
Különben is nekem a váltás legfeljebb 2011-ben lehet esedékes. (kb másfél évet tölt nálam egy mobil)[ Szerkesztve ]
valami
-
zack
nagyúr
válasz Quasi_modo #2683 üzenetére
Értem. Egyébként te melyik gyári ROM-ot használod?
-
zack
nagyúr
válasz Quasi_modo #2685 üzenetére
Túl szigorú vagy magaddal. Azért egy Bolgár gyári ROM-ot megérdemelne a telód. Jóval gyorsabb, mint a jelenlegi magyar.
-
Quasi_modo
nagyúr
Főzött rom nem, mert amatőr munka.
Másik gyári meg azért nem, mert esetleg mégis garanciavesztéssel jár. Nokiás multam szerint csak akkor nincs nyoma a flasheléseknek, ha az szervízboxon történt. Lehet hogy Samsungéknál nem így van azt nem tudom. Minden esetre szervízbox momentán nincs otthon.
Lehet. hogy később majd rászánom magam, de az még odébb van.
Abban az emlegetett hivatalos bulgárban van magyar nyelv? Mert ha nincs akkor felejtős.valami
-
zero977
tag
Valaki megnézte közületek a HTC Hero-t?
Ha választani kellene a HTC Hero és az Omnina i8910 között, merrefelé billenne a mérleg?
(Mobilvásárlás előtt állok, és nem tudok dönteni, hogy a 120 ezer forintot melyikbe fektessem...) -
zack
nagyúr
válasz Quasi_modo #2687 üzenetére
Van benne magyar.
zero977: Ha pesti vagy akkor a Speedshop-ban célszerű megnyomkodni mind a kettőt. Én lebeszélnélek a Hero-ról, bár ez szigorúan szubjektív vélemény. Nekem nem igazán jön be a meghajlított ház, és multimédiában sem túl erős. Azon felül meg sokaknak nem jön be a Android OS. Minden attól függ mire akarod használni. HTC-k nem multimédiás kütyük, inkább az üzleti szegmenset célozzák.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz Quasi_modo #2690 üzenetére
Full magyar, még csak nem is hiányos, mint a főzöttek. 2009.07.13. a verziója. Nem friss, de a magyarnál jóval frissebb. XXIG4.
-
zack
nagyúr
iON_BatteryTimer_v_1.04 nálatok is azt írja ki a remaining és a Discharge-nál hogy "Battery API error"?
-
Nem kicsit durva írás az i8910HD minden bajáról
“All nothings are not equal.”
-
zack
nagyúr
Miért lenne durva?
Gondolom ha az 5800-ról vgy N97-ről lenne ilyen kis online füzet az dupla vagy tripla ilyen vastag lenne. De igaz ez talán az összes többi tipusra is. Tökéletes telefon nincs...Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
muveszur
addikt
válasz Quasi_modo #2687 üzenetére
Megnéztem az HD service manual-ját. ahol részletesen van taglalva a flashelés. Teljes mértekben ugyanazzal az eljárással megy a szervízben is a rom csere. mint itt egy atlag usernél. és usb kábellel. Servizboxonról még emlitést sem találtam. Ettől még lehet hogy van ilyen módszerük is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Yellow
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest