Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rankesz
veterán
Kint van az új a35 Perseus kernel
[ Szerkesztve ]
-
SN2O
aktív tag
Sziasztok!
Használt már valaki ilyen fém hátlapot s3-on?
Nem rontja a térerőt, vagy merülgyorsabban miatta? Esetleg NFC-t leárnyékolja?
http://www.youtube.com/watch?v=3wS62PUUbkU -
szimike79
őstag
Szeretném megköszönni mindenkinek a segítséget SGS3 ügyben pár napja. Hétfőn érkezik egy fehér Samu páromnak. Nagyon remélem elégedett lesz vele, és örömmel fogja használni, mert ha nem akkor jaj nekem. Ezentúl az SGS3 fórumot is nyomon fogom követni, mert így már félig ide is fogok tartozni. Bízom benne, hogy a későbbiekben is ilyen segítőkészek lesztek, ha valamilyen gondom adódik a telóval.
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
Gizmo94
veterán
válasz Varszegig #41558 üzenetére
Én is feltételekkel kezeltem a fém hátlapokat, éppen emiatt. Bár a GPS az annyira vadállat, hogy lehet,hogy beleférne.. Villámgyorsan talál egy rakás holdat beltérben is, és már rajta is van, Ebben nagyon megveri az S2-t pl.. Először csak néztem, el sem akartam hinni..
SN2O Többen állították, akik használják, hogy nem.. Nem merem sem ezt, sem az ellenkezőjét állítani. De tartok tőle,hogy valamennyit biztosan levesz. Hogy ez zavaró mértékű-e? Nem tudom. Egyébként olcsók, egy próbát megérhet..
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz HUTCHDB #41521 üzenetére
Épp a mai nap néztem meg a Mediamarkt-ban a Sony Xperia Z-t. Fullra vettem a fényerőt a Z-n és az S3-on is. Az S3 baromi sárga volt mellette, mondhatni ,hogy köze nem volt a fehérhez. most nem kell olyan kommenteket írni ,hogy akkor vegyem meg stb stb
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
-
Varszegig
veterán
válasz migabi24 #41561 üzenetére
Nem, az NFC nem a gyári hátlaptól függ hanem a gyári akksitól, amiben benne van az NFC antenna.
Mellesleg érdekességképp az utángyártott wireless töltők receiveiről is azt írják, hogy kinyírja az NFC vételt, ami nem meglepő, de akkor az S4-ben valahogy megoldotta a Samsung. Viszont akkor kérdem én, hol maradt a gyári S3 wireless charger?trobi28: és tedd hozzá a betekintési szöget, ha valamivel nagyon alázza a Z-t, akkor az az.
[ Szerkesztve ]
-
nordican
tag
Tud valaki olyan appról, amivel be lehet állítani, hogy a telefon megadott időpontban (naponta akár többször is) automatikusan elnémuljon?
-
sanyirigo
senior tag
Kollégám is vett egy Z-t, és a kijelző valóban nagyon gyenge. Még az S2 is szebb és élesebb képet produkál.
De ettől függetlenül nagyon gyors és jó telefon.[ Szerkesztve ]
Pixel 7
-
kelzsoca
félisten
Eltévedtem volna, vagy ez most Sony topic?
-
-
apaszka
veterán
válasz kelzsoca #41578 üzenetére
Ez jó jel,mert akkor ezzel az S3 nincs gond!
Ha megnéznéd az én fórumomat ,,, meglepődnél!!!
Mivel Suzukit nem kell javítani,így minden másról van szó! Horgászás ,,ivás,,ku...rás,,,,https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
rankesz
veterán
válasz apaszka #41579 üzenetére
Pulzálós led az új kernelben jó féle lett, még nekem a zram is tetszik mert multitask sokkal jobb lett érzésre
Viszont JKay annyiból gáz hogy nem lehet csak úgy az értesítő led színeit variálni, ahhoz már az apk-t kell decompile meg recompile-olni, az meg nekem annyira még nem megy csípőből, időm meg nem nagyon van beletanulni. -
apaszka
veterán
-
Laraxior
titán
Tettetek mar fel 4.2.1-es romot? Mintha gyorsabb lenne érzésre mint a 4.1.2
MS Team HD romja van fent, de eleg sebesnek tűnik.[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Laraxior #41586 üzenetére
Meg most jott a mail hogy kaptam még plusz 48GB tárhelyet a Dropboxba, igy összesen 98.88 GB hely van biztosítva
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
kapanyel
csendes tag
Sziasztok! Szerdán beszereztem én is egy galaxy s3-at a t-ből. Megvoltam vele elégedve tökéletesen egészen tegnap estig, amikor is elalvás előtt lehúztam még a notification bart és 3 nagyon pici sötét foltra lettem figyelmes a kijelzőn. Persze egyből felment a pumpa utána olvastam valószínűleg ragasztó. Reggelre kicsit megnyugodva ,újra ránézve nappali fénynél szinte észre sem lehet venni. Kérdésem , h szerintetek érdemes gariztatni? Egyáltalán ekkora (nappal alig látszik) hibával foglalkoznak? Előre is köszönöm a segítséget!
-
Jadro
veterán
válasz FrankMonzano #41592 üzenetére
Egyetértek, bár így 2 nap S3 használat után (hasonló utat bejárva) azért van bőven élménybeli különbség még így is.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Gaabor80
aktív tag
válasz FrankMonzano #41592 üzenetére
Én most váltottam S-ről S3-ra. Az S2 nagy szerelem volt, de anno nagy volt az ár különbség. Most már nem akartam S2 venni, mégiscsak egy két éves modell, frissítések nem sokáig lesznek...
S-ről S3-ra azért óriási az élmény
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest