- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzöleTM
csendes tag
Bocsi, de nem tudjátok véletlen hogy hova lett az SGH-i780-as fórum???
[ Szerkesztve ]
-
Sacaaaaa
csendes tag
hi all
érdemes class6-os kártyát venni hozzá, ki tudja használni a sebességkülönbséget? -
muveszur
addikt
válasz Sacaaaaa #1903 üzenetére
Konkrét adattal nem tudok neked szolgálni...De,
miért is kell gyorsabb kártya?
Hogy gyorsabban másold fel a kártyára a tartalmakat kártyaolvasón keresztül?
(Mivelhogy, ha USB keresztül másolnád fel, akkor édes mindegy, hogy Class 4 v 6)
Gyorsabban tud elvégezni a telefonodon bizonyos műveleteket?
(Szerintem itt is mindegy, valószínűleg ki tudja használni, de a HD filmbe a tekerés így is azonnal történik, zenék keresése is viszonylag gyorsan megtörténik, másolni pedig ritka, de nekem még nem volt a sebességgel gond. Egyébként nekem Class 4-es van) -
Quasi_modo
nagyúr
Egy újabb tapasztalat. A KeyLockClock 0.70-es verziója eszi az akkut. Ha kikapcsolom nyerek kb egy napot.
Hmm.valami
-
szhunor
tag
Na ! Rendelés leadva, jövő héten I8910 tulaj leszek (remélem).
OFF: Ha valakit érdekel, van egy eladó Nokia N97 (uj, pannonos, 90 e FT)Jiayu G4 Advanced Black 2GB/32GB
-
pocakhontas
csendes tag
Üdv ma vettem meg a telót le se tudom tenni nagyon szép képe van!
Lenne egy pár kérdésem!?!
-Hogy/Hol lehet azt beállítani hogy automatikusan lezárjon de kóddal és a kódot hol lehet megváltoztatni alapból 8db 0!
-Valaki üldjön légyszives egy pm-et vagy itt is leírhatja hogy hol tudom megtanulni a szignózást és hogy kell! (idáig java-s telóm volt így nem foglalkoztam vele!)
-GarminXT telepítés/leírás!
-Újabb magyar firmware van már vagy érdemes-e olasz/egyéb szoftot használni?Üdv pocak!
Samsung Galaxy S2 whit ICS + PS3 controller :D
-
Tanbá-apó
tag
t-zones.hu, már aki t-mobilos, és TESSÉK MEGLEPŐDNI!!!!
Immár ismeri a készülékünket a tzones, ami azt jelenti pár napon belül a t-mobilnál is kapható lesz a samsung i8910 HD!!!
iPhone 12 ProMax; Asus ROG Strix 3
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz pocakhontas #1907 üzenetére
Szignózásról és navi progikról pl itt.
(Nem csak Garmin létezik)[ Szerkesztve ]
valami
-
muveszur
addikt
válasz pocakhontas #1907 üzenetére
Szia!
Menü-->Beállítások-->Telefon-->Telefonkezelés-->Biztonság-->Telefon és SIM-kártya
-->Biztonsági kódSzvsz nem kell foglalkozni a szignózással, mert hackelhető a telefon, és egy program szignózásával ki lehet játszani az egészet.
Egyébként van sok oldal, ahol be lehet szerezni szignófájlokat( .cer és .key fájlok), ezekkel és egy pc-s progival tudod leszignózni a programokat, amik már gond nélkül települni fognak.
PÜ-ben küldök linkekeket, és egy Garmin leírást is.Újabb magyar firmware nincs, de érdemes flashelni a telót. Az összes újabb külföldi szoftver tartalmaz újításokat, amiért érdemes flashelni.
Én "főzött" Romokat tettem fel, nagyon nagyon jók, tökéletessé téve a telefont. Már elég sokszor flasheltem, kockázata majdnem egyenlő a 0-val.
Viszont elvileg gariba az eredeti Rommal érdemes visszavinni a cuccot, ha gond lenne a telefonnal.
Percen belül megy a PÜ. -
pocakhontas
csendes tag
Köszi a gyors választ!!
-
pocakhontas
csendes tag
Hogy/Hol lehet azt beállítani hogy automatikusan lezárjon de kóddal és a kódot hol lehet megváltoztatni alapból 8db 0!
Idáig ez rendbe van! De az lenne még a kérdésem hogy automatikusan úgy zárjon le hogy csak kóddal lehessen feloldai? Na azt hol lehet beállítani ezt szeretném még megkérdezi?!Samsung Galaxy S2 whit ICS + PS3 controller :D
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz pocakhontas #1913 üzenetére
beállítás/telefon/telefonkezelés/biztonság/telefon és sim kártya/automatikus zár ideje
valami
-
pocakhontas
csendes tag
http://www.nokiaprogramok.hu/forum/viewtopic.php?f=84&t=67&sid=1c66224b5f362a66f00acceef12e8e1a
Itt van olyan progi amivel ki lehet kerülni a szignózást de mit kell innen letölteni mert az én telóm se symbian 9.1 se 9.2!
-
muveszur
addikt
válasz pocakhontas #1915 üzenetére
Először szerezz be szignófájlokat!
Utána telepítsd fel ezt: [Hello OX2]
Rompatcherben aktiváld a patcheket, vagy ha szükséges, generálj új c2z patchet.Szignófájlok nélkül nem fog menni a kikerülés sem...Hacsak nem teszel fel hackelt Romot.
[ Szerkesztve ]
-
-
Quasi_modo
nagyúr
Szerintem azért hackelés előtt meg kellene ismerkedni a készülékkel...
Kicsit utána olvasgatni egy-két dolognak...[ Szerkesztve ]
valami
-
pocakhontas
csendes tag
pl mert még tényleg nem sokat tudok róla!
Mondjuk ezt a fórumot majdnem végigolvastam 5 nap alatt míg vártam a telóra!Ezzel a telefonnal is meg kell azt játszani hogy amikor megveszed akkor le kell meríteni utána 12 óra töltés megint lemerítés és megint töltés és ezt vagy 3x kell???
Vagy elég ha maeste felteszem töltőre reggel leveszem és viszem suliba?[ Szerkesztve ]
-
muveszur
addikt
válasz pocakhontas #1917 üzenetére
Lényeg:
A Symbianos progiknak két csoportja van:
A szignózott programok (.sisx), és a szignózatlanok(.sis).
Szignózatlan programot nem tudsz feltelepíteni, ennek eredeti célja talán az, hogy nem megbízható programot ne tudjál feltenni. Másrészről crackelt programokat se tudj feltenni.Viszont rengeteg program van, ami nincs ellátva digitális aláírással, szignóval. Ezeket szignózni kellene. Ehhez szükséges két fájl, .cer és .key, amit a te IMEI számodra kérhetsz.
Ezeket különböző külföldi oldalakról szerezheted be. Általában 1 nap alatt elkészül, majd le is töltheted a szignó fájlokat.Ha ezek megvannak, a PC-den szignózni kell minden egyes szignózatlan programot, amit fel akarsz telepíteni. Mivel ez elég macerás, jobb kikerülni.
A hack nem csinál mást, mint hozzáférést enged a rendszerfájlokhoz, majd lecserél itt egy instalserver.exe nevű fájt, ami felelős azért, hogy ne tudjál szignózatlan progit feltelepíteni.
A hacket legegyszerűbben a Hello OX2 programmal tudod megcsinálni, csak szignózni kell, és feltelepíteni. Ezután elfelejtheted a szignózást örökre, de egy Hard Resetig biztosan.
-
válasz pocakhontas #1921 üzenetére
Így van. Ahogy muveszur utalt rá, a HelloOX kiiktatja a telepítőszerverből a tanúsítványellenőrzést, így a művelet befejeződése után azt teszel fel, amit nem sajnálsz, szívás nélkül. Kivéve a sérült fájlokat, mert azt azért ellenőrzi
“All nothings are not equal.”
-
pocakhontas
csendes tag
Tudtok nekem mondani egy oldalt ahol signózni tudom a helloOX2-t?
Vagy az már szignózva van a *.rar fáljba amit belinkeltél??Samsung Galaxy S2 whit ICS + PS3 controller :D
-
muveszur
addikt
válasz pocakhontas #1923 üzenetére
Priviben küldtem neked leírással együtt...
Én itt csináltam: [Nokioteca]
Leírás a Prividben, olvasd el!A Hello OX2 nincs szignózva, muszáj beszerezni szignófájlokat.
Ezeket jól őrízd meg, ha nem akarod újra csinálni a beszerzés procedúráját![ Szerkesztve ]
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz pocakhontas #1919 üzenetére
Ezzel a telefonnal is meg kell azt játszani hogy amikor megveszed akkor le kell meríteni utána 12 óra töltés megint lemerítés és megint töltés és ezt vagy 3x kell???
Vagy elég ha maeste felteszem töltőre reggel leveszem és viszem suliba?
Isten ments. Nem kell lemeríteni sem, meg 12 órát tölteni sem. Ha kevés van benne akkor feltöltöd és kész. 2.5 óra a töltés, ha nagyon le van merülve. Utána töltés leáll, töltő kihül. 3-4 töltés után az akku eléri a max kapacitását.
Ha viszont sűrün kap rövid töltéseket (nem lesz tele), az nagyon nem gyere be neki.[ Szerkesztve ]
valami
-
hdman
őstag
Sziasztok!
Gyors segitségre volna szükségem. Ugy néz ki a holnapi nap folyamán
kapni fogok egy nagyon jó ajánlatot egy i8910 Hd-re. Lenne egy pár
kérdésem:
(szinte mindig nokia telóim voltak, az egész symbian-t végignyúztam
6.0-tól, Nokia 7650-nel kezdtem, 6600, 6630, és most N82.) Samsungom
még soha nem volt, és éritős telóm is csak 2 WM alapú gép volt, Symbian
alapú még sosem.) Az N82 már 2,5 éve megvan, szeretnék váltani. Az N97
a gyenge hardver és az egyéb hibák miatt kiesett, igy marad a Samsung.
Ez a mostani okostelók közül a legjobb választás, ezzel megint kihúzom
2,5 évig Csak a xenon vaku szempontjából visszalépés, de amugy
mindenben jobb...
1, Milyen a Samsung szoftverellátása? Milyen gyakran jönnek ki
hibajavitások, fw-k?
2, Mindenhol csak 1 év garanciával láttam a telefont. Ez esetleg
bővithető?
3, Hülye kérdés: az N82-t is zsebben hordtam, ezt is igy tervezem. A
kijelző károsodhat erről? A ház mennyire kopásálló (aki már régebb óta
használja a telót)
4, A legújabb fw hackelhető?
5, Az egyik legfontosabb kérdés: A Nokia maps és a Garmin legujabb
verziója hibátlanul fut a telón?
6, A nokia és a samsung progik között mennyire van átjárás, vagy
korlátozás? Az N82-n használt témáim vajon mennek majd?
7, A wifi milyen erős benne?
8, a felmásolt divx videókat át kellvkonvertálni a kijelző méretére,
vagy lejátssza izombol?
9, A vásárlásnál mire kell/érdemes figyelni? (lásd nokia telóknál -
made in finland)
Köszi
Sopron city :)
-
Ateesh
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megtudakolni, h másnál is fordult-e elő már olyan probléma, bár lehet, h csak én vok az, aki azt hiszi, h az, h a kijelzö mintha kicsit bénán érzékelne, pl kézirásfelismerésnél tök hamar elkezdi törölni a felületet, pedig még lent az ujjam, és olyan, mintha nem érzékelné, illetve ha pl a beépitett web böngészöjét használom, ami a web menöpont alatt van, és kirakom teljes nézetbe, utána fektetett modban visszaraknám,h látszodjon a menü, akk alig érzékeli ott a sarokban levö kis ikont, elég nehéz ugy eltalálni, h jo legyen. A többi alkalmazáésnál müködik tök jol, csak azért érdeklödök, h nehogy kiderüljön, h hibás a készülék és nem vittem vissza garancia alatt?
De lehet, h tényleg csak én beszélem be magamnak, és nincs is semmi hiba.
A másik kérdés még, h mintha picit belassult vna a gép miota raktam rá pár dolgot, ezen lehet vhogy javitani?Illetve garminban mit kell lelöni a gpsen kivül,h ne egye az akkut nagyon?
Egyelöre ennyi kérdésem lenne, rem senkit nem zavartam meg vele!
Előre is köszi a válaszokat!
Csácsá! -
Quasi_modo
nagyúr
-
Ateesh
csendes tag
Nálam sincs semmi gond a többi alkalmazásnál egyedül a web menü alatt csinálja ezt,vagyis 50szer kell odanyomnom arra a helyre,mire sikerül eltalálnom, mert annyira a szélén van, de akárhol máshol a szélére nyomok a gomboknak (azaz a sarokba, amennyire csak lehet), akk nincs semmi gond, szal remélem csak én képzelem be, és semmi gond nincs a kijelzövel. Azért kösz a hosszászólásokat!
BB!
-
pocakhontas
csendes tag
Tisztelt Urak!
Ha leírnám nektek az IMEI számom akkor valaki megcsinálná nekem a szignózást a HelloOX2 alkalmazásra?
Mert az a nokotec nekem nem megy a leírás alapján!Samsung Galaxy S2 whit ICS + PS3 controller :D
-
muveszur
addikt
válasz pocakhontas #1933 üzenetére
Szia! Ha gondolod, elküldheted nekem Priviben, lekérem a fájlokat.
-
Ateesh
csendes tag
Sziasztok!
A garminba miket kell kikapcsolni, h ne zabálja az akut, gps alap, h ki van nyomva, de mintha még irtátok vna, h mást is ki kell nyomni?
Másik: mostanában mintha csökkent volna a gyorsasága a telefonnak (felraktam rá a garmint, meg kb 5 alkalmazást), esetleg lehet ez a szoftver hubája (eredeti van fent még)? És ezzel mit kezdjek, mit frissitsek rajta, uj softver (bár elvileg a legujabb van rajta), v mi kell rá, és ha kell rá vmi uj, akk azt hol tom elérni, illetve ha lenne vmi nagyon (azaz nagyon nagyon) részletes leirása a telepitésének, mert ez az elsö okostelefonom és nem igazán vágom a dolgokat hozzá?
Még egy: garminhoz melyik a legjobb szoftver, ill hang, ill ezek hol érhetöek el?
Előre is köszönöm a válaszokat!
BB! -
muveszur
addikt
Szia!
Hogy ne zabálja az akkut, kapcsold ki a Backround Service-t(lásd itt: [link]Ha telepítesz sok mindent rá, lassabb lesz kicsivel fokozatosan...
A legújabb magyar firmware van neked, de külföldön vannak már újabbak is, sok sok extrával, mint pl 3D Task manager, vagy kinetikus görgetés a böngészőben.
Ezeket csak flasheléssel lehet rátenni a telefonra.Ezen kívül vannak főzött ROM-ok, amik nagyon jók. Sok extrával, javítással, Ovi Store támogatással, beépített hackkel, és magyar nyelvvel is elérhető. Én is egy ilyet használok most.
(Flashelésről info: [link]
Hivatalos firmware-k: [link]
Főzött ROM-ok: [link])Garminhoz a legújabb általában mindig a legjobb, PÜ-ben küldök üzenetet, hol érheted el.
[ Szerkesztve ]
-
d.beni
aktív tag
hello!
tv-re ki lehet vezetni?mondjuk nokiás kábellel amit pl n95hez is adtak -
ketroot
csendes tag
Azzal már találkozott valaki, hogy bizonyos mp3-ak, illetve rendszer hangok eltűnnek? Értem ezalatt pl a be- és kikapcsolási hangot, illetve az ébresztőnek beállított mp3mat, csengőhangot, stb. Lehet, hogy egy program nyírta ki őket? Ami fent van az az msn, opera 5 béta, ndrive, asphalt 4, helloox2. Egyszerűen beléptem az e: meghajtón lévő mp3-ak mappába és teljsen üres volt. Nem értem, hogy miért.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz ketroot #1940 üzenetére
Lehet, hogy egy program nyírta ki őket?
Lehet.
Ha ugyanannyi helyed van mintha az MP3-ak még ott lennének, akkor összekavarodott a könyvtárfa. Abban az esetben azonnal reset.
Vagy: próbálj egy olyan indítást, hogy bekapcs közben nyomva tartod a kamera gombot, és aztán nézd me mi a helyzet. (valamelyik SW verzióban ez már a formatot jelenti, de nem kötelező végrehajtani)[ Szerkesztve ]
valami
-
ketroot
csendes tag
válasz Quasi_modo #1941 üzenetére
Köszi a választ! Majd meglesem mi a helyzet! Érdekesség, hogy pont azokat a hangokat törölte, amit beállítottam csengőhangnak, vis amit használt. Pl ébresztés helyett nem szólt az adott mp3, bár ott volt a beállításnál... helyette rezgett a telefon és erre ébredtem...:S Arra is gondoltam, hogy amikor mass storage-módban csatlakoztatom a mobilt, akkor nem megyek a leválasztásra és ott a bibi, de akkor miért sérül a C:-n lévő rendszer hang és miért pont a boot? (gondolom pl a gomb hang nem mp3-ban van, az is lehet, szemben a boot hanggal). Illetve még egy dolog: Amikor rácsatlakoztattam mass storage-módban a telót a gépre, írta is, hogy javítás javasolt E: meghajtón...
-
Hadi
tag
Üdv
Ma végre leteszteltem az N-drive-ot hosszabb úton. Nagyot csalódtam benne. Miskolcon "kirándultunk" 1 egyet és több hibát is találtam. Volt h mondta h forduljak balra amikor a térképen jobbra mutatta az irányt. Körforgalomnál a 3. elágazásnál jöjjek ki és a 2. nál kellett. Volt olyan is h mentem a főuton és mondja h tartson balra nézem hogy mi a f**** és csak 1 földút volt jobbra azért mondta h tartsak balra mert a főút balra kanyarodott. Sok hasonló megtévesztő szituáció volt. A legjobb meg az hogy hazafelé rávitt az autópályára és most izgulhatok h hátha nem fotózták le a kocsit mer jegy az nem volt. Köszönöm Ndrive ezt a remek élményt sosem felejtjük el.... Közben rájöttem h a fizetős utakat ki lehet kapcsolni a beállításokban de azt nem értem h alapból miért van bekapcsolva..., de a többi problémára nincs megoldás. Most gondolkodom h feltegyem-e a garmint, lehet azzal még jobban fogok szopni.... Nektek milyen tapasztalatok vannak? -
phaet0n
tag
Valaki talált vmi űberjó böngészőt? Vagy valami megoldást, hogy a lehető legtöbb lapot megnyissa? (vagyis nekem elég lenne egy konkrét oldal is..)
Úgy tűnik, a JavaScripttel nem bír megbírkózni, ugyanis ha letiltom a JS-et, akkor továbblép, de onnan meg szükség lenne újra rá, és elég bajos a használata. Meg egyéb dolgokat sem jelenít meg normálisan. Bár a Java dolgokat sem igazán akarja megjeleníteni.. Pedig ez sem jönne rosszul.
Az Opera Mini (5-ös beta) meg se nyitja, kiírja az oldal által megadott "Az oldal megtekintéséhez IE X.X vagy Mozilla X.X szükséges" szöveget.Mondjuk az meg a másik, hogy egy bank [mert a JS-es próblémánál annak az oldaláról van szó] igazán adhatna magára annyira, hogy az oldalát úgy optimalizáltatja, hogy az a lehető legszélesebb keretek között használható legyen.
[ Szerkesztve ]
-
pocakhontas
csendes tag
Belinkeltél főzött romokat melyik a legjobb, melyiket használod, melyiket ajánlod?
-
bences
tag
Azt konkrétan lehet tudni, h ha felrakok egy főzött ROMot, akkor a garitól el lehet köszönni, vagy ha utólag rakok vissza eredetit akkor semmi gond? Szóval a visszaálított Romnak van nyoma? Vagy szervízben ezt nem is nézik? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Külpolitika
- PayPal
- iOS alkalmazások
- Farming Simulator 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest