Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devergo7
tag
Nagyon nagyot csalódtam ebben a készülékben, ma voltam bent a media marktban, az összes kirakott SIII-nak bevolt égve a kijelzője, tele volt sávokkal mindenütt, nem tudom mit tegyek az enyémmel.
Nekem is sávos szürke háttérnél, főleg a kijelzőm jobb oldalán van egy függöleges, fehér csík, amit mióta észre vettem , minden egyes használatnál csak arra tudok koncentrálni.
Sammobile-ba azt mondták, nyugodtan vigyem be, s megnézetik.
Van értelme bevinnem?
Ennyi pénzért ez már tényleg durva....
[ Szerkesztve ]
Devergo7 felhasználónak 6 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Brain75
senior tag
válasz Devergo7 #39201 üzenetére
Hívd ki a szervizest házhoz, cseréltess kijelzőt és meg van oldva a gondod.
Még az sincs hogy 2-3-4 napig nélkülöznöd kell a telefont./LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/
-
seatone
csendes tag
válasz eladogeppc #39198 üzenetére
Az enyémet próbáltad?
Ja, a szervízzel kapcsolatosan, nekem is berepedezett a kerete több helyen. Bevittem a budaörsi tecso háta mögött lévő Samsung szervízbe. Tök kedvesek voltak, kicserélték a keretet, kijelzővel együtt gariban.
[ Szerkesztve ]
-
rtommy1
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek nekem egy picit legyetek szívesek!
Szeretnék venni egy s3-mat,újat.lehetőleg 2 év garival.
Honnan érdemes beszerezni?
Nincs valakinek elfekvőben ilyen? -
Gizmo94
veterán
válasz rtommy1 #39206 üzenetére
Annyira halmozod, hogy kettő kell? Hiszen a cuccaid között már szerepel.
eladogeppc Ezt akkor kellene kijelentened, ha mindet próbáltad volna. Turkbey romja hiába XXELKC, de tökéletes és Seatonline romjai is azok.. Legalábbis nálam a legapróbb hibát sem produkálta egyik sem.
[ Szerkesztve ]
-
Bagoly81
aktív tag
hello, a gyári magyar független romhoz hol találok kernelt? ha esetleg vissza akarnám tenni az eredetit ?
-
Zsolaf
addikt
válasz rtommy1 #39214 üzenetére
A kérdéseddel volt a gond!! Szerintem tedd fel még egyszer, mert vagy használt érdekel vagy új? Ez nem volt egyértelmű a kérdésednél. Nem kell megsértődni a saját hülyeséged miatt másokra. Ha értelmesen teszed fel mit akarsz talán olyan válaszok jöttek volna, de ez sem biztos.
-
641147
csendes tag
"s-pen" (nem samsung) a Lidl-ben 999,-Ft, tökéletes.
-
Zsolaf
addikt
[ Szerkesztve ]
-
boksz
senior tag
Sziasztok,
Kérnék egy kis segítséget SIII vásárlással kapcsolatban. Használt lenne, csak pár dolog nem tiszta.1. Azt mondja a vevő, hogy független a telefon, de ami képet átküldött a jótállási jegyről a Telekomos.
Lehetséges, hogy adott ki a T független SIII telefonokat 2012.07. hóban ?
http://kepfeltoltes.hu/view/130321/20130320_213612_www.kepfeltoltes.hu_.jpg2.Ha van IME számom azzal meg tudom valahol nézni a telefon történetét illetve azt, hogy eredeti szoftver van-e rajta ( Az a baj, hogy messze van az eladó, így személyesen nem tudom kideríteni )
Illetve ha elküldi nekem akkor honna tudom megnézni, hogy aeredeti gyári android fut rajta és nincs kinyitva a rendszer ?
http://kepfeltoltes.hu/view/130321/20130320_181402__1__www.kepfeltoltes.hu_.jpgElőre is köszi.
https://www.flickr.com/photos/boksz/
-
-
boksz
senior tag
válasz #07400704 #39224 üzenetére
Kecskemét,
Feladja postán, tehát van lehetőségem megnézni és eldönteni. Esetleg mit nézzek meg rajta, hogy az eredetiséget megállapítsam illetve mire figyeljek oda ?
Akkor igaz, hogy adott ki a T-mobile is függetlent az elején ?Köszi a válaszokat.
https://www.flickr.com/photos/boksz/
-
Gizmo94
veterán
Igaz, adott ki. Mit értesz eredetiség alatt? Odafigyelni sokmindenre kellene...
De csak pontosításként... Az, hogy a T kiadta a kezdeti időszakban függetlenül a telefont, csak annyit jelent,hogy bármelyik szolgáltató kártyájával megy. Ha a vevője nem teljesíti a szerződésben vállalt feltételeket, ugyanúgy letiltja IMEI alapján, mint a huzat. Tehát ez a nemfizetéses letiltás ellen nem nyújt védelmet, mert ezek ugyanúgy szolgáltatós telefonok...
[ Szerkesztve ]
-
boksz
senior tag
Viszont, ha előre elküldi és én megnézhetem, hogy minden oké-e, akkor korrekt az eladó !
Ha nem tetszik visszaküldöm, dominósan lett véve egyébként.https://www.flickr.com/photos/boksz/
-
Bagoly81
aktív tag
akinek a média szerveres hiba miatt merül a telefonja a viber miatt állandóan anak találtam egy megoldást, nem feltétlenül jó de legalább van( valami) alkalmazások kezelésénél (összes) médatárólót le kell tiltani, fényképeket nem lehet nézni pl de az állandó ébrenlét megszünik. én ezt vettem észre. aztán ha kell vissza lehet kapcsolni.. egy csúcs készüléknél ilyen hibákat véteni... nemis értem.
-
maxim01
aktív tag
válasz sanyirigo #39233 üzenetére
Igen, de siess, mert viszik mint a cukrot!!
Más! Akinek fent van az Avast vírusírtó és a WhatsApp is az legyen szíves nézze meg nem jelez-e neki vírust.
Nekem folyamatosan feldob egy ablakot, hogy a WhatsApp vírusos.
Köszönöm!![ Szerkesztve ]
Iphone 6, Samsung Galaxy S3, Google Nexus7
-
Chrys_
addikt
válasz dancsuri #39239 üzenetére
Nekem S3-n csak rossz tapasztalataim vannak Skype-pal:
Hanghívásnál az egyik fél nem hallja a másikat, hívást nem mindig lehet megszakítani, mert befagy ha a másik fél bontja a vonalat. Ha én próbálom meg lerakni, akkor utána semmire nem reagál a skype és olyan, mintha nem bontaná a kapcsolatot. -
dancsuri
veterán
válasz Chrys_ #39243 üzenetére
ez érdekes, én napi rendszerességgel használom (egy családtag Nagyon messze van) és még soha semmi problémám nem volt vele, se wifin se mobilhálózaton, (mellesleg a média tudósítók sem véletlenül használják)
rakjál fel egy normális oprendszert
[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
pcsabat
őstag
helyszíni szerviz ügyben egy kis infó az ügyemben:
2013.02.19-én rendeltem a szolgáltatást meg, kijelző foltosodás, elszíneződés miatt (nem egy-két pöttyről van szó, hanem durva foltokról, amik nem csak feketén látszanak). MA, azaz 2013.03.21-én hívtak, hogy hétfőn jönnének ki, DE ez a hiba gyártói elbírálást igényel ezért szervizfutár lesz belőle csere telefonnal meg egy bocsánatkéréssel, hogy ennyit késtek...
Veszekedni nem akartam velük, de az biztos, hogy ez volt az utolsó Samsung telefonom (így az utolsó androidos is). LG-t és HTC-t már korábban kilőttem. Vicc, hogy ennyi pénzért sem lehet NORMÁLIS (minőségében hibátlan ) telefont és ehhez NORMÁLIS supportot vásárolni.
[ Szerkesztve ]
-
pcsabat
őstag
válasz mondomén #39247 üzenetére
Nokia 1610-re. Hihetetlen a vásárlók ilyen szintű szívatása. Ha az apple hajlandó lesz végre nem az iphone 4-et száznyolcvanhatodik rókabőrben kiadni akkor átváltok rá, de félek, hogy addig várnom kell kb. egy 6S-re
tapaizo: ezzel a support-tal engem nem győztek meg. Akkor írják ki, hogy vidékre csak egy hónap múlva jönnek ki és Budapesten egy hét alatt elintézik a dolgokat... Már égen visszakaptam volna a telefont ha vissza viszem a T-hez.
Igazából az is fájó, hogy másoknak lazán cseréltek kijelzőt mindenféle gyártói sz@rakodás nélkül helyszínen, engem meg egy hónap múlva is pofátlanul szívatnak, hogy elbírálás stb...A képemről lesült volna a bőr, a telefonáló helyében, nem hogy még akadékoskodjak. Ha én ezt csinálom az ügyfelekkel akkor engem lazán kirúgnak. De hát ez van, ebben az országban kussolsz és elfogadod a szolgáltatók és a gyártók "jóindulatát", hogy talán kicserélik azt ami gyárilag is kaki...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Wise (ex-TransferWise)
- Windows 11
- Mini-ITX
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Video konvertálás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest