Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
kungzi
veterán
Samsung Arabia: Galaxy S III KitKat update coming by end of March
na erre kíváncsi leszek
-
[P]laci
senior tag
Model: GT-I9300
Model name: GALAXY S III
Country: Switzerland
Version: Android 4.3
Changelist: 2429075
Build date: Thu, 16 Jan 2014 14:53:58 +0000
Product Code: AUT
PDA: I9300XXUGNA5
CSC: I9300AUTGNB1
MODEM: I9300XXUGNA8Instructions:
- Extract (unzip) the firmware file
- Download Odin v3.09
- Extract Odin zip-file
- Open Odin v3.09
- Reboot phone in Download Mode (press and hold Home + Power + Volume Down buttons)
- Connect phone and wait until you get a blue sign in Odin
- Add the firmware file to AP / PDA
- Make sure re-partition is NOT ticked
- Click the start button, sit back and wait a few minutes -
félisten
Sziasztok
Gondolkozok egy S3 vásárláson ACE2 helyett. Azonban független LTE verziót nem találok, csak sima i9300-át. Mennyivel lassabb? Látom a RAM a fele. Nem ölném meg annyira a telót, szóval lehet a RAM elég is lenne. Fontos nekem inkább, hogy stabilan jól menjen, akár 4.3-4.4 droidot is megkapjon. Elég erre az S3? LTE csak a rammal tud többet?
Köszönöm előre is.
ui. ja igen CM nem foglalkoztat szóval gyári rendszerből szeretném ha stabil lenne.
-
bobie
tag
válasz szabonagyur #80304 üzenetére
A feltett kérdésedre kb. 5 féle választ fogsz kapni.
Kezdem én: Nekem 1 éve van meg a S3. Sima. A RAM hiányát nem éreztem soha, és full gyári 4.3 al használom.
Van aki szerint a 2gb kell nekem nem hiányzik.De ez szubjektív. Gyári független LTE-t ne is keress mert az valószínű, hogy mókolt mivel csak a T-Mobile pardon Telekom forgalmazta.Nullán, szimplán ahogy ringat a membrán..
-
félisten
-
viktorhu
veterán
Sziasztok, mostanában elveszíti a GPS jelet a telefonom. Korábban teljesen stabil volt a navi a google maps-szel, de mostanában nem talál jelet, vagy menet közben eltűnik. Volt valakinek ilyen problémája? Szoftveres gond lehet, vagy meghalt a GPS modul?
Köszi,
Viktor
-
tibi.234
tag
Hello valahogy a fenyerot nem lehet fentebb huzni ? Mert kint napsutesbe szinte nem is.latni...
-
sid87
senior tag
Újra tettem az AOSB romot.
Csináltam kelzsoca féle wipeot is.
Ugyan úgy nem villog az értesítő led, csak folyamatosan világít...
Messengerben ugyan úgy nem tudok értesítő hangot módosítani..
Tehát semmi változás.
Ez hogy lehet? Másnak miért nincs ilyen gond?
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
illes0102
aktív tag
válasz gyuri81 #80287 üzenetére
Én tegnap cseréltem 2 hibás telefont S3-ra. Eddig mindig romoltam nem bírtam ki hogy ne rakjak egyből rá valamit, de most az S3-nál mivel már rég óta fájt a fogam erre , szóval meghagytam az alapot, nem mellesleg semmi olyan nincs rajta ami zavarna és hogy láttam hogy lehetséges hogy jön erre is 4.4 maradok is a gyárin
-
szunyi777
őstag
ITT kapcsolod be a villogást? Mert villog, és be is lehet állitani a sebességét.
Mellesleg az aksi ideje még mindig tökéletes!
50%-nál, 20:30 prec, 2:20 perc kijelzőidővel...
~2%-ot esett ~6 óra alatt éjszaka, alszik rendesen.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
sid87
senior tag
válasz szunyi777 #80312 üzenetére
Nem állítottam semmit. De alapból villogni kéne szerintem. Hiába állítgatok ott bármit, csak világít.. :-(
Telepítés után villogott amúgy, gondolom ugyan azzal rontottam el mint az előbbin. Csak mi ronthatja el ezt?
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
szunyi777
őstag
Eltudja álligatni pl: Xblast tool, GravityBox ha használod, és a boeffla configban is lehet állitani.
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
sid87
senior tag
válasz szunyi777 #80314 üzenetére
Pedig nem állítottam ilyet.
Boeffla configban is be van állítva villogásra.
Swipe back, app settings, greenify, és SwiftKey tuning van fenn csak. Próbáljam ki kapcsolni az xposedot?
-
szunyi777
őstag
A Boefflában kapcsold le a villogást.
Xposed-et hagyd nyugodtan, az nem gond.
És nekem még bevan kapcsolva a zárképernyő értesitések.MÁS:
Újabb mai szépség : [4.4.2] [AOSP] UltimaAOSP[ Szerkesztve ]
-
gery14
senior tag
MIUI-irta hogy van frissítés le is szedte viszont amikor rakná fell cwm ben hiba és újraindul pápá nah de ezér a frissítésért nem fogom újrarakni a miuit-mivel 3napja van fent hogy tudnám felrakni a frissítést ?
[ Szerkesztve ]
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
szunyi777
őstag
Nekem meg úgy villog, és úgy ahogy beállitom (Pl.:gyorsan-sűrűn) ha ki van kapcsolva a Boefflaban
Érdekes..
Üzemidő Neked milyen?[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz zho-lee #80320 üzenetére
Nem még!
Kár, hogy nincsenek képernyőképek, és youtubon sem találok semmit..[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
válasz szunyi777 #80321 üzenetére
Áhh, az hagyján, a letöltés..
Az ilivid-del lehet, de az nem akarja, nem teszi be a linketMindegy, tegnap úgy is írtam a véleményem a romozgatásról priviben.
Persze mindig jön valami, ami miatt az ember csak neki áll"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
szunyi777
őstag
válasz zho-lee #80322 üzenetére
Engem még nem vitt rá a lélek, hogy váltsak.
Nem találok olyat, ami hozná azokat a dolgokat amik Nekem tettszenek, és hasznos, jól működő dolgok...
A jelenlegi rendszerem tartalmazza mind azt, amit a többi külön-külön.
Talán a Pac-man, de nem igazán jó dolgok at irnak eddig róla. Nagy kedvencem közé tartozik, régi készülékeimen szerettem.. Ez is 3 az 1 rom (PA, AOKP és CM) Ha netán nem ismernéd.Itt le tudod tölteni: UltimaAOSP-v1.0-Valhalla-i9300
De ne a HTTP: RomHut hanem ami alatta van egy sorral.[ Szerkesztve ]
-
snow2014
aktív tag
ez milyen modem ? I9300NEUGNA2
Mindég legyetek rosszak ;)
-
Ga-Bika6
csendes tag
Szó szerint nem ledobtam, hanem leejtettem hétfő reggel véletlenül a még 1 év garis kék S3 telómat. Ennek következtében megrepedt az lcd kijelző, de a külső burkolat sértetlen. Így a telefon használhatatlan, mivel már nem is látom a kijelzőt, semmi nincs rajta, de a gombok világítanak a telefont látom a számítógépen és tölt is. Ki tud ilyet javítani, cserélni és mennyiért?
THX!"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
-
legaka
csendes tag
válasz Weeman1 #79897 üzenetére
Sziasztok.
Kérni szeretném valakitől, aki teheti tegye fel Megára vagy hasonló adatmegosztó oldalra a vk 20.1 - es romot. Innen a link alól már egy hete próbálkozom letölteni, de se PC vel, sem mobillal nem lehetséges. 18%-nál leáll a letöltés kapcsolódás a szerverhez megszakadt hibaüzenettel.
Köszi szépen...
-
snow2014
aktív tag
sziasztok
nagyon megkoszonnem ha valaki tudna valaszolni a kerdesemre ami a kovetkezo lenne
miert van az hogy custom rom telepitese utan elszall az imei szamom illetve a modem ? nincs mokolva a telom tehat nem ertem az egessz dolgot !!
hiaba van efs mentesem es modem mentesem vissza allitas utan nincs halozatom ! tehat ahogy emlitettem csak custom romoknal tortenik es az official romoknal siman odin utan mukodik tehat minden rendben van.
Mindég legyetek rosszak ;)
-
kungzi
veterán
-
szunyi777
őstag
válasz kungzi #80335 üzenetére
Van elég 4.4 KITKAT ROM
-
Dyrtyho
őstag
Sziasztok ! Használt, Telekomos, Fekete színü, dobozos, tartozékaival együtt eladó készülèket vennék 60-70 ezer forintért
best regards, egy fórumozó blogger
-
sid87
senior tag
válasz szunyi777 #80319 üzenetére
Üzemidővel meg vagyok most elégedve, amióta fenn van mindig elértem a 2ó40-50 perc kijelző időt, amivel én már boldog vagyok. Ennél többet nem tudok kisajtolni belőle.
Ha találsz bármi újítást, fejlesztést a rommal kapcsolatba mindenképp oszd meg!
-
szunyi777
őstag
Oksa, örülök neki!
Nekem tegnap este igy zárt:
KÉP
KÉPHa még nem tetted fel, akkor ezt még tedd fel : [V4][FIX][CM][OMNI][ALL AOSP]
Eddig a V3-at használtam, de most látom van már V4 is!
Mindjárt fel is teszem Én is[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
Igen kell! Pl. Az alairasomban is ott van. Én Slim Minimal Gapps használom. 50mb.
SlimBean.Net ről elérhető.Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- Video konvertálás
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Monitorkalibráló eszközök
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?