- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz gyuri2008 #16749 üzenetére
Azért illett volna 2 gb ram-ot belepakolniuk a nemzetközi változatba is.
Meg engem időként zavar a kijelző is. Nem nagyítóval nézegetem, de bizony látszik, hogy lehetne ez sokkal élesebb is, ha nem pentile lenne. De gondolom annyi kijelzőt cseréltek gariban az S2-nél, hogy ezt nem vállalták be ismét.
Ha a Note 2 nem lenne hatalmas, szó nélkül cserélném az S3-at.
-
slloyd
senior tag
válasz gyuri2008 #16749 üzenetére
Hali!
Engem meg nagyon zavar a ram mizéria mert ha kiürítem+task killert akkor nem szaggatnak nagyon a játékaim és felszadul akár 380 mb-ra.
Viszont ha újraindítom akkor egyáltalán nem szaggatnak a játékok és akkor a szabad memória 430-450 mb is lehet
Nincs mese kevés az 1 gb ram a 2 gb-ost kellett volna megvárnom és megvásárolnom
Zabálja a ramot a készülék és nem is 1 gb-os hanem csak 700 valahány mb
Gyári legfrissebb magyar t-és romom van se vidgetek se semmi ami memóriát igényel mindössze 5 telepített játék+skype ennyi[ Szerkesztve ]
-
arsenix
tag
Ott vmi nem oke. Olyan 400 mb alatt az android automatikusan elkezdi kiloni az appokat. Nekem 117 telepitett appom van es jelenleg 679 mb szabad (stock LJ4)
Ha custom kernellel vagy rommal tolod akkor az a baj, illetve lehet hogy indokolatlanul sok a homescreened es a widgeted.
+ erdemes benezni a beallitasok> fiokok menupontba es kikapcsolni a felesleges syncet[ Szerkesztve ]
-
ray blu
tag
Nálam ma a nettel van vmi gáz.
Mindegy, hogy Opera, Chrome, vagy külön app ( Index ) , valami az egészet úgy lelassítja, mint Malackát a szembeszél.
Sőt, be se nagyon tölti az oldalakat. Ha bezárom az app-ot, újraindítom, akkor is gázos, mem. ürítés után is.MacBook Pro Retina 15" 2,6 GHz, MacBook Air 13" 2013 - Lumia 1020, iPhone 5S
-
p06
senior tag
válasz slloyd #16752 üzenetére
A task killer az egyik legnagyobb ellensége a rendszernek. Lassabb lessz tőle a telefon - tapasztalat.
Játékok nállam ugyanúgy futnak bármennyi is a szabad ram mivel azt vettem észre, hogy kipucolja magának.Nekem is T-s ICS. És ha nem nézem minden percben a szabad ramot akkor nagyon nem zavar abszolút hogy kevés. Nállam ammióta kijött az LH1 azóta fenn van és nem lassúlt be, igaz néha újra kell indítanom.
ray blu: Mobilnet? Mert ma a T igen belassúlt néha H+ os helyen is elég lassan dolgozott.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz spawn21 #16755 üzenetére
Tudtam, hogy pentile, de minden tesztben azt írták, hogy a felbontás akkora, hogy igazán nem venni észre. Ez így volt 10-15 perc MediaMarkt-os nyomkodás során is. Valóban nem annyira vészes, de van mikor feltűnik. Főleg mikor képeket vagy videókat nézek.
Én gyári LH1-el használom, semmi extra nem fut a háttérben, de 1,5-2 nap után bizony 130 mb-nál nem több a szabad ram. S mikor mondjuk használom a böngészőt kb. 25 perce, közben zenét hallgatok és nyitok még valamit (pl. play áruház) majd a főképernyőre lépek, bizony többször előfordul, hogy 3-4 másodpercig áll az élőháttér és lassan pakolgatja ki a telefon az ikonokat, widgeteket.
Aztán ha visszalépek a böngészőbe, van, hogy újratölti a weblapot.
Na ez így elég gáz egy csúcsmodelltől szerintem.
-
-
spawn21
veterán
-
Psytech
őstag
-
allein
addikt
Sziasztok. Tudom, hogy nem ide tartozik de milyen módon tudok sebességi tesztet csinálni egy microsd kártyán?
-
Bilux
veterán
Need for Speed™ Most Wanted v1.0.28
Valaki kipróbálta már a telefonon?
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Yeffy
veterán
válasz #74266624 #16751 üzenetére
én egyelőre elvagyok ezzel is, bár tény, h néha az élőháttér meg az ikonok beakadnak 1-2 mp-re, ahogy te is írtad. de hát most na... ki lehet éppen bírni, bár valóban nem szerencsés szerintem se egy csúcsmodellnél.
ahogy a pentile sem.komolyan annyi baj volt az S2 kijelzőjével? pontosan mi? nem hallottam erről még...
spawn: gratu az új avatarhoz! te rajzoltad? komoly...
rám is kéne már vésni pár apróságotBig girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Bilux
veterán
köszi srácok akkor beszerzem.
-
zragon18
tag
Tényleg zsír ez az NFS ......
-
manokaki
addikt
Na nekem is megvan !
Attila
-
rolcsibácsi
őstag
gyanitom ha 8 giga ram lenne benne akkor is lenne gond vele.. az ezer eves laptopomban 2 giga van es vigan megy rajta a windows 7, jopar progit futtatva egyszerre.. az androiddal van a gond nem a ramokkal...
-
MunezXBK
nagyúr
válasz rolcsibácsi #16793 üzenetére
Pff...nem unod még? Ezért kár a topikba járnod!
Add el a 3.14csába azt a hulladék androidot és jobb lesz az életed...
-
spawn21
veterán
válasz rolcsibácsi #16793 üzenetére
Akkor mit gondolsz ,ahhoz, hogy vegyél IOS-t Jobban passzolna a RETINA MACBOOKODHOZ is, nem de?
No Pnetile, No Ram problems, waht are You waiting for?
[ Szerkesztve ]
s24U+15p
-
MunezXBK
nagyúr
válasz rolcsibácsi #16797 üzenetére
Nekünk viszont jobb lenne, ha nem fikázni járnál ide, főleg ilyen hangnemben.
A szakértők ezért tipliznek le...
-
spawn21
veterán
válasz rolcsibácsi #16797 üzenetére
Akkor amíg megjön a fizud, mi lenne ha kerülnéd ezt a topikot?
Mert egy i fannal van dolgunk a Te személyedben, és az bizony nem ebbe a topikba való, vagy csak szimplán eltévedtél?
s24U+15p
-
Bilux
veterán
Na, van már gumicukrunk?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest