- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most komolyan beparáztattatok...
Le volt téve közepes póver szévingen van és folyamat jöttek a levelek, de ebben nekem vannak banki mozgásosak is amik időlimitesek nem egy havi fizetésről szól. Eddig álmos voltam most meg ideges vagyok
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
janosibaja
őstag
Nekem időben meg jön minden Gmail - talán csak szerencsém van. (Nem tettem mást, mint a kivettem az optimalizáltak közül.)
Ha a munkahelyemen ülök, szinte versenyez egymással a számítógépen megnyitott Gmail és a mobil, hogy melyikre jön előbb.
Az egyetlen hiba (túlélem), hogy a PC-n megnyitott levél megnyitásáról a Gmail sokára "értesül", s a LED az elolvasása után még sokáig ott pislog a mobilon, mintha új értesítésem lenne.
Akkor jön csak rá, hogy már elolvastam a levelet, mikor kinyitom a képernyőzárat, s frissíti magát.
-
janosibaja
őstag
Próbáltam már, jelez anélkül, hogy a PC-n nyitva lenne.
Kapunk a feleségemmel egy köremailt, nála nyitva van a laptop, s ő is, én is egyszerre kapjuk meg az emilt. Sokszor kiderült.Tényleg az az egyetlen bosszantó problémám,amit írtam, hogy ha nyitva PC, azon hiába olvasom el, a mobil LED továbbra is pislog, hogy új emil jött. Csak akkor jön rá, hogy már nem új, mikor feloldom avzárképernyőt.
-
-
Raiden_47
csendes tag
-
törölt tag
Emlékeim szerint parriciókra volt osztva a belső tárhely(most is) ami részben a modem részben a szoftver, a csc és a szolgáltatói dolgokra volt méretezve. Amikor valaki s2-n ezen változtatni akart, mondjuk egy független, idegen szolgáltatói romot akart feltenni vagy akár egy custom romot akkor előfordult, hogy az egyes célpartíciók kisebb mérete miatt nem ment fel a rom, az odin ezért "false" hibával leállt.
Ilyenkor egy ujraparticionálás meg egy 4 fáljos rom segitett. Kitkat óta ez már nem igy van, sőt szinte csak 4 fáljos rommal flashelünk.Régen voltak ezek a dolgok de nagyjából ez a lényege ha jól emlékszem. Nagyon sokat romoltunk rootoltunk egy ideig. Utoljára Note4-et piszkáltam, alpha/s6 óta nem érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én úgy értelmeztem, hogy a mostani romoknak nincs szüksége rá. Egy s2-n ha jól emlékszem 512 mb állt rendelkezésre, most eleve több van. Akkoriban 1,2,3 3+1 fájlos romok voltak, mostanában egy ideje 4+1 van. Ma már a partíciók is másképp vannak kiosztva, Dalvikról áttértünk ART-ra. Ma a (home) csc tárolja a beállításokat, szóval sokminden változott, nincs szükség se pit-re se repartitionra.
"Egy partíció egyetlen fájlrendszer adatait képes tárolni, ezért ha több fájlrendszert szeretnénk, mindenképpen particionálnunk kell a merevlemezt. Több oka is lehet különböző fájlrendszerek használatának: egyrészt különböző operációs rendszerek használata, másrészt ha kisebb logikai egységekre akarjuk bontani a merevlemezünket. Ez utóbbinak az a veszélye, hogy mivel egy partíció méretét előre meg kell adni, előfordulhat hogy egy partíciónk betelik, míg némelyik szinte teljesen kihasználatlan. Egyes rendszerek képesek a partícióikat átméretezni (általában csak növelni)."
Én úgy tudom, hogy az android lollipop óta ezt maga megoldja(felfelé) illetve az ART - ra váltás az android történetének legnagyobb váltása a motorhaztető alatt.
Ha jól emlékszem akkor a Note4, utolsó romjai között mutatkozott be az ART, a fejlesztőiben át lehetett állni. Ezután 5.0-val hivatalosan is árállt az android erre a rendszerre, ami azóta is fut.
Szerintem az Odin újabb verzióiból ki is vehetnék a "repartitiont" mint opciót. Ha esetleg érdekes ez a téma akkor van róla információ bőven vagy esetleg ha valaki jobban tudja, szívesen elolvasom.[ Szerkesztve ]
-
emre33
addikt
-
-
Ezt tudom és most így használom, de akkor sem megmagyarázható miért kellett a migrálás dátumával mindent IS egy helyre pakolni, amikor mellette dátum és hely szerint is megvan minden.
MOD
Lehet nem a sync volt, de akkor sem látom értelmét.
[ Szerkesztve ]
-
Azért zavar, mert eddig ráböktem a galériára és ott tudtam scrollozni a fotókat. Most a fotók között van egy dátum amiben 1200+ kép van. Elég macerás ám a 24-n bekerült sok képet átpörgetni ha az ember fiJa a korábbiakat akarja megnézni
Most Album nézetet használok, de számomra kevésbé logikus és soha nem használtam eddig ilyesmit. Csak annyit szerettem volna ha megmaradhatok a régi rossz renCernélDe abbafejezem, mert ez már csak az én ajvékolásom.
-
-
Mr.Silkó
veterán
Én is csak biztonsági másolatnak tartom a OneDrive felhőt a 100GB-tal, de annak teljesen megfelelő, bár valóban tudnék neki örülni, ha ugyanúgy automatikus lenne a mappánkénti feltöltés, mint ahogy a kamera képeit magától felteszi a felhőbe, WiFi kapcsolatnál. Ennek hiányában a korábban feltöltögetett komplett mappáimat frissítgetem az aktuális, új képekkel, zenékkel – ami azért melós, lévén 60 gigabájtnyi képem, videóm és zeném van bennük (kábé 700 szám, 150 videó és 2200 kép).
"Ha valaki mást mond, annak töröld a hozzászólását! "
Korrekt megoldás lenne!
[ Szerkesztve ]
-
tag
-
Mr.Silkó
veterán
Persze, amikor feloldom a tiltás alól, akkor minden korábbi adata ugyanúgy megvan, nyilván a köztes, inaktív idejében nem mér az app semmit, amit bekapcsolva napi szinten szokott (pl.: lépésszám).
Krisztián
Az app egyébként teljesen korrekt, csak nekem nincs rá szükségem.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
A "rendes", egylukú Samsung autós gyorstöltő nagy előnye még, hogy az S8-hoz csomagolt USB-C kábelnél hosszabbat csomagolnak mellé (amivel természetesen ugyanúgy megy a gyorstöltés). Ki is cseréltem a kábelt, a 230-as töltőfejhez ment a hosszabb, az autóba meg elég a rövidebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest