- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SeatZola
őstag
Én elsőre fogadkoztam, hogy nem kell a Note7, marad az S7E, de lehet mégis elcsábulok. Szinte ugyanakkora a ház, de a kijelző mégis nagyobb, plusz a cerka sem rossz és az edge kijelző tényleg sokkal kisebb mértékben hajlik.
Zoli
-
t72killer
titán
Ez a wifi jelerősség továbbra is rejtély. Nejem Moto G-jével szemben az imént csúnyán lebőgtem, nyoma se volt a hálónak, amiről nagyban netezett. A csata szerencsére nem volt veszve, az előszobában "összeszedve" a jelet már meg a net az adott helyen, igaz el-eldobja.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
Az appraw mennyire megbízható/legit forrás (sajna a store Horváto-ban nem engedi a cloud VPN-t letölteni)?
Apkmirroron néztem még, de ott csak az előző verzió van fent.Apropó cloudVPN: meg lehet az ilyenekben annyira bízni, h netbankos adatforgalmat intézzen rajta az ember?
-
marquuard
veterán
válasz vadászcsiga #12150 üzenetére
0:50-től mutatja a srác, összehasonlítva az S7 edge-el. (Link telefonról)
https://youtu.be/X23iaipetbQ
PSN ID: marquuard
-
dtamas8
tag
Sziasztok
Kérdésem Lenne hogyan tudom a képernyőt tükrözni tvre?
Note 3-mom volt és abban volt olyan menü pont hogy screen morring ha jól írom az s7 edgeben nem találom.
A tv be egy mirecastot dugok hdmi USB-n keresztül.
Igazából az eszközt megtalalja hozzá is tudok csatlakozni wifin csak a menüben nem találom a képernyő tükrözést..
Köszi :-) -
envagyok
veterán
Na megint durván bemerült a telefon.
Esküvőn 12-03-ig 15 óra működés.
86 kép, 1 3 perces videó, 1 1 perces hívás, 2-3 perc zseblámpa taccsra merítette. (a Google fotó backup ki volt kapcsolva) -
GazRic
senior tag
Rendeltem S7edge fóliát ScreenKnight-tól, mennyi idő alatt szokott megjönni?
PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+
-
greyslay
aktív tag
Csatlakoztam a táborhoz. Az a kérdésem volna hogy vajon normális e, az intenzív melegedés frissítés alkalmával. Eléggé felforrósodott az egész készülék kb 2-3 percel a frissítés megkezdését követően, majd annak befejeztével kb 2 perc után visszahűlt.
"embertelen ember munka"
-
heidrich
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy kameránál nektek megvan-e az a jelenség, hogy mikor mozogtok a kamerával, után a keresőmezőben kicsit még továbbcsúszik a kép mikor megálltok? Esetleg a képstabilizátor miatt lehet? Samsung optikám van.
Köszi!
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
FlashLed
senior tag
Sziasztok.
Tudom nem pont ide tartozik de adott egy 2015-ös Galaxy A3 és A5. A telefonban minden adat a telefonban tárolódik (gondolok itt a névjegyekre).
A tulaja vett egy régi butatelefont, Nokia-t. Na most én égen földön nem találok opciót,hogy a kontaktokat sim-re másoljam. Egyesével kellene? Remélem nem. Van erre valami megoldás?The Mechanic
-
Keem1
veterán
válasz FlashLed #12177 üzenetére
Háát, tényleg nem sok köze van az SGS7e-hez. Nem tudom pontosan, ez milyen teló, de a butafonok 90%-ában (céges 1000 éves Samsungom pl.) van a névjegyeknél egy exportálás sd kártyára opció. Rámásolod, másik telón meg importálod.
Szerk: most látom, hogy Galaxy A-ról másolnád?
Akkor is mennie kell, exportáld SD-re. Szerintem 2016-ban egy okostelefonnál már nem fogod tudni simre exportálni az összeset.Szerk2: Még a Google Play-ben is nézelődhetsz, most hirtelen ezt találtam.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz taranis #12173 üzenetére
Email szinkron vagy rendszerfrissítés-próbálkozás? Nekemis volt hasonló úgy, h repülőmódba+nagyonpowersaving módba volt téve a teló. A mail-szinkront napira állítottam a 15perces időközök helyett ill települt egy rendszerfrissítés is, azóta nem jelentkezett.
-
spawn21
veterán
Mit tudok tenni ez ellen a hívás bug ellen? (Nem lehet hívni egyáltalán, csak repülő ki-be segít)
Ez a második telefonom és mind a kettő csináljaAz egyik telekomos a másik független
[ Szerkesztve ]
s24U+15p
-
Szellem.
nagyúr
-
törölt tag
válasz Szellem. #12183 üzenetére
Sajnos nem, mert nincs ügy. A második készüléket nyúzom ami ebből a szempontból ua mint az első.
A szolgáltató vállalja de nem nagyon tud mit tenni. Pár ember miatt nem éri meg a beruházás inkabb házi jelerősitőt adnának. A múlt héten bejártam Debrecen-Nyiregyháza-Miskolc Bermuda hszöget, arrafelé nem jött elő a dolog.[ Szerkesztve ]
-
taranis
addikt
válasz t72killer #12181 üzenetére
Rendszerfrissítés nincs újabb annál mint ami fent van, email szinkron azonnalira van állítva, de szerintem nem az a hunyó. Ez a merülés mindig hajnal 2 körül indul, mintha valami ütemezett dolog lenne, de nem tudok semmi ilyenről. Az tény, hogy pont a rendszerfrissítés lehetne ilyen, de azt írja a legújabb van fent.
colorizer.net
-
gyga
senior tag
Na szóval azt vettem észre ha huzamosabb időre wifi nélkül van a telefon akkor úgy elkezd merülni mint a balta. 2 gmail szinkronizálás van más adatmozgás tudtommal nincs a háttérben és a forgalom mérő sem mutat semmi extra adat mozgást.
A kisebbség is számíít, teszkó.
-
Szellem.
nagyúr
válasz #67656192 #12184 üzenetére
Azért, mert elmész egy túrára és nem csinálja, még neem jelenti azt, hogy nincs probléma. Konkrétan írtam, hogy 2 hétig nem volt gondom. Voltam Szegeden, voltam Győrben, voltam Bécsben, és sose jött elő. Szombaton és vasárnap meg produkálta, holott egy helyben voltam.Szerinted nincs ügy, szerintem meg van. iPhone 6S-em sose produkálja. Az S7 Edge miért? Ezt egyikőtök se tudja megmondani. Nekem továbbra is az a bajom ezzel, hogy x telefon csinálja, y meg nem. Engem ez bosszant és senki se tudja letolni a torkomon, hogy dobjam át 3G-re a 270-es telefont. iPhoneéknál miért oldották ezt meg? Rendszeresen olvasom a 6S topikot és eddig egy valaki írta ezt a problémát, de az is szerintem inkább egy bőffenet volt, mint komoly.
Félreértés ne essék nem a 6S-t favorizálom, de nekem ez felettébb furcsa.
De, nem vitatkozom veled, mert Te fujod a magadét, én meg az enyémet. Ettől független más a hibajalenség nálad, mint nálam.[ Szerkesztve ]
-
a8l
aktív tag
A készenléti merülés nálam is jelentkezik. Nem vészes. A beállítások kb 9-10%-ot szív az akksiból egy töltés alatt.
Android rendszer 16-18%. Már nincs ötletem mi okozhatja mindent letiltottam ami szívta, wipe cache is volt.
Viszont az s6-nál megoldódott. Jött egy frissítés,utána mindent tiltottam ami felesleges és szívta az akksit. Most 2-2,5nap üzemidő 3óra kijelzőidővel ami leginkább játék (lányomé).
Android rendszer 3%.
Nekem is kb ennyit bír az s7e. -
RaveForce
veterán
válasz spawn21 #12192 üzenetére
Tippre a jelenseg bizonyos LTE-modem & szolgaltato & halozat kulonos egyuttallasa okozhatja, ez magyarazat lehet arra hogy miert csak keves embernel jelentkezik, kulonbozo markaju telefonolnak, de naluk visszateroen, bar ha tenyleg vegeznek a halozati fejlesztesekkel akkor talan ez vegleg eltunik
[ Szerkesztve ]
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Szellem.
nagyúr
válasz spawn21 #12192 üzenetére
Azt mire írtad, hogy sajnos igen? Ezt bocs, de nem értem.
Pont ezt magyarázom, hogy nálam egy telefon sem csinálta ezt a hibát, pedig 4 éve ugyan ott lakok, ugyan ott dolgozom, ugyan arra járok. Az S7 Edge meg csinálja. Ezt nekem senki se tudja megmagyarázni, hogy ez szolgáltatói hiba. Lehet valakinél igen, ahol rossz a lefedettség, de azt elérni sem lehet és kap hívásértesítőt. Nálam csak a kimenő hívás nem megy, de el lehet érni telefonon és sms-t is kapok. Nem ugyan arról a hibáról beszélek, mint mondjuk mások.
De, mindegy. Aki akar nyugodjon bele abba, hogy ez szolgáltató hiba és dobja át 3G-re.
-
Sefneni
őstag
Media markt:
Július 29-én rendeltem egy akciós telefont tőlük, aminek a kiszallitasa 6-10 munkanap volt előreláthatólag készlethiány miatt.
1-2 naponta azért lecsekkoltam a rendelést, hátha már van valami előrelépés az ügyben. Ma viszont (ezen a héten kéne megérkeznie a mobilnak ), konkrétan eltűnt a rendelésem az oldalon. (Utolsó 5 rendelésben sincs bent és a 2016-os rendelések között se)
Ez ilyenkor mi? Én úgy tudom hogy csak így nem törölhetnek rendelést.. Főleg úgy hogy semmi infót nem kapok róla.
A számlát lementettem az oldalról egyébként.Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik