- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
glacious
addikt
válasz Yogibear974 #17098 üzenetére
Nem, az a sikosító, és nagyon kevés kell belőle, különben rücskös és/vagy buborékos marad száradás után.
-
Keem1
veterán
válasz Yogibear974 #17098 üzenetére
Amíg rajta a szappanos víz, nem ragad. Ezért pontosan, buborékmentesen fel tudod tenni. Majd kipréseled a vizet, így felragad. Aztán kiszárad és bubimentes lesz. A szappanos felrakás zseniális.
Egyszerű fizika:
- a víz kiszorítja a levegőt
- a szappan a ragadást gátolja -
HofiZoli
senior tag
válasz bandi0000 #17102 üzenetére
nem a szerencsére vadászok, csak kérdeztem. Sony Z3-on simán kicserélték a kijelzőt, a hátlapot, az alaplapot csak a régi keret maradt.. ezért kérdeztem.
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
törölt tag
-
Jano_023
őstag
Hali,
Tudnátok olyan tokot ajánlani ami flippes (tehát fedi a kijelzőt), a fedele teljesen visszahajtható és mágneses azaz nem nyílik ki csak úgy magától. Használ valaki valami hasonlót ? Egy linket ha tudtok dobjatok. Köszi.
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
lela
aktív tag
Nem tudom hogy másnál is előfordul e, de a hangerő gomboknál belátni a készülék házba, olyan mintha nem lenne a kijelző felragasztva normálisan. Máshol is olvastam már ezt...Talán itt a fórumon is.
-
ForRedGlory
félisten
Telekomnál jött új frissítés a telefonra.
-
Keem1
veterán
válasz ForRedGlory #17118 üzenetére
-
bandi0000
nagyúr
Nálatok ha a home gomb egészen a szélét nyomjátok, ilyen fél erővel akkor érzékel? Nekem nem, csak ha erősen nyomom, már csak azért mert 3 nap ma jár le
Xbox One: bandymnc
-
lela
aktív tag
válasz manokaki #17117 üzenetére
Nem volt 2 hetes a készülék, telekomos.
Csak akkor látszik ha lámpa alatt nézem...
Mondjuk
nem ennyire, de nagy fénynél lámpa alatt látszik. -
Keem1
veterán
válasz ForRedGlory #17128 üzenetére
Sávos a rollout, mindig csak bizonyos számú készülékre küldik ki, bár úgy tudtam, régiónként tér el. Ezek szerint nem.
Vagy téged nem szeretnek Koreában... -
Tibe
aktív tag
Ti mivel csináljátok a szoftverfrissítést? A sasmung KIES3-mal?
-
leslien
nagyúr
ezt tessék T-nél reklamálni...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
RaveForce
veterán
másnál is iszonyat bugos, lassú akadozó akksi zabáló lett a messenger? már az intelligens kezelő is jelezte, hogy rendellenes a működése, fogyasztása...
[ Szerkesztve ]
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
WinstonWolf
senior tag
válasz RaveForce #17135 üzenetére
A Messenger egy nagy kalap f...s. Egyszerűen a Facebook szégyene, hogy annyi szakajtónyi pénzből miért nem sikerül nekik alkalmazni egy programozói stábot, akik ennél jobban megoldják?
Plusz még ellehetetlenítették a böngészőből való chatelést, hogy mindenki használja a félkész bughalmazukat.
Na ezek miatt a dolgok miatt nyílik ki igazán a bicska a zsebemben...
WinstonWolf - A második farkas, aki sütni tud.
-
Burt1793
veterán
válasz WinstonWolf #17137 üzenetére
Már többször leírtuk, hogy érdemes visszarakni a 91-es verziót, amiben még nincs benne ez a "Napom" funkció.
-
WinstonWolf
senior tag
-
ZsyfKo
senior tag
válasz WinstonWolf #17139 üzenetére
Nekem inkább a Facebook appal van bajom. Ha pl tekerek lefelé már 5 perce és át lépek másik alkalmazásba vagy csak lezárom a képernyőt és feloldom vissza ugrik a lap tetejére. Rohadt idegesítő.
OnePlus 8T
-
Burt1793
veterán
válasz WinstonWolf #17139 üzenetére
Tudom, hogy szarok, ez a 91-es se tökéletes, de sokkal jobb. Nem húzza a procit, nem indítgatja a kamerát.
(#17140) Fényvadász: Nekem ott szokott maradni, ahol hagytam, persze nem órákkal később. Sajnos az S7 nem tartja a memóriában sokáig a dolgokat, azt néztem, hogy mindig szabadon hagy kb. 1 gb-nyi memóriát. Ha sokat netezel, valszeg bezárja az alkalmazást.
-
-
Burt1793
veterán
válasz ZsyfKo #17142 üzenetére
Tényleg, most kipróbáltam párszor, van, hogy maga az alkalmazás ráfrissít és akkor felugrik. Mondjuk engem ez nem zavar, nem nagyon szoktam mélyre görgetni, inkább csoportokba írok, mint falakra. A messenger viszont fontos, sokat használom, a 91-es verzió jó kompromisszum.
-
Tibe
aktív tag
Van direkt hajílitott fólia is az edge-re.
https://www.speedshop.hu/termekek/2022106/samsung-g935-galaxy-s7-edge-kijelzovedo-folia-teljes-kijelzos-hajlitott-.html -
vadászcsiga
félisten
Ha nem várod meg az értesítést, hanem beallitasokon belül keresel rá, akkor ott p csücsült volna az update.
-
gerner1
nagyúr
válasz WinstonWolf #17147 üzenetére
-
Tibe
aktív tag
Najó de akkor melyik a jó?
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Ingatlanos topic!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LEGO klub
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kupon kunyeráló
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest