Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuximaxi
senior tag
válasz Ronny3 #37241 üzenetére
"Ugyanis nem küldhetik sehova a telefont 3 napon belül bevizsgálásra sem!!!!!! Ez nagyon fontos és csak idő húzásként szokták alkalmazni az eladók"
Jellemzően a szürke-importos készülékekre szokták alkalmazni ezt a kedves GSM boltosok. Mivel azok a készülékek hivatalosan használtak az úgymond "nagykerek" nem veszik őket vissza, ezért szoktak ezzel próbálkozni. Ha elég erélyes az ügyfél, akkor persze ott helyben kicserélik neki, és eladják valaki másnak. Ezért is kérik vissza az összes fóliát és minden egyebet a készülékkel. Amikor kicserélik azt mondják, azért kell, mert a gyártó megköveteli és persze az új készülékedre rápakolják a te régi fóliáidat, mert ő nem küldheti vissza a gyártóhoz azzal a használt fóliával. Persze a gyártó pont leszarja, hogy van e rajta fólia vagy nem.
Szánalmas ami ebben az üzletágban folyik itthon. Óvakodjatok a NEM gyári jótállással rendelkező készülékektől.
Egy gsm bolt honlapján található:
"felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy ne frissítsék a készülékükön a szoftvert, mert meghibásodásokkal járhat, aminek a javítási költségét cégünk nem vállalja!"
"... de tipikus probléma a helytelen nyelvi telepítés is."
"... A 3 napos csere igénynek csak akkor tudunk eleget tenni, ha a készüléknek minden tartozéka, csomagoló anyaga (védőfóliái) megvannak, és egy bevizsgálás után bebizonyosodott a készülék hibája. A bevizsgálást minden esetben szakszerviz végzi. Ezek a feltételek egyes modelleknél módosulhatnak."
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
apaszka
veterán
Megfontolom! A sütővel most kezdtem a herce-hurcát! Volt szervizben,de vacakabb lett,pedig cserélték a vezérlését! Egyszerűen felül nyers,és a többi részen alig süti meg a kenyeret! Több pékséget beindítottam,és van múltam a szakmában,de már nem csinálom,csak itthon! De a lényeg,hogy a szerelő javasolta,hogy vigyem haza,és újra adjam le javításra.... Na én írtam a Delonghi-nak is,de azt írták vissza,hogy a hazai ügyfelesekkel vegyem fel a kapcsolatot! Ami persze megtörtént,de nem méltattak válaszra! De majd megmutatom nekik! Nem hagyom magam,hogy sok spórolás után megvett gépet a sarokban nézegessem!
Bocsánat az offért!
A telóm tökéletes ,annak nincs baja!https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
-
maci74
tag
Köszönöm az épitő hozzászólásokat.
"De Ford! Mi csak egy kis gyengédségre vágytunk!!! Ford Fairlane: Örüljetek a ráadásnak! whaouuuuu!"
-
KLIOS
aktív tag
Na megrendeltem én is a helyszíni javítást. Kíváncsi vagyok mikor fognak keresni.
-
MPeter87
őstag
Tudna esetleg valaki linkelni egy gyári T-s romot? A hotfile-os baromi lassan jön lefelé és gyorsan kellene, mert jönnek érte.
-
félisten
válasz #01696768 #37230 üzenetére
Az elv itthon is ez volt 2003-ban. Ennek a szent jegyében született a jelenleg hatályos kormányrendelet, ami durván gyengítette a fogyasztói jogokat a megelőző 117/1991. sz. kormányrendelethez képest, mondván, hogy itt az EU, maguk a kereskedők fognak sokkal kedvezőbb garanciális feltételeket biztosítani, hiszen rákényszeríti őket a piac.
Hát, ez tömegesen elmaradt, illetve annyi történt, hogy még a csökkentett jogai érvényesítéséért is az asztalt kell vernie / a földön kell csúsznia a fogyasztónak. (Tisztelet a kivételnek, pl. Aldi, ahol erősen tetten érhető a külföldi mama szabályozása = három év jótállás, két hónap elállási lehetőség)
Üdv: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
félisten
A Handcent nagyon jó, az általam ismert legjobb SMS-program!
Egyrészt, mert rengeteg extraszolgáltatása van (némelyik ugyan fizetős), másrészt mert meg udja mutatni a kapott SMS-ek küldési időpontját is, ami szerintem nem mellékes és csak kevés program tudja.Üdv: MaCS
-
gaben1117
senior tag
Sziasztok!
Kérnék szépen egy kis segítséget. Adott egy külföldi Three függő S3, haverom nyomta a kezembe, hogy frissíteni kéne, mert még 4.0.4 van rajta.
Tudna valaki linkelni egy gyári JB-t, amit erre biztonsággal feltolhatok Odinnal? Ha kell leírok bármilyen egyéb adatot, csak nem tudom mi az ami fontos lehet.Előre is köszi!
üdv
-
MPeter87
őstag
válasz Arween #37266 üzenetére
Folyamatban.
Hétvégén vadásznom kell valami telót, egyelőre lehet ismét sima S lesz, de majd még kiderül.
A Z-ről egyelőre lemondtam, mert vodás vagy független jöhetne szóba, amiből előbbi még nincs, utóbbi pedig dráága.(#37265) premete
Köszönöm!
Bár most kb egyszerre ér le a hotfile-os szerveressel, de nem tudom meggyorsítani, ez van.[ Szerkesztve ]
-
-
AndrewTdi
addikt
estét!
van arra lehetőség, hogy hívásnál akkor a másik fél felveszi ill lerakja, rezzenjen egyet a telefon?
van erre valami alkalmazás vagy valami?
(annó volt ilyen a N8amon, nagyon jó volt) -
bencze
senior tag
válasz MaCS_70 #37261 üzenetére
Az is idetartozik, hogy egyesek tönkretesznek valamit aztán viszik vissza nagy ártatlanul. Még itt a topicban is volt ilyen nem rég, ismerős is ezt csinálta 2 hete. Szóval lehet, hogy vannak gondok a kereskedőkkel de a vásárlókkal is sajnos.
Én egyszer vertem át boltot, de mondjuk akkor olyan hibám volt ami nehezen reprodukálható (órák kérdése) viszont teljesen kizárta a használatot, és gyakorlatilag kiröhögtek érte... morálisan indokolhatónak gondolom...
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
vtommy
aktív tag
Telefon beállítások/szoftverfrissítés által biztonságosan lehet frissíteni? Valaki frissített már így?
-
félisten
Egy apró kérdés: hogyan teszitek le a telefont, ha hívás közben elmásztok a hívásablakból?
Tehát: beszélgetek telefonon, de közben mondjuk ránézek a naptárra, mert történetesen időpontot egyeztetünk. Ha a taskistából hozom vissza a tárcsázót, nem az a nézete jelenik meg, amiban a hívás -- és ezért a letevőgomb -- van, hanem az alap billentyűzet a hívógombbal.
Köszi: MaCS
-
bencze
senior tag
válasz MaCS_70 #37278 üzenetére
Én a felső notification sávból hozom vissza, ott azt hiszem van egy ilyen kis telefonkagyló gomb amit megnyomva visszajön a default beszélgetés képernyő. Már csak azért mert azt vettem észre, ha nem ez aktív akkor nem feltétlen alszik el beszélgetés közben.
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
AndrewTdi
addikt
válasz anonymus89 #37275 üzenetére
kös zi
-
Zsolaf
addikt
válasz vtommy #37287 üzenetére
Igen, de akkor javaslom a 4.0.4-el kezd és állítsd át XEH-re a produkt kódot alatta, és akkor mindig jelezni fog ha van a magyar függetlenre rom frissítés. De ha kint élsz akkor ezt ne tedd!
Csak ha lefele "frissítesz"(downgrade) olyankor mindig wipe kell, mert nem boot-ol be ha nem csinálsz.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na, jelentem, megvan az első meghibásodásom. Illetve még nem biztos, hogy a telefoné, simán lehet, hogy az SD kártyának van vmi baja, amit ledobál. Most kipróbálom, hogy ki-beteszem, aztán próbálok másik kártyát, aztán cseréltetem, ami nem jó. Csak úgy mellékesen megkérdezném, hogy app okozhat-e ilyet, launcher vagy vmi. Ma ilyen alapos vagyok. (;
-
-
törölt tag
válasz gaben1117 #37285 üzenetére
Bevallom, nem nagyon értek hozzá, de itt meg lehet nézni (ha beírod a modell nevét I9300 vagymi), hogy mi a legfrissebb szolgáltatós.
CHIPman: Nemá, reggel a sim volt fura (vagy legalábbis arra gyanakszom, mert simán csak nem volt térerőm, akksi és sim ki-be megoldani látszott)... Na, ha ez így megy, csere lesz... S4-ig bírja ki...
AndrewTdi: Az elírt szót pont nem tudtam megfejteni. De Airdroid esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
Olyat hogyan lehet csinálni, hogy a telefonon lévő videót wlnaon tegyem fel a gépre? (bluetoothon lassúcska lenne)
-
hori13
tag
Üdv! Segítséget szeretnék kérni. Tegnap délutántól nem működik a telefonon a telefonálási funkció. Tárcsázáskor azt írja ki, hogy nem regisztrált a hálózaton. Érdekes módon a mobilnet működik. Valaki találkozott már ilyen jellegű problémával? A bal felső sarokban háromszög és felkiáltó jel és persze a nincs szolgáltatás felirat.Előre is köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- Video konvertálás
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- Red Dead Redemption 2 (PC)