-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alcapone386
őstag
válasz tothjani81 #23293 üzenetére
Van itt pro kontra Kiváncsiságból rendelek majd egyet. Bár azon is gondolkodom, hogy veszek vizes fóliát hátha
-
600700
senior tag
válasz tothjani81 #23293 üzenetére
Szart se er a folyekony folia... max konnyebben "csuszik
SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
bendegruz
őstag
lehet, hogy hulye kérdés:
de a telo hátuljára nincs folia?
az szerintem sérülékenyebb, mint a kijelző...és tokba meg nem tennémAsus Rog Strix Scar III
-
bendegruz
őstag
-
Calogero
addikt
válasz tothjani81 #23299 üzenetére
Nekem jövőhéten jön meg a Spingen tok és a Spingen fólia. Gondolom ők már jól megférnek egymás mellett.
Illetve ezzel szemezgetek [link] -
meszimark
tag
Van valami megoldás erre a fránya Google Play szolgáltatásokra?
Ui.: Letöltöttem a sammobile-ról a független magyar romot és amikor telepítettem a telefont akkor az alap nyelv a lengyel lett meg pár lengyel app is került fel. Rosszat sikerült leszednem? Xd
Samsung Galaxy S4 LTE -> Samsung S7 Edge -> Samsung S9+ DS -> Samsung S21 Ultra, Acer Predator 15 G9-591-73C2 (i7 6700HQ, 16GB RAM, GTX 970M, 256GB SSD + 1 TB HDD), Thecus N7700 NAS (3x1TB HDD, 2 TB HDD)
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz bendegruz #23298 üzenetére
Állandóan azzal töltöm, jó forró lesz, mire eléri a 85-90%-ot, de legalább 30-ról, kb egy óra alatt megvan.
Teljesen lemeríteni és feltölteni nem szoktam, vagy csak nagyon ritkán...-------------------------
(#23311) meszimark
Ha lengyel volt az alapnyelv, akkor nem magyart szedtél le :-)
[ Szerkesztve ]
-
meszimark
tag
Pedig ezt szedtem le
G935FXXU1BPJG_G935FOXX1BPH1_XEHAz email programban az aláírás is lengyel volt xd
Samsung Galaxy S4 LTE -> Samsung S7 Edge -> Samsung S9+ DS -> Samsung S21 Ultra, Acer Predator 15 G9-591-73C2 (i7 6700HQ, 16GB RAM, GTX 970M, 256GB SSD + 1 TB HDD), Thecus N7700 NAS (3x1TB HDD, 2 TB HDD)
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
meszimark
tag
Van valami ötleted esetleg a Play szolgáltatásokra? Mert már elég zavaró, hogy annyira eszi az akksit.
-
álarc
aktív tag
-
meszimark
tag
Régebben szedtem már le azt a verziót, kb olyan fél hónapja.
Van valami negatív következményem abból, hogy ugrott a régiókódom?
Ha lesz kedvem majd megint újrarakni a telefont akkor lehet feldobom valamelyiket azok közül amit mondtál. Ha már nagyon elegem lesz a Play szolgáltatásból
-
Kasya
nagyúr
Megjavult a Samsung Cloud. Nem volt eleg ujra tenni az appot es ki/be jelentkezni...tiltottam minden hozza tartozo samsung apot majd ujra engedelyeztem debloater alatt.
-
Rigormortiis
veterán
válasz laci0530 #23221 üzenetére
Nálam is hasonlóan ropog. Érdekes, hogy csak most, fél évvel a vásárlás után nyomorgattam így meg. Csak ezért nem viszem szervízbe, amúgy semmi baja. Vízben is volt már, nem is keveset, kutya baja.
Anno a Lumia 925öm is pontosan így ropogott, de ott ez talán széria sajátosság volt
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
szabyka95
őstag
Emlekszik meg valaki hogy megjelenes utan 1,2,3 honappal hogy alakult a telefon ara? Mennyit esett?
-
álarc
aktív tag
válasz meszimark #23322 üzenetére
Használd ezt!
Régió változásnak semmi következménye, az biztos! Gari szempontból legalábbis.
Auto, Binary Nature és Decrypt automatically legyen csak bepipálva.[ Szerkesztve ]
-
KYZRR
őstag
Spigen frosted shield tokom nem zavar be még a 200 forintos ebayes üvegfóliának sem.
Illetve a gyári Samsung fólia is nagyon jó volt vele.You can only die once, make sure it is worth it...
-
lajtika
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Nemrég vásároltam egy s7 edge telefon. Tanácsot szeretnék kérni kijelzővédő fóliával kapcsolatban.
Egy üzletben rá rakattam egy üvegfóliát ami a teljes kijelzőt védi 6000 ft folt az ára, de miután alaposan megnézem, a teteje és az alja nem illeszkedett rendesen. Pár millimétert mozgott. Ezért nem vettem meg.
A kérdésem hogy milyen márkájú fóliát ajánlotok, amivel nem lesz ilyen probléma.
Előre is köszönöm. -
Gyári Samsung fólia Samsung tokkal tökéletes. Egyébként sima S7-nél is probléma a fólia, mert ott is hajlik egy kicsit az üveg széle.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
TODI1111
veterán
Akkor ezt most nem értem. A samsung befejezte a béta tesztet, hogy ebben a hónapban kiadja a nougatot.
Erre most kisebb szerencsés felhasználói körben tovább teszteli egy újabb verzióval ami tartalmazza a januári biztonsági frissítést is. Ki érti ezt? -
seger
addikt
Megjöttek a fóliáim. Szerintem este próbálok egyet.
-
Varszegig
veterán
Sziasztok! Egy ismerősömnek szeretnék segíteni, de már nincs ötletem. Videóhívást szeretne indítani. De a tárcsázójában nincs rá lehetőség, ilyen:
Az enyém meg ilyen, én tudnék indítani (csak nem akarok):
Meg tudja valaki mondani, mit állíthatott el, vagy mi a különbség oka? Én nem találtam ilyen beállítást.
-
TODI1111
veterán
Igen az a lényeg, hogy frankó legyen minden szempontból, éppen ezért lett volna jó ha az egész tesztközösségnek kiadják a frissítést, mert minél több felhasználói szokással és programmal tesztelnék annál jobbra tudnák csinálni.Például már korábban jeleztem, hogy az nfc ha be van kapcsolva akkor az nem jelenik meg az értesítési sávban és ezt a hibát sem tudták javítani az utolsó frissítésben sem.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz TODI1111 #23341 üzenetére
Én lecsúsztam a regisztrációról, igazából nem is értem, hogy ez mi a francért volt limitálva. Ahogy írod, több szem többet lát, de samuék másképp gondolkoznak, mint pl a win, ahol akkor leszel insider, amikor épp akarsz, az más kérdés, hogy oda nyugtatót kell már szedni a stabil rendszerhez is, mert annyira elbarmolták.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz bandi0000 #23349 üzenetére
Szerintem egy játék az más, mint egy rendszer. Ott az igazán gamerek sokkal jobban átlátják a dolgokat, olyan bugokat is, amit az átlag már nem. Az átlag letölti, hát ez nem is lesz olyan jó felkiáltással letörli, és cseszik rá a feedback-re. Egy rendszernél meg az átlag is érzi, hogy ez, vagy az nem jó és hosszabb használat után, akár képes rá, hogy ezt jelezze is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik