- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
Új hozzászólás Aktív témák
-
szutyok93
csendes tag
Sziasztok
hogy tudom beálitani hogy a gameloft játékoknál vagy ilyen hasonlo nagyobb cucoknál amiket letölt ne a telo memoriába töltse hanem sd-re? Elöre is köszönöm a választ -
anglergab
addikt
#####################
Megjelent az Androbiten
Android akksi tippek II. - és ami mögöttük van
c. cikkem.
Kapcsoljuk ki a wifit, a bluetooth-t, a 3G adatforgalmat, ha nem használjuk ezeket, csökkentsük a fényerőt. Ezek a szokásos alap megoldások. Tekintsük át a kicsit trükkösebb, kevésbé közismert megoldásokat, és nézzünk ezek mögé! Ismerjük meg, pontosan milyen folyamatok vezethetnek az akksink gyors merüléséhez!
Ha tetszett a cikk, kérlek, kattints a cikk második képe utáni vízszintes hirdetési sáv szövegére (ehhez az AdBlock-ot ideiglenesen tiltsd le)!
Köszönöm!
#####################
[ Szerkesztve ]
-
zragon18
tag
Sziasztok, tudnátok dobni egy olyan linket ahol le van írva az efs mappa vissza állítása mert elvileg sikeresen elk*rtam egy Galaxy Tab 10.1 mert az imei 0049-el kezdődik és nem áll fel semmilyen hálóra....:/
Segítséget előre is köszönöm... -
ray blu
tag
Anno írtam, hogy mit össze szívtam a szövegfelolvasóval...Ha mappába rakok app-okat, időnként random pofázott, h "Megnyitotta a mappát ", "Bezárta a mappát", éspedig hol magyarul, hol vmi latin nyelven.
Ez a Google TTS műve volt. Ki-be kellett kapcsolni, rebott, etc, amíg nehezen elkussolt.
No és most jön a fasza, ami miatt komoly formában foglalkozoma gondolattal, ráállok a kocsival a telóra...
Root, gyári rom marad, gyári alkalmazásokból KITÖRÖLVE a google TTS.
És mit tesz isten, ma ismét elkezdett pofázni, de nem lévén meg az alkalmazás, nem tudok semmit tenni.
Kérnék szépen valami építő jellegű ötletet a hardcore szakemberektől, ha lehet...MacBook Pro Retina 15" 2,6 GHz, MacBook Air 13" 2013 - Lumia 1020, iPhone 5S
-
rjg
őstag
válasz cyanogenix #17796 üzenetére
Nem tudom hol itt a félreértés, ugyanarról beszélünk. A Samsung Magyarország csak az itthoni értékesítésű telefonokra ad normális, két éves garanciát, a külföldről importált, nem tőlük vásárolt telefonokra nem. Az első a "gyári" garancia, ami feljogosít a kijáró szervizre is, a másik jellemzően a bolti (ami alapértelmezetten nemzetközi garancia lenne, de valószínűleg nem fogsz átmenni Bécsbe, vagy Pozsonyba, vagy abba az országba szervizeltetni, ahonnan az eladó bolt beszerezte). Hogy mennyire korrekt vagy törvényes az itthoni Samsung hozzáállása, az már más kérdés.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
rjg
őstag
Sz@r az internetem így nem fértem bele a szerkesztési időbe.
Ha Te az utóbbit vetted, akkor senki nem fog hozzád kimenni, sem szervizes, sem futár, mert nem vagy jogosult a szolgáltatásra. A bolt pedig hülye lenne Neked a bolti garanciásat gyári garanciásra cserélni, amikor a beszerzési ára, a különböző források miatt (külföld vs itthoni) neki is magasabb.
Most jutottam (#17799) muveszur válaszához, látom kár volt koptatnom a billentyűket
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
válasz lafaty80 #17939 üzenetére
sajnos valamennyire én is egyet tudok érteni.
ugye még mindig szűz, érintetlen T-s ROM van fent, és bizony van néha akadás, döcc/röccenés... főleg élő háttérrel...
bár nem anniyra zavaró, tény, h lehetne jobb is...
de úgy látom, van más megoldás is tw meg egyebekre...
csak hát kérdés, h miért kell gyárilag ezeket elszarogatni...Voodoo-val ez is nagyon üt, hidd el... szerintem simán hozza az S1 szintjét.
egy jó hónap múlva én is pattintom fel... alig várom mármás: korában volt róla szó, hha usb-ről töltjük a telt, akkor, bár lassabban tölt, lassabban is merül.
no, tegnap kipróbáltam. a szokásos kb 2 óra helyett majdnem 5 volt, míg feltöltött... mondom asd...
de, érdekes módon, mikor kikapcsoltam a gépemet, akkor is töltötte. ennek örültem, mert el kellet mennem edzeni, és míg távol voltam, kapta a Záramot.
majd, miután feltöltötte, próbálgattam, hogy mennyivel jobb az üzemidő.
hát... kb minimálisat, v lóf_szt sem javult... szal nálam ez felejtős móka lesz.
lehet, h másnak működik, de nálam nem...Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
rjg
őstag
válasz Devid_81 #17863 üzenetére
Nálam nincs ilyen gond. Javaslom mentés után csinálj egy gyári visszaállítást, ha van CWM-ed, wipe-olj mindent és formázd le az összes partíciót.
Nálam egy hiba van, de ez már ICS alatt is jelen volt. Az Üzenetek x rendszerességgel leáll és ez 1-2 másodpercre megakasztja a rendszert. Ha lefagyasztom, nincs ilyen gond, de akkor nem lehet bejövő hívásnál azonnali sms-t küldeni. Ha erre van tippetek, szívesen veszem.
[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
Faryaab Sheikh @Faryaab
RT @DDDorresteijn: Latest... I9300XXELK1... 4.1.2... release December
-
Alma123
csendes tag
-
pappkarcsi
senior tag
válasz cyanogenix #17828 üzenetére
Am Samsung gariról meg annyi, hogy volt egy samsung laptopom, Háztól házig garival! és mikor megadta benne magát a vinyó 3hetet vártam rá...
Érted, hogy mit írsz? Háztól-házig az nem ugyan az mint a helyszíni garancia. Még nem is hasonlítanak egymásra a szavak...
Az, hogy valaki 0 áfás számlát ad róla az annyi, hogy magánszemélytől vette és magánszemélyként adja tovább, nem kell túl agyalnod a dolgot.
Az, hogy egy Kápmegyeri boltban 27%-os számlát kapsz az annyit jelent, hogy azt a számlát miután kimész az ajtón minden féle bonyodalom nélkül lesztornózzák. Hogy neked mihez van jogod a boltban annak olvass utána, mielőtt olyat mondasz amihez nincs. Ha még az nap visszaviszed a telefont, hogy nem tetszik sem köteles visszavenni.
Az, hogy veled nagyon jól bántak ott pusztán szerencse.[ Szerkesztve ]
Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
aTom_DJ
tag
4.1 alatt hogyan tudom megnézni, hogy független-e? (azon kívül, hogy sim kártyát cserélgetek)
-
JUmbozorzje
tag
Sziasztok!
Megjott a telefonom!!Most vettem at a futartol!Tegnap delelott megrendeltem a nextelshoprol. Korrektul tajekoztattak e-mailben. Reggel kaptam egy sms-t, hogy 8-11 ora kozott varhato a telefon.8:05-kor mar nalam volt. Lehet butasagot kovettem el az atvetelkor, de a futar azt mondta, hogy nem bonthatom ki fizetes elott. Kicsit hezitaltam mi van, ha rossz a telefon, de semmi baja!IMEI szamok egyeznek. vizindikator tiszta. Gari Gyari lap megvan. Valaki letudna fenykepezni az o garancia levelet?
**Saumsung Galaxy S II**
-
JUmbozorzje
tag
Az IMEI szam vegen a /01 mit jelent?
**Saumsung Galaxy S II**
-
spawn21
veterán
válasz JUmbozorzje #17973 üzenetére
Ha hasonló van mint ez, akkor minden rendben van. De biztosan nem olyat adtak, amit ők rajzoltak.
[link]Szerk: nem tudom, pontosan, de az enyémen is van. (t-s)
[ Szerkesztve ]
s24U+15p
-
p06
senior tag
válasz spawn21 #17975 üzenetére
Nekem olyan nincs pedig gyári T-s, csak sima Nokia-s gari papírt adtak
Viszont lehet gariztatom mert amikor megvettem akkor volt 1-2 igen kicsi alig látható pont a bal felső részén a keretnek, most meg már egyre gyűlnek és szaporodnak....
Ilyenért lehet futárt hívni vagy kiröhög és hazamegy? Meg amúgy is van egy két ragasztási folt a kijelzőn
(#17977) spawn21 : T-s Webshop. Gondolom azt már nem bírta el a futár De teljesen bontatlan volt, és nem volt garancia jegy.
[ Szerkesztve ]
-
kalapaacs
tag
válasz JUmbozorzje #17877 üzenetére
Folia: [link]
Tok: [link]
Nekem ez, a szürke fekete van, ami zölden foszforeszkál. Nagyon masszívan öleli körbe a készüléket, puha a belseje és kemény a külseje és strapabíró tok. Ami a legjobb benne, hogy a készülék nem lesz tőle egy vastag bumszli telefon, mert vékony és diszkrét. Ja és piszok drága...Vannak itt lányok akik a nagy őt keresik? Mert szólok nekik, hogy SHIFT és az ENTER-től balra kettővel.
-
fuximaxi
senior tag
válasz JUmbozorzje #17974 üzenetére
phone version number
Ezen az oldalon ki tudod elemezni az IMEI számodat mindenre kiterjedően
[ Szerkesztve ]
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
Chrys_
addikt
válasz Devid_81 #17863 üzenetére
Gyári böngészőben lehet random kijelölni, sőt, még ki is nagyítja egy kis ablakban a kijelölt részt (nagyobb szövegnél már a kurzor előtti kis részt a kijelölésből).
Fényerővezérlés nálam jól működik, kinek mi a hulladék, szubjektív
Fagyás: ez a touchwiz vagy mi párszor tényleg újraindította magát.
Hívásnál nálam nincs ilyen gond.Annyit még ehhez, hogy nekem gyári FW van rajta, semmi sem moddolt, nem is rootoltam. Ja és amatőr módon csak ráraktam az ICS-re, mindenféle formázás (még a 64GB-s microSD-t sem) meg mittudomén mi nélkül
-
kalapaacs
tag
Lehet valahol azt álítani az S3-on, hogy ha egy program nem válaszol a rendszer által beállított alapvető időn belül, akkor ugye feldob egy popap ablakot, miben mondhatod, hogy várakozol még, vagy leállítod az alkalmazást. Nos ez az idő valahol növelhető? Vagy kikapcsolható X alkalmazásnál?? Vagy van esetleg olyan ap ami ezt tudja szabályozni, módosítani, vagy kikapcsolni???
Vannak itt lányok akik a nagy őt keresik? Mert szólok nekik, hogy SHIFT és az ENTER-től balra kettővel.
-
kalapaacs
tag
Franciakrémes.. Kétszer ment L....
[ Szerkesztve ]
Vannak itt lányok akik a nagy őt keresik? Mert szólok nekik, hogy SHIFT és az ENTER-től balra kettővel.
-
Achmed51
csendes tag
Feladom, nem találok sehol barnát! (2év Samsung garival)
Most a fehér és a fekete között vacillálok, és lenne pár kérdésem!
1.Melyiken látszódik jobban az ujjlenyomat, illetve a karcok?
2.Egy (EFC-1G6LBE) tokot szeretnék hozzá venni, akinek ilyen van az megvan vele elégedve, használ mellé még fóliát vagy valamit?Köszönöm!
-
Norbi8719
tag
Ezekről a foltokról meg annyit , hogy sztem mind olyan amúgy.
Nekem ez a 4.dik S3asom a T-től (különböző okok miatt).
Ezen volt egy kijelzőcserém pixelhiba miatt , az is olyan volt.
Aztán a foltok miatt még egy csere volt és ami most van az foltosabb mint az előző.
Ezek sajnos ilyenek , sztem nincs tökéletes.
Akinek véletlen tökéletes (lehet mivel nem szabályosak a foltok és nem azonos számú) , az egy mázlista.
Eleinte engem is zavart , mert egy mikrokarc miatt is idegbeteg tudok lenni , de már nem nézegetem...:-)[ Szerkesztve ]
-
kalapaacs
tag
válasz ray blu #17997 üzenetére
De igen. 4-5 hete nézegetem én is a készletet, mert a feleségemnek szeretnék egyet karácsonyra.. és van, volt bara két és gyári garral...
(#17992) Norbi8719
Nem tudom milyen foltokat látsz a kijelzőn, én az enyémen egy foltot sem láttam.. Lehet vak vagyok??!(#18000) ray blu
Igen, a fentebb linkelt (#17998-es hozzászólásban) oldalon vettem az enyémet, ugyanolyan feltételekkel.. 2 év samsung garancia, plusz 2 év bolti (szoftver, vagyis humbuk) garanciával[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- BestBuy topik
- Robotporszívók
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs