Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lefotózták a Honor 300-at
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
metaldog
aktív tag
Hali azt kérdezném hogy azt hol lehet beállítani hogy mutassa a hely nevét ahol éppen vagy pannonos vagyok és adókörzet infó be van kapcsolva de semmi. Cellainfó vagy ilyesmit még nem kell valahogy beállítani?
-
bugjack
tag
Szépjónapot az Uraknak!
Jó kis készülék, viszont van egy hibája, amiről szeretnék informálódni tőletek!
Nekem valamiért igen gyorsan lemerül az akku, alig bír egy napot.Teljesen új a készülék, dobozos verzió. Max 1 óra beszéd, és semmi más nincs egyelőre. Olvastam egy külföldi fórumon, hogy ha csatlakoztatom a Pc studioval, akkor ez a szoftververzió hibája miatt leszívja valamiért az aksit, hiába bontom a kapcsolatot. Van ennek valami alapja?
A szoft. verz. I8910XXIF8.[ Szerkesztve ]
-
ketroot
csendes tag
válasz bugjack #1606 üzenetére
Heló!
Nekem is ez volt a gondom, de olvasgattam a neten és írák, hogy érdemes pár dolgot megfogadni:
állítsd át gsm-re a hálózatot (nekem állandóan kereste a 3g-t Angliában és szívta is rendesen az akkut), a videómegosztást lődd le, illetve van vhol egy packet data, amit ki kell kapcsolni, sajnos nem tudom pontosan hogy hol van mert, még nekem korán van ma
Ja és fel tettem tölteni kb 10-12 órára, azóta jól megy az akksi, de szerintem a tapasztaltabb felhasználók biztos tudnak még tippeket adni!
Remélem tudtam valamit segíteni!
-
bugjack
tag
válasz ketroot #1607 üzenetére
Köszi! Megkeresem azt a packadge data-t...
Az volt az első, hogy kilőttem a 3G-t. A videomegosztás is leszedve, sőt még a wlan is vissza van véve 4mW-ra. Bízom benne, hogy tényleg csak az akku "újsága" miatt van ez.
Én is töltöttem egész este, még jól bírja (kopp, kopp, kopp).
-
i8910user
csendes tag
válasz bugjack #1606 üzenetére
Kedves Bugjack!
Úgy láccik a mobilarena csapata vmi fergeteg darabot kaphatott tesztre, nyilván olvastad, nekik 3 napor bírt, ""hála a rendkívűl alacsony fogyasztású AMOLED kijelzőnek""!Hát hallod, én is megcsináltam a kötelező 16 órát (ez is is mé' pont 16 óra, mé nem 18 vagy 24???), és vártam a csodát de az nem jött el. Balesetem miatt kórházban voltam, sok rádió meg net=napi 2 töltés (reggel lehúztam, este már vissza kellett dúgni!!)
Na ennyit az AMOLED technika előnyeiről...
üdv
G -
MODERÁTOR
-
i8910user
csendes tag
válasz Quasi_modo #1611 üzenetére
kifogtál egy jó darabot!!! most áttettem GSM módra, hátha így javul vmit a helyzet...
[ Szerkesztve ]
-
bugjack
tag
Nehogy "vérre menő" párharc legyen ebből!
Sajnos nekem sem bírja azt a 3 napot, amit a tesztelt készülék. Pedig se net, se GPS...
-
i8910user
csendes tag
nekem aszonták bótban h előszőr 16 órátot köll tőteni oszt punk-tum! há ők a okosak, én tőtöttem...pedig lítium-ion...
-
bugjack
tag
válasz i8910user #1617 üzenetére
Felesleges, ugyanis én ezt vettem észre, hogy ha fel van töltve akkor lekapcsol.
És onnan megint aksiról megy, hiába van bedugva továbbra is a töltő. Nem tölt semmit sem rá. Kicsit csodálkoztam is, amikor reggel levettem a töltőről, átdugtam a gépre, és írta, hogy töltés... -
Magnum_
nagyúr
válasz bugjack #1618 üzenetére
kikapcsol hát..
i8910 user:
sok rádió meg netnem igazán értem mit vársz... netezés, még ha wifin is, de huzzal le ezerrel az akksit. telefonálás dettó... ha netn a rádiózás netrádión történik, szintén... ha kibir ez a cucc két napot, az már jó... nálam max 2 nap, igaz cserébe használom is...
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Emmett
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudtam hova írni, remélem itt is tudtok segíteni.
Szeretnék venni egy telefont, csak nem tudom mi a különvség a gyártói és a nem gyártói mobil között (a nem gyártói 10e-vel olcsóbb).
Melyiket érdemes megvenni?
Ja, és a gyártóihoz 24 hó a gari, a másikhoz csak fél év. -
Quasi_modo
nagyúr
válasz i8910user #1613 üzenetére
Tudni kell, hogy én kikapcsolom ha alszom, úgy megy el 3-4 napot. Ez kb napi 5-6 óra pihentetést jelent.
Másrészt az OLED gazdaságosságát úgy kell érteni, hogy mondjuk egy ugyanolyan méretű és fényerejű LCD-hez képest. Önmagában nézve ez a kijelző is fogyasztja az energiát, csak kevésbé mint az LCD.valami
-
bugjack
tag
Szia!
Általában a gyártói garancia azt jelenti, hogy az adott készüléket az adott gyártó szervízpontjába kell visszavinni garanciális javítás esetében. Bárhol az országban lehetőség van rá. Sőt, ha jól tudom, akkor külföldön is megvan rá a lehetőség.
A nem gyártóművit általában a boltban érvényesítheted, ahol vásároltad, vagy a boltnak egy partnerénél. De a adott márka szervizében, már pénzért fogják javítani a készüléket. Ezért is olcsóbb ez a fajta telefon.
-
i8910user
csendes tag
Hi!
szerintetek mitől lehet az, h ha az üzeneteknél a mentés helyét F:kártyára állítom akkor minduntalan azzal fogad az üzenetekbe lépve,h
"a kiválasztott memória nem érhető el, az üzenetek a telefon memóriájába kerülnek mentésre"
és szépn visszaállítja a "C"-re a mentés helyét...talán mert átneveztem a kártyát "kártya" névre, így magyarul! Szerintetek? A fotókat simán menti a kártyára, sosincs velük ilyen baja... -
i8910user
csendes tag
válasz Magnum_ #1620 üzenetére
A rádiózás a beépített rádión zajlott nem netrádión, mert azt ez a ..... telefon ugye nem tudja...se mobiltv-t...
A mobilarena teszt nem ezzel kecsegtetett...!!!
idézet, mobilarena teszt:
"Lokális szinten értelemszerűen Bluetooth és USB kapcsolat lehetősége forog fenn, utóbbi tölti is a készüléket a számítógépről. Ez egyébként annyira talán nem fontos, hiszen valószínűleg az AMOLED kijelző alacsony fogyasztásának is köszönhetően az i8910 HD vidáman elkocog egy töltéssel három napig, pedig volt itt mozizás, folyamatosan bekapcsolt Bluetooth, GPS, internet... és mégis. Ez egy igen szimpatikus tulajdonsága a telefonnak."tehát náluk mozizással, GPS-sel, bt-tal,nettel stb ment 3 napot...ha feltöltöm és nem nyúlok hozzá, pláne ha a SIM-et is kiveszem gondolom ez is elmegy 600órát, amit spec ír...
akkuban még gyöngék vogymuk...nincsenek csodák... -
Magnum_
nagyúr
válasz i8910user #1625 üzenetére
még 2000mah-s akksival se lenne sokkal jobb... kellene egy dokkolo ezekszerint hozzá neked, vagy valahogyan aláfabrikűlni egy 12cellás IBM akksit... sajnálom hogy nem vagy megelégedve, de tudhatnád, hogy ez ezzel jár.. Nokia 1210 (van vmi ilyesmi ugye?) az tuti elmenne neked akár egy hétig is, de akkor ohne gps, wifi, mozi
(#1621) Emmett: ne sajnáld gyártói garira a zsét
[ Szerkesztve ]
-
Hadi
tag
Nálam 4 napig bírta az aksi. Csütörtök reggelig töltöttem, vasárnap estig birta. fényképeztem zenét hallgattam 1 kis gps, telefonálás, játék, filmezés. Estére sem kapcsoltam ki. Én elégedett vagyok. Ja és mindent kikapcsoltam amit javasoltak, azok nélkül tényleg gyorsan merül.
-
Sanya69
csendes tag
Üdv!
Nekem 3 napi használat után is csak 6 órát bírt ki teljes feltöltés után (szinte végig csak készenléti üzemmód pár perc beszélgetés). Sajnálom, hogy nem olvastam előbb a kikapcsolandó dolgokat, ma viszem vissza cserére. Beszéltem a Samsung ügyfélszolgálatával, és a bolt szervizével, mindketten a cserét javasolták... Nagyon remélem, hogy csak rossz darabot fogtam ki, mert maga a telefon nagyon bejön (sok-sok év Nokia használat után váltottam).This is the internet: men are men, women are men, 16 years girls are FBI agents.
-
i8910user
csendes tag
válasz Magnum_ #1627 üzenetére
Kedves Saint!
Én csak arra vágyom,h 1 csúcstechnikával teletömött készülék-nem kevés pénzért-ne merüljön már le 1 nap alatt, és ne nekem kelljen kitalálgatnom, h miket kapcsolgassak ki azért,h elmenjen 2 napot!!!! ennyi! olyan nagy dolgok ezek 2009.-ben? sajna ugy láccik:igen!
De legalább ne írkálnák be a specifikációkba azokat a soxáz órákat!!!Standard battery, Li-Ion 1500 mAh
Stand-by Up to 430 h (2G) / Up to 450 h (3G)
Talk time Up to10 h (2G) / Up to 6 h 30 min (3G)
csakhogy érthető legyen: a 430óra több mint két és fél hét!!! PARASZTVAKÍTÁS![ Szerkesztve ]
-
muveszur
addikt
válasz i8910user #1631 üzenetére
Ember, egy kicsit gondolkozzál...
Talán a Wifi fogyaszt a legtöbb energiát az egész telefonon, na meg a GPS-es. Egy csúcstechnikás telefonban rengeteg minden van, és ha azt használod, nyílván merül is az akksi... Köss rá egy erőművet, ha éjjel-nappal nyomkodni akarod...
Egyébként nálam rengeteg nyomkodással bír 2 napot, progik telepítése, rengeteg zene, játék, nyomkodás... Az N82-m 1 napot, ha bírt ilyen igénybevétel mellett, pedig azon nem volt egy baszott nagy kijelző.
És akármilyen csúcstechnikás a gép, ha benyomod a navigációt, akkor akár 3 óra alatt le is fog merülni... Nem véletlenül ajánlják az autós navigációhoz a töltőt.
720p-s(?) film lejátszásánál max 4,5 órát bír...
Ha több kell, vagyén egy táskaakkumulátort! -
No.01
őstag
Vidd vissza ugy jobb lesz mindenkinek!
- Nalam sok telefonalassal (ertsd napi 2-3ora esetleg tobb is) is elmegy ket napot!
Igaz ejszakara (6-7 ora) kikapcsolom.
- Navigalasnal kicsit tobb, mint 2 orat birt.
- Mikor nem nyultam hozza csak napi 3-4 sms-t olvastam ill egy ket rovidet telefonaltam (max 2 perc) akkor meg elment 6 napot.Nekem ezek a tapasztalataim es messzemenokig elegedett vagyok. (3G termeszetesen off)
Hogy vmi rosszat is irjak: ma telefonalas kozben tobbszor is eljatszotta, h a hangszoro felhangosodott magatol majd egy pillanat mulva visszahalkult. Nem, nem ertem hozza nem nyomtam el semmit es a kihangositast sem aktivaltam
Remelem csak egyszeri eset...[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz i8910user #1631 üzenetére
elmondom a mai napomat az akkut érintve. reggel 6.20kor levettem a töltöröl. most még nincs céges telefonom,igy ebben az idöszakban a sajátomat kell használnom az irodai napi 3-4 hivásra (átlag max 2perc) + a magán hívásaim bonyolitásra, ez ma 6 hivás volt eddig,átlag 3 perc, de csak azért, mert a barátnöm otthonhagyta a mobilját, vele sokkal többet szoktam egyébként 8-16 között.. du. 15-tól fél orát neteztem a telefonon wifin. ja és irtam egy SMS-t. du. 15.00ig fullon maradt a kijelzés, jelenleg 1 csik hiányzik. lehet, hogy eleinte lassan esik esnek le a csikok, majd a végén meg rohamosan, nem tudom, de ez igy ahogy van, nem tünik rossznak. ja és este még fogok rajta egy orát netezni/msn-ezni az ágyban, ugy le fog csökkenni 3 csikra kb... tehát egy munkanapot, átlag felhasználással bőőőőven kibir. de igy 24 órát is. ja, és amugy énis kényes vagyok az akkura, iphone 2G-met ezrt adtam el 5 nap után anno.
-
i8910user
csendes tag
válasz muveszur #1635 üzenetére
Garmin -még -nincs bár már itt figyel CD-n
Jó, a 3G-t ma kapcsoltam ki...
majd nézem így is...p.s.
amúgy meg hadd legyek már elégedetlen ezzel az akku kapacítással szubjektíve...
6680 3G-n elment 2 napot a 4éves aksijával...
valami akkumegoldást tényleg kitalál6nának már végre...üzemanyagcella vagy vmi... -
Quasi_modo
nagyúr
Most 20 órakor volt 48 órája töltve. A két nap alatt néhány rövid telefon volt, nyomkodni meg játszadozni nem volt időm. 6 vonalam van...
valami
-
törölt tag
nekem sincs semmi bajom az akksival, átlag nyomkorászás/használat mellett 4 napot nyugodtan elmeg 0-24óra üzemben (ilyenkor is van még általában 1-2 pálcika, csak inkább töltöm, nehogy másnap napközben adja meg magát), a legrövidebb idő eddig 2 nap volt
de, hogy én is mondjak rosszat is, olyat tapasztalok néha, hogy beszélgetés közben hallok egy reccsenést, és utána egy ideig olyan a másik fél hangja mint ha mikrobival beszélnék igaz, amióta frissítettem a szoftot mint ha nem fordult volna elő, nem tudom van e összefüggés, vagy más tapasztalt e már ilyet
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz #35104512 #1642 üzenetére
nálam tuti nem menne 4 napot, de ennél a kijelző/tudásnál elég a 2.
na mondok én is rosszat. 2-3x elöfordult, hogy telefonálás után random ujraindult. nem kikapcsoltam, hog véleltenül hosszan nyomtam a piros gombot,hanem ujraindult,és amikor bekapcsolt,uj téma jelent meg (valami szürke)..tán majd az uj sw meggyógyíccsa.
-
Magnum_
nagyúr
válasz Quasi_modo #1644 üzenetére
i8910xxie7 ha jót nézek
i8910user: 15perc skype a fringen (amugy nem vagyok elégedett a hangminőséget tekintve-várom a Nimbuzzt, de még nincs) + wifin logtam még elötte -utána kicsit és most leesett 4 csíkra. még folytatom majd.
[ Szerkesztve ]
-
i8910user
csendes tag
MINDENKINEK SZÉPJÓÉJSZAKÁT!
-
Magnum_
nagyúr
válasz Quasi_modo #1646 üzenetére
Precision, de rátoltam egy csomo másik szart is, amit nem használok.. lehet le kellenetörölnöm öket
i8910 user: nekem nem érdekes, gondolom kisseb az áramfelvétele onnan, vagy nem tudom... joéjt
-
muveszur
addikt
válasz Quasi_modo #1646 üzenetére
Szia! Ehhez a játékos topichoz egy linket tudsz küldeni?
A "kék" urat megkérhetném, hogy ne használjon csupa nagybetűt?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Politika
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- ASUS routerek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nyomtató topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- Kupon kunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Yellow
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest