Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Keem1

    addikt

    válasz Jack Oneill #32707 üzenetére

    Háát, a facebook, instagram görgetés nálam eléggé darabos, vagy a telepített appok listája. Egyébként valóban nem vészes, nem annyira érezhető a kisebb teljesítmény. Én inkább olyankor élek vele, ha relatíve hosszú ideig, nem állandóan használt nagy fogyasztók várhatók (pl. timelapse feltétel), vagy videózok. Ezekhez pedig simán elég a visszavett CPU, cserébe tovább bírja krafttal az akku.

    I3u11it: a belső tárhelyről mindent lepucol.
    Tippjeim:
    - képeket, videókat pakold át sd-re, ill. javasolt felhőbe is (oda nekem automatikusan mennek)
    - kontaktok a google-ben (amióta ott vannak, sose veszett el egy névjegyem se, pedig semmi dolgom ezt az állapotot fenntartani, teljesen automatikus, transzparens)
    - sms-eket, ha fontosak, érdemes külső appal lementeni (nekem nem játszik, sms-ben nincs semmi fontos üzi nálam, különböző értesítések, otp egyszer használatos belépési kód, stb)
    - appokat érdemes nulláról feltenni, ahogy te magad is gondoltad
    - ha esetleg még van fontos fájlod, tedd át sd-re

    Nálam nincsen automatikus szinkronon kívüli, de rendkívül fontos fájl a telón. Közepesen fontos fájljaim (ami nem kép) egy mappában vannak, ezt a mappát pedig csak egyszerűen időről időre feltöltöm Google Drive-ba, mentés előtt is (azért van egy helyen, hogy ne kelljen keresgélni, hol lehetnek elszórva mentendő fájlok). De ezek is olyan cuccok, hogy valahol máshol is megvannak, de időt spórolok azzal, hogy nem ész nélkül letörlöm (ha mégis, akkor közepes erőfeszítéssel meglenne máshonnan).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák