Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benőke
őstag
"1000 mAh kapacitású akkumulátort kapott"
Hát akkor erről ennyit.
Nem is érdemes rá pazarolni az időt.
-
Next Win ®
tag
Igen, egy ilyen telót én is elfogadnék!
Igen, van az E71-ben, E6-ban is van wifi.
Az ilyen alsóbb kategóriára gondolok, hogy ilyeneken spórolnak ,hogy wifi, vaku..
nem feltétlenül csak a qwerty-s telókra gondoltam azzal a sorral!
Ebben a Samuban pl vaku nincs. Nem akarom zseblámpának használni, de ha
este szeretnék egy képet készíteni, vagy félhomályban.. akkor nem tudom használni.A másik dolog, nem feltétlenül csúszkás qwerty-s telóból várnék egy jó közép,
vagy felső kategóriát! -
jjeahh
nagyúr
válasz
Next Win ® #11 üzenetére
ledes vaku felső középkategóriában van, alsóban is előfordul, xenon vakut meg nem lehetne zseblámpaként használni...miből is hiányolod a wifit? ebben a samuban pl írja, hogy van...e6-ban is, és e71-ben is...szerintem is ironikus, hogy gyerekkategóriában menő a qwerty, komolyabbak közt meg ritka...én is elfogadnék, mondjuk egy ilyent
-
Next Win ®
tag
Nos, nekem elég sok teló megfordul a kezemben, általában 1-2 hetente cserélgetem..
szeretnék egy mellett lesátorozni, de nem találtam még meg a tökéletest.
Mondjuk nem csak az E6, hanem ugyanígy voltam a hófehér e71-el is..
nagyon szép teló. Xperia mini, és egyéb hulladékokban nem igazán láttam még soha,
semmi jót, azokat valóban kis 12 éves korosztálynak, és nőknek gyártották.
Egy valami felső-közép kategóriás, jó qwerty-s telót szeretnék már.
Nem tudom pl, hogy miért spórolnak a vakuval. 2012-őt írunk, jó lenne ha már
alap dolog lenne egy telefonban, a wifivel együtt. -
Beri78
őstag
ezt kinek gyártják samuék?
-
zsoma92
csendes tag
válasz
Next Win ® #1 üzenetére
Valószínűleg, mint a legtöbb ilyet, ezt is a fiataloknak szánták. Bár valamit viríthatnának már ezen a téren is. Egy kicsit már unalmas ez a 240x320 + 2 megapixel + kicsi akksi trió. Ráadásul ehhez a trióhoz a wifit már réges-rég megkaptuk a C3-as Nokiánál, sőt még 1-2 sok gombos Samsungnál is, melyeknek teljesen ugyan ez volt a specifikációja.
Személyszerint a Droidos qwerty valóban jöhetne már, de ahhoz ott az Xperia Mini Pro, kis pénzűeknek pedig az X10 Mini Pro.
Jut eszembe ha i4-hez van valami qwerty megoldás, akkor szóljatok -
bagkri01
őstag
válasz
Next Win ® #6 üzenetére
Az tényleg jó teló lenne, az e6 az egy nagyon jó telefon szerintem is
-
aero.
veterán
Használja valaki ezt a ChatOn-t egyáltalán? Mi értelme a FB és a GTalk mellett?
-
Next Win ®
tag
Nekem nem volt vele ilyen problémám, teljesen szerethető volt. Nem feltétlenül kell 1 napos üzemidőnek lenni az andorid miatt. Hozzá kell tenni, én aktívan telefonáltam. Mondjuk egy Nokia E6 szerintem droiddal, és tényleg egy ici-picit nagyobb kijelzővel lenne, nekem maga lenne a tökély.
-
bagkri01
őstag
válasz
Next Win ® #4 üzenetére
Egy ilyen kialakítású modellbe szerintem max 3"-os kijelzőt lehet belerakni, de már az a telefon sem lesz kicsi. Az rövid akku idő meg android sajátosság. Továbbá elég kényelmetlen szerintem az ilyen telók használata, mert a érintő kijelző használatához, keresztül kell,hogy érjem az egész gombsort, egy kézzel pedig ezt nehéz megoldani.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Next Win ® #1 üzenetére
http://www.youtube.com/watch?v=XM2n2bC7YB4&feature=g-u-u
erre gondolsz? 2,4 hüvelykes, 320x240 képpontos kijelző szerintem messze kevesebb, mint a legszügségesebb minimum. a wildfire s-emet ez az egyik ok, hogy eladtam, pedig az már 3.2 inch 320 x 480 pixel -
bagkri01
őstag
Megint egy felesleges samu modell. Az i600 óta nem gyártottak egy normális álló kivitelű qwerty telefont, szvsz.
-
Next Win ®
tag
De, jó lenne már ,ha egy androidos verziót is legyártanának ilyen qwerty-s telóból Samsungék!
Ezt a telót meg nem igazán értem ,hogy melyik rétegnek szánják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Szöveges kommunikációra kiélezett, teljes billentyűzettel felvértezett olcsó kétkártyás mobilokkal készül a Samsung.
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest